Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyin yerlerde sürünüyo yaaaa anlamadım sempatiksalakcinni
sana niye yasak geldi pandamm
desene bu soralar azizedede sendede işler yoğunn maşallah maşallah bizde 3 ay olucak tık yokk:roflol:
azizecim ben seni sarışın fotonu daha yeni görüyom....masallah masalhhh
şaka maka bu libidolar yükselince bebk şansı artıyomuş diye duydum...hormon meselesi...
evet ya ara ara oluyoo canım nasılsınn
tatlım bu sabah kahverengi lekelenme oldu korktum doktora gttim öğleden sora doktor kontrol etti bişe yok korkma dedi ama 10 gün sora çaardı o zmana kadr yapmayın dedi
yok canmm daha bakmadım...bakarımazize yazdım hamileleik çizelgesini okudunmu
bazı kızlar çok azdı bu sıralar hamilelik hormonları tavan yaptı bazımızdada tık yokk bilmiyorum ikiye ayrıldık ben hiç düşünemiyorum şu anda tiksinç geliyo
nasıl olayım...9 günüm kaldı..bekleyiş başladı yani.ama bende hiiççç bi belirti yok...dua ette sen bana sezenim tutturayım gariiiiolumunekankayizsmile
nasıl olayım...9 günüm kaldı..bekleyiş başladı yani.ama bende hiiççç bi belirti yok...dua ette sen bana sezenim tutturayım gariiiiolumunekankayizsmile
yok canmm daha bakmadım...bakarım
yaa hamileykende nasıl azılıyo şaşıyom valla sırnaşık şey
ben hiiiiç istemem kafamçokkarıştı
saol tatlım doktor ultrasonlşa baktı bi kanama belirtisi yok kesenin etrafında dedi, ama bebişimi göremedi ya, kesem 5 mm daha büyümüş o kadr
Kuşum sağda tek yumurtam var ve hala çatlamadı şimdide hamile kalırmıyım sence...
valla topicte ikiye ayrıldık azanlar azmayanlar diye ben diyorumki azanların bebişleri aynı azmayanların aynı olucak:roflol:
ben 5+1 de gittim kese gözüktü sadece 6+1 dede bebiş ve kalp atışı cnmm
kesin hamiş kalcan bu hafta...ama bişey değişti şimdi..kız değil oğluşun olma ihtimali daha yüksek..iyi çalışın..özellikle sabah erken saatte çalışın..kocayada iyi bak,iyi besle...başaracaksınız...delikafadulden