baktımda açılmıyoooo...
sen ne edicenn gebelik takvimini
iyiyim cnm aslında iyde değilim ya bulantılarım var gene tatsızım sen nasılsınn
omu çatlıycakmış bu ayy tek çift farketmiyokii hamiş kalmanı engellemez bu ay kalırsın inş..
mrhb..kızlar...geçmişe bi göz atayım dedim ama bitiremedim...masallah ne çok konuşma olmuş...
yaa evet belli hiç gelmedin boshayallersmilebilmiyorumkismile
kendine dikkat et canmm...bende çalışmalara devam bakalım nolcak :Saruboceq:
Ewet canım sadece sağda yumurtam var...Doktor güzel gelişmiş dedi ama solda yok...Tek yumurta ile gebe kalınabilir dedi canım...Yumurtam çatlamadı daha kuşum...Çatlamak üzereki 17 19 21 23 de çalışma verdi...
desene bu soralar azizedede sendede işler yoğunn maşallah maşallah bizde 3 ay olucak tık yokk:roflol:
slm...kızlar...hoşgeldin sezenim...bizim oğlan bulantımı yapmaya başladı..fırlama olcak desene..
kız nazo sen hala burdamısın zemuszemus
ya evet kız sezen...ben çok korkuyorum...hamiş olurda dr.yasaklar diye...sölemesi ayıp benim ki biraz zor zapdedilirde...delikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:
ya evet kız sezen...ben çok korkuyorum...hamiş olurda dr.yasaklar diye...sölemesi ayıp benim ki biraz zor zapdedilirde...delikafaduldenkaydirigubbakcemile:roflol:
canım ben bugün doktora gittim doktor 10 gün yasak getirdi ilişkimizekalakaldık böööleee:kedi:
azma kıss bizim kasım topicindede kimi kızlar her gün yapıyolar isteğimiz arttı diyolar benim gibi kimininde libidosu yerlerde sürünüyo ayy ben yanıma yaklaştıramam tiksiniyorum bu sıralarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?