ozaman erken ama diloş yaa...
en az 4gün kala yap. mayıs 4 te yap.
kızlar hepinize cok teşekkür ederim dualarınız icin ama malasef test negatif yine olmadı hayırlısı olsun diyorum biliyodum cıkmıycanı inşallah bidahi aya olur artık sizlerden güzel haberler bekliyorum ben veremedimsenağlama
daha gününe 4 gün varmış hemen koyverme kendini belli olmaz
aaaaa bende yapammı ki?
olurmu?
azizem yeni yaşın kutlu mutlu uğurlu olsun tatlım opuyorumnanaktan
bi deeee bol süprizli bebişli olsuuuunnnn :Saruboceq:
Canım onun için adetinin ilk gününden başlıyorsun sabah yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku ile ateşini ölçüyorsun tabloya yazıyorsun öyle...
inşallah canım üzülmemeye calışıyorum hayırlısı olsun biliyodum cıkmıycanı...gelecek aya inş canım üzülme
üzülme canmm kısmet.
hafifte çizgi yokmu tekrar bi bak?
Canım onun için adetinin ilk gününden başlıyorsun sabah yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku ile ateşini ölçüyorsun tabloya yazıyorsun öyle...
bilmiyorum sezencim ama umudum yok artık hic dgilse beklemem hamilemiyim diye yaptım kurtuldum her gün heycanlanmaktan
inşallah canım üzülmemeye calışıyorum hayırlısı olsun biliyodum cıkmıycanı...
hic cizgi yok azizecim napalım hayırlısı olsun bu ay da olmadı
canım daha 4 gün varr erken döllenmede çıkıyo 4 gün kala seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal canım bu ayda hamiş kalmazsan bi doktora git yumurtaları takibe aldırinşallah canım üzülmemeye calışıyorum hayırlısı olsun biliyodum cıkmıycanı...
hic cizgi yok azizecim napalım hayırlısı olsun bu ay da olmadı
canım daha 4 gün varr erken döllenmede çıkıyo 4 gün kala seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal canım bu ayda hamiş kalmazsan bi doktora git yumurtaları takibe aldır
Canım bu ay hamiş çıkarsın inşallah canımda birdahaki aya hiç bişey gerek kalmaz...hımm geçti benden ozaman...
Yanliz 3 saat degil, canim 8 saat uyumak gerekiyor.
Canım bu ay hamiş çıkarsın inşallah canımda birdahaki aya hiç bişey gerek kalmaz...
Canım ben bunu araştırdım internettede öyle yazıyordu videolardada öyle diyordu doktorlar kızlarda öyle yapıyorlar...En az 3 saatlik uyku ile ama biz 5-6 saat uyku ile ölçüyoruz...
sezencim yapalı 10 dk olcak nerdeyse hic cizgi yok olmadı yani canımboshayallersmilebenim 4 gün kala yaptığımda 2 - 3 dakika sonra belirdi ikinci çizgü bi daha bak silikte olsa çıkablir
yok canım tabiki tam gaz yola devam her şeyin hayırlısı olsun cok istiyorum ama allahım ne zaman ol derse o zaman olcak sabırla bekliycem canımpelin pes etmek yok yola devam tam gaz...
ALLAH BÜYÜK ümüt kesmek olmaz.
canim benim üzülme zaten sirf bir ihtimal diye yapdin bu ay olmadiysa bundan sonraki ay veya öbür ay olacak elbet. Bu isler sabir gerektiriyor maalesef.
canım daha 4 gün varr erken döllenmede çıkıyo 4 gün kala seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal canım bu ayda hamiş kalmazsan bi doktora git yumurtaları takibe aldır
Hıım demekki her yerde bilgi yöntem farklı...Burdaki arkadaşlar öyle deniyorlar ve 13. veyada 14. gün ateş düşerse test dahi yapmıyorlar çünkü adet oluyorsun...Bakalım enimki ne seyirde olacak şuan gayet yüksek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?