mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya kızlar muhabbetinize doyum olmuyo...ben kaçar..mesai bitti...iyiki evdeki pc bozuk..yoksa ben evde yemek falanda yapamazdım sizin yüzünüzden...sizi tebrik etmek lazım..öpüldünüz..herkese sevgiler...opuyorumnanaktan

defne nediyon sen uleeeeeeeeeeeeeeeeenn yaşlanmış mış aklinialirimsmile
senden 4yaş büyüküm emme halen körpeyim çıtırım yani bayanssulusmile

yok tatlım zati kimse inanmıyo yaşıma.....6-7 ay felan önce....yalnız şimdi kilo aldım...biraz....o yüzden sormuştum bu folic asitten mi diye....

anam bizim okula yeni örtmenler başladı...22 yaşındaymış biri...yaşlanmışız dedim...

ya burası dedıkodu kazanına döndü bır soru sordum okadar ılerlemışler bırı cevap vermeye tenezül etmemış bır daha bu sıteye gırmeyecegım ıyı dedıkodular byeee

..............................................................

ya burası dedıkodu kazanına döndü bır soru sordum okadar ılerlemışler bırı cevap vermeye tenezül etmemış bır daha bu sıteye gırmeyecegım ıyı dedıkodular byeee

ben görseydim cevap yazardım bazen arka sayfada kalıyo okunmadan geri dönmüyüorum bi yandanda yemek yapıyorum kıss sen hamişsin galiba alınganlık yaptığına göre

bugün ovulasyon günüm akıntıyı da gördük...iş kocayı kandırmada.....bayanssulusmileaklinialirimsmile
Ne yapacaksın kuşum mecbur kandıracağız yeri geldimi ama hele bir hamiş kalayım soracam ben ona...

banada yaaa saçımla çok uğraşıyom....[/QUOTE]

Bana duş almak değildenduştan çıkınca o saçımı taramak çok zor geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…