mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

azizem yeni yaşın kutlu mutlu uğurlu olsun tatlım opuyorumnanaktan
bi deeee bol süprizli bebişli olsuuuunnnn :Saruboceq:

üzülme canmm kısmet.
hafifte çizgi yokmu tekrar bi bak?

inşallah canım üzülmemeye calışıyorum hayırlısı olsun biliyodum cıkmıycanı...

hic cizgi yok azizecim napalım hayırlısı olsun bu ay da olmadı

canim benim üzülme zaten sirf bir ihtimal diye yapdin bu ay olmadiysa bundan sonraki ay veya öbür ay olacak elbet. Bu isler sabir gerektiriyor maalesef.

inşallah canım üzülmemeye calışıyorum hayırlısı olsun biliyodum cıkmıycanı...

hic cizgi yok azizecim napalım hayırlısı olsun bu ay da olmadı
canım daha 4 gün varr erken döllenmede çıkıyo 4 gün kala seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal canım bu ayda hamiş kalmazsan bi doktora git yumurtaları takibe aldır

canım daha 4 gün varr erken döllenmede çıkıyo 4 gün kala seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal canım bu ayda hamiş kalmazsan bi doktora git yumurtaları takibe aldır

Canim öyle olsa bile bosver umutlanmasin cünki en az umutlandigin zaman geliyor bebis.Onun icin ben herkezin umudunu kirmaya calisiyorum ama kendi umudumu kiramiyorum birtürlü

hımm geçti benden ozaman...
Canım bu ay hamiş çıkarsın inşallah canımda birdahaki aya hiç bişey gerek kalmaz...
Yanliz 3 saat degil, canim 8 saat uyumak gerekiyor.

Canım ben bunu araştırdım internettede öyle yazıyordu videolardada öyle diyordu doktorlar kızlarda öyle yapıyorlar...En az 3 saatlik uyku ile ama biz 5-6 saat uyku ile ölçüyoruz...

Bilmem canim bende bunu birkac ay önce almancada arastirmistim heryerde en az 8 saat uyku yaziyordu. Zaten ne önemi var, sabah kalktiktan sonra yapmiyorlar mi? Gece uykusuda zaten en az 8 saattir.

benim 4 gün kala yaptığımda 2 - 3 dakika sonra belirdi ikinci çizgü bi daha bak silikte olsa çıkablir
sezencim yapalı 10 dk olcak nerdeyse hic cizgi yok olmadı yani canımboshayallersmile
pelin pes etmek yok yola devam tam gaz...
ALLAH BÜYÜK ümüt kesmek olmaz.
yok canım tabiki tam gaz yola devam her şeyin hayırlısı olsun cok istiyorum ama allahım ne zaman ol derse o zaman olcak sabırla bekliycem canım
canim benim üzülme zaten sirf bir ihtimal diye yapdin bu ay olmadiysa bundan sonraki ay veya öbür ay olacak elbet. Bu isler sabir gerektiriyor maalesef.

eet canım cıkmıycanı bilerek yaptım ama bir ihtimal diye ümitleniyo insan işte biraz üzüldüm ama gecer... sabırla bekliycem bebişimin gelmesini:ecrin_bebek:

olmassa gitcem doktora sezencim adetin ikinci günü gitmek gerekiyomuş adet olayım randavu alcam bakalım hayırlısı inşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:

Hıım demekki her yerde bilgi yöntem farklı...Burdaki arkadaşlar öyle deniyorlar ve 13. veyada 14. gün ateş düşerse test dahi yapmıyorlar çünkü adet oluyorsun...Bakalım enimki ne seyirde olacak şuan gayet yüksek...

Sabah kalktiklarinda mi yapiyorlar ölcmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…