mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

mrhb..kızlar...geçmişe bi göz atayım dedim ama bitiremedim...masallah ne çok konuşma olmuş...

omu çatlıycakmış bu ayy tek çift farketmiyokii hamiş kalmanı engellemez bu ay kalırsın inş..

Ewet canım sadece sağda yumurtam var...Doktor güzel gelişmiş dedi ama solda yok...Tek yumurta ile gebe kalınabilir dedi canım...Yumurtam çatlamadı daha kuşum...Çatlamak üzereki 17 19 21 23 de çalışma verdi...

yaa evet belli hiç gelmedin boshayallersmilebilmiyorumkismile
kendine dikkat et canmm...bende çalışmalara devam bakalım nolcak :Saruboceq:

tutucak inş. bu ay canımm ya ben inanıyorum gülüm anasayfada kk yenikler topici var ilk sorada oraya gir takip çizelgeleri var orda gebelik takvimi yapıcağın siteler yazıyoo

desene bu soralar azizedede sendede işler yoğunn maşallah maşallah bizde 3 ay olucak tık yokk:roflol:

slm...kızlar...hoşgeldin sezenim...bizim oğlan bulantımı yapmaya başladı..fırlama olcak desene..

desene bu soralar azizedede sendede işler yoğunn maşallah maşallah bizde 3 ay olucak tık yokk:roflol:

ya evet kız sezen...ben çok korkuyorum...hamiş olurda dr.yasaklar diye...sölemesi ayıp benim ki biraz zor zapdedilirde...delikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:

ya evet kız sezen...ben çok korkuyorum...hamiş olurda dr.yasaklar diye...sölemesi ayıp benim ki biraz zor zapdedilirde...delikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:

azma kıss bizim kasım topicindede kimi kızlar her gün yapıyolar isteğimiz arttı diyolar benim gibi kimininde libidosu yerlerde sürünüyo ayy ben yanıma yaklaştıramam tiksiniyorum bu sıralarr

canım ben bugün doktora gittim doktor 10 gün yasak getirdi ilişkimize kalakaldık böööleee:kedi:

azma kıss bizim kasım topicindede kimi kızlar her gün yapıyolar isteğimiz arttı diyolar benim gibi kimininde libidosu yerlerde sürünüyo ayy ben yanıma yaklaştıramam tiksiniyorum bu sıralarr

neyin yerlerde sürünüyo yaaaa anlamadım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…