mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

anacım ben hamile kalıyım da ister azıyımmmmm ister azmıyımmmmm....önemli olan yapmadan önce azmakmış...

valla topicte ikiye ayrıldık azanlar azmayanlar diye ben diyorumki azanların bebişleri aynı azmayanların aynı olucak:roflol:

ayol benim şimdiden lipidom yerlerde...hamiş olursam hiç yaklaştırmam..heleki 2 düşükten sonra...beklesin azgın boğa..klava:

anacım ben hamile kalıyım da ister azıyımmmmm Şeniz ister azmıyımmmmm....alsanaalsanasmile

Vallah canım hamiş kalayımda kız erkek farketmez canım...Erken saatlerde yapacağız mecburen...Koçiş yarın gece vardiyasına geçiyor sabah işten gelecek...
ayyy çatlıcam şindik orta yerimden bide kız diyo şimdi oğlan diyo kııııızzzz benim neyim olcek de hele sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ayol benim şimdiden lipidom yerlerde...hamiş olursam hiç yaklaştırmam..heleki 2 düşükten sonra...beklesin azgın boğa..klava:

kaydirigubbakcemile3

bugün ovulasyon günüm akıntıyı da gördük...iş kocayı kandırmada.....bayanssulusmileaklinialirimsmile

puuuuff zaten yapıp duruyoz bıkıtım yaa bide hamileyken hiç uğraşamam...kocişe diyom şindi tadını çıkar sonra biraz zor bulursun :kedi:

AZıZE bu kız zorlamayla söylemiyor nezaman hamile kalacaksın neyin olacak diye...Hiç anlamadan yumurtlayı veriyor lafın ortasında...Banada öyle yaptı 2 defa...1. bu ay hamiş kalacaksın dedi 2. kızın olacak dedi...Deim ne oluyor...

sıkmayın nazomu onun içinden gelince söylemesini bekleyinnkötükedihüso

benimki düz duvara çıkıcak az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorumm ne zaman çıkıcak diye spidermanım benimmm
allah iyiliğini versin hemi kaydirigubbakcemile3
bugün ovulasyon günüm akıntıyı da gördük...iş kocayı kandırmada.....bayanssulusmileaklinialirimsmile

he valla bide onla uğraşıyoz...sinir oluyom ben gel demeye sositososito :kedi: azmışlar gibi kaydirigubbakcemile3 alakası bile yok albuki bayanssulusmile sırf bebiş için yani bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

evet canmm...beklicez keyfini sultanın bayanssulusmile
seninki bebişiçin yapınca stres oluyodu naptın çözüm buldunmu buna

kız kendiliğinden artık her an hazır durumda şaşırttı beni :kedi: nerdeyse her gece sıkıştırıyo kaydirigubbakcemile3 iki gece arka arkaya çalıştık okadar yani :kedi:

ohh ohh senin cilve yapmana gerek kalmadııŞeniz

artık onlarda anlıyo....kullanıldıklarınıkaydirigubbakcemile3 ama işlerine de geliyo bence....hazır iki güne bir başı ağrımayan bir hanım......:hulya: daha ne olsun.....

artık onlarda anlıyo....kullanıldıklarınıkaydirigubbakcemile3 ama işlerine de geliyo bence....hazır iki güne bir başı ağrımayan bir hanım......:hulya: daha ne olsun.....

şimdilik biyerimiz ağrımıyo ağrıca günlerde gelir elbet kaydirigubbakcemile3 tadını çıkarsın kocişler :kedi: ohhhh neala gün aşırı sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…