kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah diğer bekleyen arkadaşlarda iyi haber almıştır.
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla,gözün aydın
canım benim önemli değil....ben iananıyorum listenizin bana uğurlu geleceğine.... :teytey:
canım bende meralun gibi 3.nisanda iğnelerime başladım 1. tüp bebek denemem olacak...bende endometrosiz hastasıyım....
rabbim nazardan saklasın. üst üste harika haberler geliyor. tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer. hayırlı olsun:teytey::teytey::teytey:kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Boşver takma onu Yavaşlarda iş görür merak etme. Siz keçiboynuzu kürüne başlamamışmıydınız yoksa ??
elıff cok tebrık ederım,ne guzel burdan mutlu haberler almak.Allah tamamına erdırsın,darısı bız bekleyenlerın basına.
akdascım ıstersen elıfı de ekle lısteye 5lemıs olalım,moral olsun bızlere de.ıns bu lıste bızlere de ugurlu gelır bızde mutlu haberler verırız.cnm bnm transfer tarıhım 10 nısan olarak degıstı onu duzeltebılırsen ve pers gunu dualrınızı bekledıgıme de eklersen coook sevınırım
darkınlıfe bu ısler Allah ne zmn ısterse o zmn oluyor walla tedavıler sadece sebep.sende bunu cok guzel bı ornegısın.senın durumunu cok duyuyorum bende kurban adamıstm oyle bısey basıma gelırse dıye:) ama olmadı maalesf.ıns bu tedavı olumlu sonuclanır pers dualarınızı beklıyorum
Sağol canım. Bir ara kullanmıştı eşim ama sonra spermogram sonuçları düzelince ve zaten micro yapılacak diye bırakmıştı.