mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

serapçım olabilir tatlım ya ara kanama senin daha düzene giremedi adetlerin...
zaman ala bilir canmm korkma hiçbişey yoktur.
sen dr.git ama.

MıRAGE1983 canım bencede o doktora git...Hem zaten apınıda kullanmadın...Git durumuna bir baksın doktorun...

EŞımde gıdelım dıyo doktora ama kıst lafını duymak ıstemıyorum bılıyonmu azıze artık ya

huuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar gelin bilgi verin bize çatlıyoz meraktan delikafadulden bak silerim hepinizi listeden haaaaaaaaaa ona göre :umursamaz:

O DOKTOR BANA DOĞ.KONT.HAPI VERDıKÇE BEN DELı OLUYOM HEPSıNı ONA ıÇıRECEM BıDAHA VERıRSEohaoldumsmile

EŞİmde gİdelİm dİyo doktora ama kİst lafını duymak İstemİyorum bİlİyonmu azİze artık ya

tatlım nerden çıktı bu kist yoktur belki üzme kendini.
sen git muayeneni ol canmm...allah beterlerinden korusun canmm :Saruboceq:
kocişini dinle en

AZıZE hülya yı bende merak ediyorum...Son günlerde girmiyor hiç zaten...Diğerlerini hatırlamıyorum bile...

tatlım nerden çıktı bu kist yoktur belki üzme kendini.
Sen git muayeneni ol canmm...allah beterlerinden korusun canmm :saruboceq:
Kocişini dinle en

akşam ola hayrola canım delülüğüm üstümde eserde giderim bu ara acayip sinirli oldum ya gerginim çok bide çok midem bulanıyo atamadım şu gribi

Ewet çatlağın önde gideni NAZO...
Kız ne yapayım benim koçiş hep böyle...Gece vardiyasındaysa sabah uyurken uyanırda yanında göremezse başlar bana seslenmeye uyutur yine kaçarım...Çocuk gibi vallah...

Kızlar ben çıkıyorum şimdi...Kaldırayım uyuttuğum bebeği yine...Sonra yine girerim...Karnım açıktı...Yemek yiyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…