• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya işte üçleri çok olan bir rakam çıkacak gülüm...ne gerek var dı kana..kabbak gibi çift çizgi çıkmış..rahat ol.tadını çıkar..belirtilerini anlatmaya başla bile..zemuszemus

ya işte üçleri çok olan bir rakam çıkacak gülüm...ne gerek var dı kana..kabbak gibi çift çizgi çıkmış..rahat ol.tadını çıkar..belirtilerini anlatmaya başla bile..zemuszemus

nazo kıtap gıbısın kızım sen yaa...

bı okeylensın herseyını anltcam sımdı bılmıs bılmıs konusmıyım

Nazzoo herkeze kehanetlerde bulunuyorsun bir benim nezaman hamile kacagimi söylemedin :1no2:

hahahaahaaa millet geçmişe getti herhal..tek tek sayfalaramı bakıyo bu kızlar..keşke sayfa nosunu alsaydımkaydirigubbakcemile4

hahahaahaaa millet geçmişe getti herhal..tek tek sayfalaramı bakıyo bu kızlar..keşke sayfa nosunu alsaydımkaydirigubbakcemile4

amannn gözlerim ağrıdı ben bulamadım
aaaaaaaaaaaaaaaa
çatlıcam şimidi yaaaaaaaa mafoldumben :gitme:

konuş sen sibel cim konuş bilmiş bilmiş konuş...hadi anlat...idrarın koyulaştı mı mesala ordan başla...boshayallersmile

bak kanda cıkmazsa sonra kımse laf etmesın:oklava:

sımdı sekerım ben yazmıstım buraya o kahverengı akıntı olayını sonra ara ara adet sancısı gıbı geldı ama hemen gerı gıttı. velhasıl sonra bıraz kk nında destegıyle bana test yapma ıstegı oldu. bende sabah yaptım esım kalkmadan daha yaptım sılık cıktı hemen adamın ustune zıpladım askım cıktı dıe . eger cıkmasaydı hıc ona solemıcektım.
sonra ıse geldım susuyorum cok bıde bazen belım agrıo gıbı oluo ama gecıo hemen. sonra bı ara yakında polıklnık var ona gıttım adam kan tahlılı yapmaz dıe gunum 3 gun gectı dedım. adam demesınmı ultrasonda gorunur o zman bakalım kan tahlılıne gerek yok ...
bende ok dedım. baktı dedıkı gorunmuor ama buyuk ıhtımal hamılesın dedı. bende daha br umutlandım sımdı beklıyorum kan tahlılını eger adam gorseydı kı ben tarıh konusunda yalan soyledım gormemesı normaldır heralde kan tahlılı yapmıcaktı... cok uzun yazdım demı yaa

Son düzenleme:
chocolate ve kupcumu bida bakıvar gııı
merak etti hatunlar
naz yapma gıııııııııı

Back
X