Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meerdemcim Az önce Tlde Dr La Görüştüm Kahverengi Akintim Olduğu Ve Karnim Ağridiği Için Adet Olabilir Dedi,değerin çok Düşük Tüp De Enaz 50 Olmali Pzrtesi Yine Gel Dedi çok üzgünüm[/
Gerçekten çok üzüldüm. Test pozitif demiştin. Şimdi ne değişti.
5 In üstüydü Yani 10.96 Dün Bişeyler Var Gibi Gözüküyor Pazartesi Netleşir Demişti Bugün Kahverengi Akintim Ve Ağrilarimi Söyleyince Telfnda Bunlari Söyledi[/QUO
Ruba belki sevinçten aşırı heyecanlanmış olabilirsin. Lekelerde vücudunun bir tepkisi olabilir. Kendini sakin tut ve kesin sonucu bekle bence. Ben de deliler gibiydim ama şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum. Umarım ikimiz için en güzeli olur.
5 In üstüydü Yani 10.96 Dün Bişeyler Var Gibi Gözüküyor Pazartesi Netleşir Demişti Bugün Kahverengi Akintim Ve Ağrilarimi Söyleyince Telfnda Bunlari Söyledi[/QUO
Ruba belki sevinçten aşırı heyecanlanmış olabilirsin. Lekelerde vücudunun bir tepkisi olabilir. Kendini sakin tut ve kesin sonucu bekle bence. Ben de deliler gibiydim ama şimdi sabırla pazartesiyi bekliyorum. Umarım ikimiz için en güzeli olur.
İNNŞALLAH CANIM BENİM,1 HAFTADIR AŞIRI SEVİNÇ HEYECAN DUYDUĞUM BİR OLAY YAŞAMADIM MALESEF AMA ÇOK ÜZÜCÜ OLAYALAR YAŞADIM BUGÜN VELİ TOPLANTISIN DA Bİ VELİYLE TARTIŞTIM SONRA ÇOK AĞLADIM DİYORUM YA HAMİLE OLSAYDIM BEBEK ÇOKTAN DÜŞERDİ BU STRESE,İNŞALLAH SEN DAHA GÜZEL BİR SÜREÇ YAŞARSIN,MUTLU OLURSUN,BEN ÇOK TALİHSİZLİKLER YAŞADIM BU HAFTA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inşallah diğer bekleyen arkadaşlarda iyi haber almıştır.
canım ilk tebrik eden benim galiba...allah tamamına erdirsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başınaaa....[/QU
demiyaycım sağol evet sanırım ilk sensin sizin güzel dualarınızla kucamada alırım inşallah.
Allah herkesin gönlünce versinŞeniz
canıımmmm tebrikler. allah kucağına almayıda nasip etsin.
Tebrik ederim seni. :teytey::teytey::teytey: umarım senin başladığın halaya bizim gibi diğer anne adaylarıda katılır.