• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşgeldin ne zamandır misafir olarak sizi takip ediyodum dayanamadım aranıza katıldım arkadaşlık süper burda aranızda olmak bana şans getirecek ve bebişime kavuşucam inşallahkaydirigubbakcemile4

hoşgeldin aramıza arkidişim...anlat bakalım hikayeni...adını da söle..bizim topikimiz çook uğurludur..hele ki bu ay çoştu çoştu...kaydirigubbakcemile3

kızz sibelim gözün aydın..geçmişi okudum..3 leri çok olan bi rakam demiştim..4 leri çok olmuş bu testin...eee tabi o kadar geç çıktı ki sonuç ondan artmıştır değer..:roflol:

merhaba adım neyligün 33 yaşındayım 4 senelik evliyim istanbulda yaşıyorum bizde 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı geçen ay doktora gittim kan testleri ve rahim filmi istedi bi sorun göremediğini söyledi ama bi apandisit ameliyatı olmuştum bunun ufak yapışıklıklara sebep olabileceğini söyledi neyse filmi çektirdim testleri yapıp götürdüm temiz dedi bide klomen verdi en geç kasım ayına kadar hamile kalırsın dedi şimdi aklım fikrim göğüslerim büyüdümü acaba oldumu deliricem sizleri uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlık burada öyle güzelki bende aranıza katılmak istedim inşallah bende mutlu haberimi sizlerle paylaşırım dostlar

azize...nasıl değişiklikler var mı?:ecrin_bebek:

ayy deli olcam yaa sempatiksalakcinni
hiç bi belirti yoooooooooooooooooookkkk yooooookkkk akannehir
ben memelerin ağrımasını bekliyom ama tık yok eyvahedigeldismile
konmadı işte bebiş göbüşüme :delphin:

sende varmı?

merhaba adım neyligün 33 yaşındayım 4 senelik evliyim istanbulda yaşıyorum bizde 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı geçen ay doktora gittim kan testleri ve rahim filmi istedi bi sorun göremediğini söyledi ama bi apandisit ameliyatı olmuştum bunun ufak yapışıklıklara sebep olabileceğini söyledi neyse filmi çektirdim testleri yapıp götürdüm temiz dedi bide klomen verdi en geç kasım ayına kadar hamile kalırsın dedi şimdi aklım fikrim göğüslerim büyüdümü acaba oldumu deliricem sizleri uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlık burada öyle güzelki bende aranıza katılmak istedim inşallah bende mutlu haberimi sizlerle paylaşırım dostlar

sende hoşgeldin tatlım yerimseniben

kızlar yaaaaaaaaaaa test yapmamak için zor tutuyom kendimi kaydirigubbakcemile3 ne deliyim ben yaaa sempatiksalakcinni daha 8gün var sempatiksalakcinni

verdiğim test paralarıyle eczane açılırdı:) bende bi ben deliyim sanıyodum kızlar bende kendimi zor tutuyorum her ay bi test eyvahedigeldismile

millette yeni huy çıktı..son güne kadar test yapmıyolar..son günde ortadan kayboluyolarr..ara ki bulasın..sositososito

yokkk anacım yaa..bendede tıkk yok..kesin şu reklamlardaki gibi KIRMIZI olcam..:roflol:
nazom yaa inşallah süpriz olur hiç belirtisiz gelmiştir bebişlerimiz :Saruboceq:
verdiğim test paralarıyle eczane açılırdı:) bende bi ben deliyim sanıyodum kızlar bende kendimi zor tutuyorum her ay bi test eyvahedigeldismile

senin kaç gün var?

millette yeni huy çıktı..son güne kadar test yapmıyolar..son günde ortadan kayboluyolarr..ara ki bulasın..sositososito

hiç sorma yaa alsanaalsanasmile

bi ikimiz hergün burdayız olumunekankayizsmile demir başlar kaydirigubbakcemile3

Back
X