bu gece gününüzmüü:kedi:
sezoşum bilmem ki napsam bu gece çalışma günümüzdü yaparsak 3gün üst üste olcak :kedi: bugün çalışmayız :kedi: dinleneyim yaaaa kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gece gününüzmüü:kedi:
sezoşum bilmem ki napsam bu gece çalışma günümüzdü yaparsak 3gün üst üste olcak :kedi: bugün çalışmayız :kedi: dinleneyim yaaaa kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLARRRR
HAYIRLI CUMALAR
ÖZLEMCANO BAYANKARASU KIZLAR SİZLER HAMİŞ DEĞİLMİYDİNİZ YAAAAAAA :gitme:
dikiliyo derkennnnn:roflol:
öyle yapcam zaten...bende yumurtlama gününde iki gün üst üste yaptım sonra gün aşırı yarın yapın cnmm
bana da şu yıkanmak çok zor geliyo....
evet canim hamisdim ama maalesef bebegimin 3 aylikken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim simdi yeniden calismalara basladim
allah seni napmıya kaydirigubbakcemile3 fesat karı kaydirigubbakcemile3 karşımda duruyo yani offf anla işte çatlakk kaydirigubbakcemile3 :roflol:
offf dilek....hamiş olcan bu ay..rahat oll..cinsiyet meselesine gelince..benim içimden kız geçmişti ama..sağ yumurtalık yumurtalarında istatistiksel olarak erkekler çoğunlukta diye bişeyde var..o yüzden muallakta kaldım.yani hislerimle,bilim çakıştı..zemuszemus
bana da şu yıkanmak çok zor geliyo....
arkadaşım duydum ki fal bakıyormuşsun.. bide bana baksannnnn.noluurrrrrrrrr....nolurrr...........benimde içime doğar bazı şeyler ama....kendimle ilgili....:1closedeyes:
3 uğurlu rakamın o zamanmesela her şeyim üçüncü de olur.....bu ay da üçüncü denemem....insallah ya bu üç meselesi bur da da tutar...
fesat valla aklı fikri nerde bu kızınn ya akşam akşam çok güldümm