chocolate ve kupcumu bida bakıvar gııı
merak etti hatunlar
naz yapma gıııııııııı
evettt nazo naz yapma kaydirigubbakcemile3Hay agzini öpeyim cok yasa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chocolate ve kupcumu bida bakıvar gııı
merak etti hatunlar
naz yapma gıııııııııı
canim sende varsa o mesaj kopyalayiver bes dakikaya kadar cikmam gerek ve ben onu bulamadim![]()
ya almanyalı bu ay yoktu sende mayıs ayında olcak gibi hatırlıyom ama tam emin değilim..neyse yeniden bakarız size...sen işini yap gel de.
bak kanda cıkmazsa sonra kımse laf etmesınklava:
sımdı sekerım ben yazmıstım buraya o kahverengı akıntı olayını sonra ara ara adet sancısı gıbı geldı ama hemen gerı gıttı. velhasıl sonra bıraz kk nında destegıyle bana test yapma ıstegı oldu. bende sabah yaptım esım kalkmadan daha yaptım sılık cıktı hemen adamın ustune zıpladım askım cıktı dıe . eger cıkmasaydı hıc ona solemıcektım.
sonra ıse geldım susuyorum cok bıde bazen belım agrıo gıbı oluo ama gecıo hemen. sonra bı ara yakında polıklnık var ona gıttım adam kan tahlılı yapmaz dıe gunum 3 gun gectı dedım. adam demesınmı ultrasonda gorunur o zman bakalım kan tahlılıne gerek yok ...
bende ok dedım. baktı dedıkı gorunmuor ama buyuk ıhtımal hamılesın dedı. bende daha br umutlandım sımdı beklıyorum kan tahlılını eger adam gorseydı kı ben tarıh konusunda yalan soyledım gormemesı normaldır heralde kan tahlılı yapmıcaktı... cok uzun yazdım demı yaa
fal fal fal fal :dance: :teytey: alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 sositososito
bunları biliyokk gıııı..farklı şeyler istiyom ben..mesale hamiş olduğunu hissettin mi,herkesten farklı bi belirtin oldu mu,idrarın koyuldu mu,memişler nasıldı,karışık rüyalar görüyomuydun,halsizlik varmıydı,ya da enerjikmiydin,uyku çok geliyomu vs.vs..ya hamilesin işte..sevin gari.![]()
kız netcen sen çocuğu...sınavı kazanıp devlete kapağı atıyon..hadi yine iyisin...emme..doktora göstermeden yani ufak bi ialc tedavisi falan almadan gelmicek senin bebiş...biraz sabır...önce kariyer yapcan.sonra çocuk yani...aslında sen pekde emin değilsin..bazen geliyo çok istiyosun,bazen kesinlikle diyosun..bence 1 sene daha bekle..senin önün açık çünkü..kaydirigubbakcemile2
yine ipppppppppppppppp gibi dizilmişiniz...afferimmm:roflol:
idrar aynı, gogusler sıs ama acımıo sımdılık, ruya zaten gormem pek hamıle oluncada gormedım ama damarlarım cıktı elımı yıkaynca harıta gıbı oldu demın lavobada.yorgunum sankı bıraz baskada bısı yok sekercımmmm sagol canım teskkur ederım allah hepımızı saglıkla bebeklerımıze kavusmamızı buyutmemızı nasıp etsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:roflol::roflol:
nazom senin beklenen tarih neydi çokmu daha aklinialirimsmile
kız adaş..beleş falll böle nereye kadar....olmaz ki emme..bunun kahvesi var,cezvesi var,zamanı var,konsantersi var,bir de yazıyoz hanımların ayağına..işi ticarete dökelim bari..senide menejerim yaptım..randevuları ayarlayıver kuzum...ayyy yoruldum,tirledimmm haaa.:roflol::roflol:
yok be 24-25 gibi olmam gerek..emme yok bende bişey eminim...boşuna teste para virmeye gerek yok yani..:a015: