mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

fal fal fal fal :dance: :teytey: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 sositososito

bunları biliyokk gıııı..farklı şeyler istiyom ben..mesale hamiş olduğunu hissettin mi,herkesten farklı bi belirtin oldu mu,idrarın koyuldu mu,memişler nasıldı,karışık rüyalar görüyomuydun,halsizlik varmıydı,ya da enerjikmiydin,uyku çok geliyomu vs.vs..ya hamilesin işte..sevin gari.

Ben buradayım ayol
bakın benimkine
ahanda düşüp bayılacam heeeeeeeeeeee ohaoldumsmile

fal fal fal fal :dance: :teytey: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 sositososito

kız netcen sen çocuğu...sınavı kazanıp devlete kapağı atıyon..hadi yine iyisin...emme..doktora göstermeden yani ufak bi ialc tedavisi falan almadan gelmicek senin bebiş...biraz sabır...önce kariyer yapcan.sonra çocuk yani...aslında sen pekde emin değilsin..bazen geliyo çok istiyosun,bazen kesinlikle diyosun..bence 1 sene daha bekle..senin önün açık çünkü..kaydirigubbakcemile2

idrar aynı, gogusler sıs ama acımıo sımdılık, ruya zaten gormem pek hamıle oluncada gormedım ama damarlarım cıktı elımı yıkaynca harıta gıbı oldu demın lavobada.yorgunum sankı bıraz baskada bısı yok sekercımmmm sagol canım teskkur ederım allah hepımızı saglıkla bebeklerımıze kavusmamızı buyutmemızı nasıp etsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hımmmm buda güzelllllll
1 sene bana uyarrr
devlete giriyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
süperrrrrrrrrrrrrrrr
ağzına sağlık cnmmmmmmmm opuyorumnanaktan

amin canım...cümlemizi...uzun ömürlü olsun bebişin...:Saruboceq:

kız sen dert görme inş herkeze güzel haberler veriyosun
kaydirigubbakcemile2
ne demişler fala inanma falsızda kalma kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

kız adaş..beleş falll böle nereye kadar....olmaz ki emme..bunun kahvesi var,cezvesi var,zamanı var,konsantersi var,bir de yazıyoz hanımların ayağına..işi ticarete dökelim bari..senide menejerim yaptım..randevuları ayarlayıver kuzum...ayyy yoruldum,tirledimmm haaa.:roflol::roflol:

canım ya ben sana en başında dedim gel şunun ticaretini yap diye :roflol:

bizim cimcime nerde ya..hamiş olduğunu duydu sattı mı yoksa bizi..tiz bulup gelin şu kızı hamişler topicinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…