MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah diğer bekleyen arkadaşlarda iyi haber almıştır.

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. canım nazar değmesin. güzel haberler artıyor. martta baya çalışılmış :)

Herkese selam, bende aranıza yeni katıldım, umarım bu güzel temennileriniz gerçek olur. Benimde
a.s.

canım tebrik ederim.ALLAH tamamına erdirsin.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

rabbim nazardan saklasın. üst üste harika haberler geliyor. tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer. hayırlı olsun:teytey::teytey::teytey:

a.s.Selam kızlar bende ilk aşılamamı 29 nisanda yaptırdım bakalım şu an bekleme fazındayım ama patlamak üzereyim ayın 10nunda test yapıcam ama nasıl beklicem bilmiyorum ben izmir şifa tüp bebek merkezinde yaptırdım drum erol TAVMERGEN.bu formu baştan aşağı okudum ve sizleri çok yakın hissettim kendimi benide listeye eklerseniiz çok sevinirim bu arada tüm hamiş olanları kutluyorum allah ellerine ayaklarına kavuştursun inşallahhhh nazar değmesin bizim gibi bu yolda olanlarada allah sabır versin herkesi öpüyoruuummm...Şeniz

Son düzenleme:
elıff cok tebrık ederım,ne guzel burdan mutlu haberler almak.Allah tamamına erdırsın,darısı bız bekleyenlerın basına.
akdascım ıstersen elıfı de ekle lısteye 5lemıs olalım,moral olsun bızlere de.ıns bu lıste bızlere de ugurlu gelır bızde mutlu haberler verırız.cnm bnm transfer tarıhım 10 nısan olarak degıstı onu duzeltebılırsen ve pers gunu dualrınızı bekledıgıme de eklersen coook sevınırım
darkınlıfe bu ısler Allah ne zmn ısterse o zmn oluyor walla tedavıler sadece sebep.sende bunu cok guzel bı ornegısın.senın durumunu cok duyuyorum bende kurban adamıstm oyle bısey basıma gelırse dıye:) ama olmadı maalesf.ıns bu tedavı olumlu sonuclanır pers dualarınızı beklıyorum

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.

Eliffciğim gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inş. Listede adını göremedim, aşılama mı tüp bebek mi denendi?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada bende tüp bebek yaptırdım. yaptıran arkadaşlara sorum olacaktı.yaptırdıktan sonra herhangi bir belirtisi oluyormu hamilelik yani beni aydınlatırsanız sevinirim.tşkr ederim

Merhaba , Ben bu 2 Nisanda ikinci aşılamamı yaptırdım. Daha 4 gün olmasına rağmen dünden beri göğüs uçlarım çok acıyor. Normalde hiç bu kdar erken olmamıştı.Üstelik geçen ay ilk aşılamamda hiç acımamıştı.Nasıl geçer bu 10 gün ya

Kısmer tabiki herşey.Ama inanmak olacağına çok inanmak lazım.
Senin başına da gelir inşallah.

Sağol canım. Bir ara kullanmıştı eşim ama sonra spermogram sonuçları düzelince ve zaten micro yapılacak diye bırakmıştı.

Devam edin tedavi ne olursa olsun,biz çok faydasını gördük bizimde sıfır ileri hareket vardı ilk testte.
Eşim hala kullanıyo.

elifcim tebrikler inş.kalp atışlarınıdı duyarsınız en kısa zamanda....

kızlar bişi sorcam benden yeşile yakın bir akıntı geliyo aşılama olanların bir bilgisi varmı çok endişelendim ya.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…