ya işte üçleri çok olan bir rakam çıkacak gülüm...ne gerek var dı kana..kabbak gibi çift çizgi çıkmış..rahat ol.tadını çıkar..belirtilerini anlatmaya başla bile..zemuszemus
ya işte üçleri çok olan bir rakam çıkacak gülüm...ne gerek var dı kana..kabbak gibi çift çizgi çıkmış..rahat ol.tadını çıkar..belirtilerini anlatmaya başla bile..zemuszemus
Nazzoo herkeze kehanetlerde bulunuyorsun bir benim nezaman hamile kacagimi söylemedin :1no2:
Nazzoo herkeze kehanetlerde bulunuyorsun bir benim nezaman hamile kacagimi söylemedin :1no2:
yaaaaaaaa bende kehanet istiyommmmmm bana neeeeeeeeeee :jeyyar: sengözlerimebaksanab :hooray:
yaaaaaaaa bende kehanet istiyommmmmm bana neeeeeeeeeee :jeyyar: sengözlerimebaksanab :hooray:
nazo kıtap gıbısın kızım sen yaa...
bı okeylensın herseyını anltcam sımdı bılmıs bılmıs konusmıyım
ya sölemişim gülüm ayın 14.deki geçmişi okuyun sayfanın birinde yazıyodu.delikafadulden
hahahaahaaa millet geçmişe getti herhal..tek tek sayfalaramı bakıyo bu kızlar..keşke sayfa nosunu alsaydım
hahahaahaaa millet geçmişe getti herhal..tek tek sayfalaramı bakıyo bu kızlar..keşke sayfa nosunu alsaydım
konuş sen sibel cim konuş bilmiş bilmiş konuş...hadi anlat...idrarın koyulaştı mı mesala ordan başla...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?