mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

desene bu soralar azizedede sendede işler yoğunn maşallah maşallah bizde 3 ay olucak tık yokk:roflol:

Ewet canım bu ayda 1 dolu 1 boş yapalım dedik...Doktorunda verdiği çalışma günleride benim hesabıma uyuyor bozulmadan devam...
Yalnız doktora dedimki tek sağda yumurtam var ozaman bir yönteminiz varmı dedim aynen normale devam dedi...Ama ben ilişkiden sonra zaten sağıma yattım 2 defa çünkü orda ağrım oldu hissetmişim demekki...

azize yazdım hamileleik çizelgesini okudunmu
yok canmm daha bakmadım...bakarım
bazı kızlar çok azdı bu sıralar hamilelik hormonları tavan yaptı bazımızdada tık yokk bilmiyorum ikiye ayrıldık ben hiç düşünemiyorum şu anda tiksinç geliyo

yaa hamileykende nasıl azılıyo şaşıyom valla sırnaşık şey
ben hiiiiç istemem kafamçokkarıştı

nasıl olayım...9 günüm kaldı..bekleyiş başladı yani.ama bende hiiççç bi belirti yok...dua ette sen bana sezenim tutturayım gariiiiolumunekankayizsmile

ediyorum canım valla seni hiç unuturmuyum falcı bacımm allahım bu ay göbişine bebeğini kondurcun canım benim:Saruboceq:

saol tatlım doktor ultrasonlşa baktı bi kanama belirtisi yok kesenin etrafında dedi, ama bebişimi göremedi ya, kesem 5 mm daha büyümüş o kadr

yok canmm daha bakmadım...bakarım

yaa hamileykende nasıl azılıyo şaşıyom valla sırnaşık şey
ben hiiiiç istemem kafamçokkarıştı

valla topicte ikiye ayrıldık azanlar azmayanlar diye ben diyorumki azanların bebişleri aynı azmayanların aynı olucak:roflol:

Kuşum sağda tek yumurtam var ve hala çatlamadı şimdide hamile kalırmıyım sence...

kesin hamiş kalcan bu hafta...ama bişey değişti şimdi..kız değil oğluşun olma ihtimali daha yüksek..iyi çalışın..özellikle sabah erken saatte çalışın..kocayada iyi bak,iyi besle...başaracaksınız...delikafadulden

kesin hamiş kalcan bu hafta...ama bişey değişti şimdi..kız değil oğluşun olma ihtimali daha yüksek..iyi çalışın..özellikle sabah erken saatte çalışın..kocayada iyi bak,iyi besle...başaracaksınız...delikafadulden

ayyy çatlıcam şindik orta yerimden bide kız diyo şimdi oğlan diyo kııııızzzz benim neyim olcek de hele sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3

Back
X