valla topicte ikiye ayrıldık azanlar azmayanlar diye ben diyorumki azanların bebişleri aynı azmayanların aynı olucak:roflol:
Vallah canım hamiş kalayımda kız erkek farketmez canım...Erken saatlerde yapacağız mecburen...Koçiş yarın gece vardiyasına geçiyor sabah işten gelecek...kesin hamiş kalcan bu hafta...ama bişey değişti şimdi..kız değil oğluşun olma ihtimali daha yüksek..iyi çalışın..özellikle sabah erken saatte çalışın..kocayada iyi bak,iyi besle...başaracaksınız...delikafadulden
kaydirigubbakcemile3ayyy çatlıcam şindik orta yerimden bide kız diyo şimdi oğlan diyo kııııızzzz benim neyim olcek de hele sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
ayol benim şimdiden lipidom yerlerde...hamiş olursam hiç yaklaştırmam..heleki 2 düşükten sonra...beklesin azgın boğa..klava:
ayol benim şimdiden lipidom yerlerde...hamiş olursam hiç yaklaştırmam..heleki 2 düşükten sonra...beklesin azgın boğa..klava:
puuuuff zaten yapıp duruyoz bıkıtım yaa bide hamileyken hiç uğraşamam...kocişe diyom şindi tadını çıkar sonra biraz zor bulursun :kedi:
AZİZE bu kız zorlamayla söylemiyor nezaman hamile kalacaksın neyin olacak diye...Hiç anlamadan yumurtlayı veriyor lafın ortasında...Banada öyle yaptı 2 defa...1. bu ay hamiş kalacaksın dedi 2. kızın olacak dedi...Deim ne oluyor...
allah iyiliğini versin hemi kaydirigubbakcemile3benimki düz duvara çıkıcak az kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorumm ne zaman çıkıcak diye spidermanım benimmm
bugün ovulasyon günüm akıntıyı da gördük...iş kocayı kandırmada.....bayanssulusmileaklinialirimsmile
evet canmm...beklicez keyfini sultanın bayanssulusmileAZİZE bu kız zorlamayla söylemiyor nezaman hamile kalacaksın neyin olacak diye...Hiç anlamadan yumurtlayı veriyor lafın ortasında...Banada öyle yaptı 2 defa...1. bu ay hamiş kalacaksın dedi 2. kızın olacak dedi...Deim ne oluyor...
seninki bebişiçin yapınca stres oluyodu naptın çözüm buldunmu buna
evet canmm...beklicez keyfini sultanın bayanssulusmile
kız kendiliğinden artık her an hazır durumda şaşırttı beni :kedi: nerdeyse her gece sıkıştırıyo kaydirigubbakcemile3 iki gece arka arkaya çalıştık okadar yani :kedi:
allah iyiliğini versin hemi kaydirigubbakcemile3
he valla bide onla uğraşıyoz...sinir oluyom ben gel demeye sositososito :kedi: azmışlar gibi kaydirigubbakcemile3 alakası bile yok albuki bayanssulusmile sırf bebiş için yani bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
ohh ohh senin cilve yapmana gerek kalmadııŞeniz
he valla bayanssulusmile kendiliğinden oluyo :kedi: bi bakıyom günü gelince karşımda dikiliyo kociş :kedi:
artık onlarda anlıyo....kullanıldıklarınıkaydirigubbakcemile3 ama işlerine de geliyo bence....hazır iki güne bir başı ağrımayan bir hanım......:hulya: daha ne olsun.....
he valla bayanssulusmile kendiliğinden oluyo :kedi: bi bakıyom günü gelince karşımda dikiliyo kociş :kedi:
dikiliyo derkennnnn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?