Şeniz
Canım valla burdaki arkadaşların çoğunda 2. çizgi hep silik çıktı, ara lekelenmeleri oldu ve sonuçta nerdeyse hepsi hamile bence muayane ol ama adet tarihin geçsin, umarım bebeğin seninledir.
sağol tatlım inşallah darısı başına :Saruboceq:sibelcim geçmişi okudum güzel haberi vermişsin :CüvCüv: çok sevindim canımAllah kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla, mutlulukla...a.s.
teşekkür ederim canım, artık senin tecrübelerinden yaralanırım :)günaydın kızlar sibel tebrik edrimmm
Mehaba arkadaşlar.. Benim de adet tarihime iki üç gün kala lekelenme oldu.. Adet oldum sandım, sonra bi daha gelmedi.. YAklaşık iki senedir bebek bekliyoruz.. Rahime yerleşme sırasında böyle kanama olabiliyormuş.. Ümitlendim.. Dün idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıktı ama testin tarihi geçmiş.. Emin olmak içn bi tane daha aldım, başka marka ve tarihi geçmemiş, bu sabah yaptım, yine silik çıktı.. Eşime de söylemiştim, o da emin olmak için kan testi yaptıralım dedi.. Poliklinikte biraz evvel yaptırdık.. Negatif dediler.. Ama değerlerini göstermiyormuş.. Onu öğrenmek için dışarı gönderiyorlarmış.. Acaba hamile olabilme ihtimalim var mı? Çok ümitlenmiştik.. Hatta bize Tüp bebek ya da aşılama gerekiyor demişlerdi..
arkadaşım, tarihi geçmiş olan testin sonucu bi kere kafadan sil, çünkü yanlış sonuç verir.
amaaaa tarihi geçmemiş idrar testinde silik çizgi çıktıysa hamilesindir. yalnız kan tahlinde negatif demeleri çok enteresan. çünkü önce kanda çıkar sonra idrarda çıkar zaten. yani bakılan hormon değeri önce kanda yükselir sonra idrarda yükselmeye başlar
bence bi kere daha test yap ya da yaptır.
inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:
normalde kaç gün vardı adetine? CADIARZUBen de önce kanda belli olur diye biliyorum ama.. Aslında poliklinik olduğu için sonuca pek de inanamadım, bi de değer falan göstermiyor.. bakalım adet olacak mıyım bir hafta içinde..Bir de karnımda acayip şişlik var ve sol kasık üstünde hafif kasılmalar oluyor...
normalde kaç gün vardı adetine? CADIARZU
bence yarın sabah bi test daha yap o da silik çizgi çıkarsa hamişsin demektir:Saruboceq:Yarın ya da öbür gün en geç olmam lazım.. bazen bir iki gün erken gelebiliyor..
bence yarın sabah bi test daha yap o da silik çizgi çıkarsa hamişsin demektir:Saruboceq:
selammm kızlar gecmısı okuyamadım test sonucunu aldım 419,4 cıktı.:CüvCüv:artık kesın hamıleyımmmmmmmmm darısı ısteyen herkesın basına allah hepımıze gonlune gore versın ....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:teytey::dance::teytey::dance::teytey:selammm kızlar gecmısı okuyamadım test sonucunu aldım 419,4 cıktı.:CüvCüv:artık kesın hamıleyımmmmmmmmm darısı ısteyen herkesın basına allah hepımıze gonlune gore versın ....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Kan testini nerede,ne kadara yaptırdın canım? Bi de adetin ne kadar geçmişti.. Ben de hamile olabilir miyim acaba, iki silik çizgi çıktı.. bu gün kan testi negatif, ama değerleri yok..onu başka yerde yapıyorlarmış
:teytey::dance::teytey::dance::teytey:
haydi gözün aydın adaşım, ay ne güzel yaaa çok sevindimmmmmm
Allah isteyen herkese sağlıkla versin :Saruboceq:
adaşım valla bi eşim biliyo, muayene olmadan kimseye söylemeyelim dedik, hani bi doktor herşey yolunda desin öyle söylücez ailelere yerimsenibensagol canım alah herkese gonlune gore versın sımdı pek anlayamıorum soktayım. sen soyledınmı hamıle oldugunu..
inşallah güzel haberlerini en kısa zamanda alırız :Saruboceq:aranıza yeni katıldım bende 2 senedir bebek istiyorum en son rahim filmi çekildim temiz çıktı doktor klomen verdi bugün yarın hamile kalırsın dedi:Saruboceq::Saruboceq: regl günümü bekleyemiyorum heyecandan. inşallah mayısta hamiş olurumda size yazarımzemuszemus
adaşım valla bi eşim biliyo, muayene olmadan kimseye söylemeyelim dedik, hani bi doktor herşey yolunda desin öyle söylücez ailelere yerimseniben
ama ben çatlıyorum :kedi: söylemek istiyorum önüme gelene :sm_cool:
sağol canım inşallah sağlıkla o günleri de görürüz :Saruboceq:ben olsam hiç duramazdım delirirdim herhalde tebrik ederim arkadaşım allah hayırla kucağına almayı nasip etsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?