mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

oncelıkle hosgeldın ınsallah senıde hamıleler lıstesınde bı an once goruruz:ecrin_bebek:

(canımd demın yanlıs yazmısım ozur dılerım)

Son düzenleme:

ya bende doktora gıtmeden soylememe taraftarıyım ama esımı tutamıcam sanırım kan testını alır almaz arıcam dıodu dun aksam. sımdılık ses yok demekkı soylemedı.ya bende utanıyorum sankı aılelere nasıl dıcez ama benım ablam bılıo bıde ofıstekıler bilmiyorumkismile

Canım göbeğin çıkmaz daha...Enaz 4 aylık olması gerekir belirmesi için...Seninki gazdır canım...Olsun ama sen karnına koy elini gez öyle arada...:CüvCüv:Çok güzel bir duygudur...
Canım kan testi yaptırmışsın ama negatif çıkmış orda...İlginç yani...Hemde değerde yazmıyor yani...Sen en iyisi yarın sabah ilk idrarınla tekrar bir test yap yine 2 çizgi çıkarsa git bir ssk hastanesinde yaptır testini...Orda değerlerinide yazıyorlar...Mesela ben adetim geçince yaptırıyordum negatifte olsa 1.00 yazıyordu...
Ewet canım hamilesin...Peki bu değere göre kaç haftalık olmakta...Ben anlamamda...

Canım bunu ben başka bir topikte okumuştum çok kötü olmuştum...Güzel bir yorumlama...

valla ben bağıra bağıra söylücem :sm_cool:
pazartesiye randevu aldım bile süprizzzzz
sen ne zaman gitcen doktora?

selam arkadaşlar ben doktora gittim adetinin 1. günü gel rahim filmi için dedi. anlayacağınız bu ayda bekleyeceğim. bitkisel bişeyler yapayım diyorum sonuçta tüm tahliller temiz. bu ay da böyle geçmiş olur.

Kız ben çatlardım...Sen nasıl dayanıyorsun...delikafadulden

Canım adetinin 1. günü gideceksin demekki kontrol edecek sonrada sana gün verecek temizlenince sen filmi çektireceksin...Film konusunda hiç korma canım...Ben çektirdim...

valla ben bağıra bağıra söylücem :sm_cool:
pazartesiye randevu aldım bile süprizzzzz
sen ne zaman gitcen doktora?

valla henuz karar vermedım aramadım randevu almadım dıyorum ya sudan cıkmıs balık gıbıyım. ne zamana randevu verır bılmıom. ay kız cok garıp kıpır kıpır olan ben sustum oturdum kaldım...

valla henuz karar vermedım aramadım randevu almadım dıyorum ya sudan cıkmıs balık gıbıyım. ne zamana randevu verır bılmıom. ay kız cok garıp kıpır kıpır olan ben sustum oturdum kaldım...
:roflol::roflol::roflol:
insan bi afallıyo di mi, elini ayağını nereye koyacağını bilemiyo yani en azından ben öyle oldum, salak salak sırıtıyom etrafa :roflol:

Canım adetinin 1. günü gideceksin demekki kontrol edecek sonrada sana gün verecek temizlenince sen filmi çektireceksin...Film konusunda hiç korma canım...Ben çektirdim...

ah canım valla sorma okadar stres yapmıştım ki dün sağolsun kızlar anlattılar biraz rahatladım. benim adetin 8. günü bugün. ssk sonuçta her seferinde başka doktor var. geçen hafta gittiğim haftaya gel dedi. bu da adetin 1. günü dedi :) bu ay da boşa gidecek. bende bitkisel bişeyler araştırıyorum bakalım. tüm tahliller temiz sadece tüpleer tıkalı ya da yapışık olabilirmiş. inş filme falan gerek kalmaz :Saruboceq:

sen bılırsın ama bence madem doktora gıttın tedavı ıcın yol gosterıcek bu ay bısı yapma sonucta vucudunun alısık olmadıgı bısı yapıcaksın. bu benım fıkrım sonucta tecrubelı olanlar daha ıyı bılır.. allah yardımcın olsun

Tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin canım

canım ben yeni rahim filmi çektirdim korkulacak bişi değil hem doktor filimden sonra hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi yani değer bence

sağol canım bende karasızlık yaşıyorum dediğin gibi kötü bişey olur diye de korkuyorum. bi yerde okumuştum mesela bal+tarçın+çörek otu kist yapıyormuş. şimdiye kadar onun için engel oldum kendime bitkisel bişey yapmadım. bukadar bekledim bir ay daha bekliyeyim bari.

:roflol::roflol::roflol:
insan bi afallıyo di mi, elini ayağını nereye koyacağını bilemiyo yani en azından ben öyle oldum, salak salak sırıtıyom etrafa :roflol:

aynen oyle valla.. dun belkı okumussundur da gıttıgım doktor bıde ultasondan baktı goremedı keseyı fılan senınde son adetın benden 1 gun once pzt erken olabılırmı ben acıkcası 6. hafta gıderım gıbı dusunuodum...

ya benim bildiğim 5. hafta içinde alttan ultrasonla görülüyo, o yüzden 6. haftayı bekleyemem yaaaaa iyice çatların heralde orta yerimden, napiim göremezse bi sonraki hafta bidaa giderim en kötü vereliniortak

canım ben yeni rahim filmi çektirdim korkulacak bişi değil hem doktor filimden sonra hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi yani değer bence

internette neler yazmışlar öldüm sandım falan yazmış bazıları. ağzımda uçuk çıktı yemin ederim sonra sabah dedim ya ben sonuçta doğumu nasıl yapıcam. dayanıklı olmam lazım. o gazla doktora koştum :) inşallah tez zamanda hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

ya benim bildiğim 5. hafta içinde alttan ultrasonla görülüyo, o yüzden 6. haftayı bekleyemem yaaaaa iyice çatların heralde orta yerimden, napiim göremezse bi sonraki hafta bidaa giderim en kötü vereliniortak

sende haklısın canım bakalım aksam ben bı kocısle konusayım ne dıor ?ona kalsa benım yarın dogurmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…