olmassa gitcem doktora sezencim adetin ikinci günü gitmek gerekiyomuş adet olayım randavu alcam bakalım hayırlısı inşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:
Sabah kalktiklarinda mi yapiyorlar ölcmeyi?
Ewet ama yataktan kalkmadan...Saati kuruyoruz...Hiç yataktan kalkmadan ölçüyoruz...
Ya kızlar bugün için bir plan yapmadım yemek için...Ne yapsam sizler neler yaptınız...
Canım 3. gününe kadar gidebilirsin...Zaten sonra doktor seni yönlendirir...Üzülmek yok ama...Bak bana bu ay 13. ayım ama tık yok...
Ewet canım mart ayında tüm kontrollerden geçtim...Bu ayda klomenle yumurta takibine başladık...Geçtiğimizcuma sağda tek güzel bir yumoşum olduğunu söyledi...Çalışma günleri verdi öyle...Ayni hesab zaten canim ya. Bende yapiyordum ama biraktim. Nekadar ugrasirsam okadar gec olcak mis gibi geliyor. Onun icin her iki günde bir calismalara girisiyoruz bukadar.
Canim seninki cok olmus 13. ay doktora gittin mi?
tamam canım üzülmüyorum inşallah bu ay bebişlin göbüşündedir canım... benim bu ay da olmadı ama baklaım bi doktora gidiyim de icim rahatlasın...
Ewet canım mart ayında tüm kontrollerden geçtim...Bu ayda klomenle yumurta takibine başladık...Geçtiğimizcuma sağda tek güzel bir yumoşum olduğunu söyledi...Çalışma günleri verdi öyle...
AMİN...
Ozaman senin hamis kalmana az kalmis nazzoo kadar iyi olmasamda hissediyorum ya bu ay yada gelecek ay :CüvCüv::roflol:
aaaaa.....swethome hamişşşşşş...çooooooooooooookkkk sevindim..tebrikler bebeğim,gözün aydın...ama ama ben bu kıza mayıs demiştim ayolbilmiyorumkismile demek ki bir ay önceden bile bilebiliyomuşummsositososito:roflol:
aaaaa.....swethome hamişşşşşş...çooooooooooooookkkk sevindim..tebrikler bebeğim,gözün aydın...ama ama ben bu kıza mayıs demiştim ayolbilmiyorumkismile demek ki bir ay önceden bile bilebiliyomuşummsositososito:roflol:
Kamu personeli seçme sınavı
:ecrin_bebek:
nazocum cok ılerı goruslu bır hatunsun masallah :) kan tahlıl sonucumu beklıyorum dua edın anasını satam hala cıkmadı. sonucu hemen yazıcam sabah ıdrarda cok sılık cıktı guvenemedım
Insallah dogru alarmdir canim dualarimiz seninle
ınsallah canım ınsallah normalde 1 saatte bellı olur sımdı kac saat oldu yokkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?