MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

elifcim tebrikler tanımıyorum ama yinede allah analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah allah bızede versin bende ikinci aşılama için reng olmayı bekliyorum 4 nısanda test yaptırdım negatif cıktı inşallah her isteyene versin herkes tatsın bu duyguyu ben tatmadım ama güzel diyorlar benim esiminde ileri hızlısı yoktekrardan tebrikler
a.s.

kafamçokkarıştıkızlar bugün aşılamanın 8.günü ve idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belirgindi ne olur bana yardım edin sizce sonuç nedir?kafamçokkarıştı:uhm::nazar:

canım hevesini kırmak istemem ama gününden önce yapılan testlerde çatlatma iğnesinde dolayı çift çizgi çıkabiliyormuş.en iyisi kan testi yaptır.umarım hamişsindir

kafamçokkarıştıkızlar bugün aşılamanın 8.günü ve idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belirgindi ne olur bana yardım edin sizce sonuç nedir?kafamçokkarıştı:uhm::nazar:

selam
biraz erken yapmışsın bu kadar erken zamanda alınan sonuçun özellikle idrar testide söylemel zor.

şimdi 12.gün kan testi yapman gerekiyor.en doğru zamanda doğru sonuç ve doğru tanım için .
vücudunda bcg da bir artış var gibi bunun gebelikten mi yoksa ilaçlardan mı oluştuğunu şu durumda bilemeyiz. seni ne umutlandırmak nede umutlandırmamak isterim.
inşallah hamişsindir. 12 gün burada okuruz.
hadi bakalım hayırlısı

yeşbü canım senin kistin erimişmiydi. dr. sana hangi protokolu uyguluyor.tüplerinde sorun varmıydı

canım merhaba benimki uzun protokol... sol tüp tamamiyle kapalı,sağ tüpte tam kapalı değil ama açıkda değil dedi doktor.... kistlerim ameliyattan sonra tekrarladı doktorum küçültmek için doğum kontrol hapı verdi....

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta çarşamba günü gonalf lerime başlamıştım. 337,5 ünite yaptım, ayrıyeten yanında 5 ünite lucrin. Bugün kontrol günüm. Umarım yeterli sayıda yumurtam oluşmuştur.Sizlerden ne haber??? Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Bana iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlara çok teşşekkür ederim.Kızlar Allah isteyen herkese nasipetsin inşallah buradan hepinizin iyi haberlerini alırız.Sağolun beni çok çok mutlu ettiniz.Allah hepinizi sevindirir İnşallahŞeniza.s.

elifcim tebrikler tanımıyorum ama yinede allah analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah allah bızede versin bende ikinci aşılama için reng olmayı bekliyorum 4 nısanda test yaptırdım negatif cıktı inşallah her isteyene versin herkes tatsın bu duyguyu ben tatmadım ama güzel diyorlar benim esiminde ileri hızlısı yoktekrardan tebrikler
a.s.

gelincik sağol darısı başına.Ben tüp bebek yaptırmadan önce 5 aşılama yaptırdım olmadı ve doktorlar hiç sorununuz yok demişlerdi ama olmadı.Benimle birlikte ilk denemesini(Aşılamada) yaptıran ve yumurta gelişiminde sorun olan arkadaşlar hamile kaldı yani buişler hiç belli olmuyor kalbini ferah tut.Umarım bu sefer senin iyi sonuçlarını alırız.a.s.

arkadaşlar bu arada bende tüp bebek yaptırdım. yaptıran arkadaşlara sorum olacaktı.yaptırdıktan sonra herhangi bir belirtisi oluyormu hamilelik yani beni aydınlatırsanız sevinirim.tşkr ederim

jasmin mrb, bu işin hiç belirtisi yok bence benim transferden sonra ve hala adet olucakmışım gibi ağrılarım var.Göğüslerimde de hiç bir değişiklik olmadı.Bunlar kişiden kişiye değişiyor bence hiç kendini dinleme biliyorum söylemesi kolay gibi geliyor ama emin ol bende boşuna kendimi diledim durdum boş kuruntularla.Kalbini ferah tut bol bol dua et Allah hayırlısını nasip etsin.İyi haberlerini alırız kısa zamanda umarıma.s

selam
biraz erken yapmışsın bu kadar erken zamanda alınan sonuçun özellikle idrar testide söylemel zor.
şimdi 12.gün kan testi yapman gerekiyor.en doğru zamanda doğru sonuç ve doğru tanım için .vücudunda bcg da bir artış var gibi bunun gebelikten mi yoksa ilaçlardan mı oluştuğunu şu durumda bilemeyiz. seni ne umutlandırmak nede umutlandırmamak isterim.
inşallah hamişsindir. 12 gün burada okuruz.
hadi bakalım hayırlısı

kızlar benımde buun aşılamanın 15.gunu hala bekliyorum adet olcak gbia hafi ağrılarım ve karın şişliğim var sanırım yine olmadı :çok üzgünüm:
ilk aşılamamda aşılamanın17.gunu adet Olmuştum ozaman kan sonucu kötü olunca çok ağladım diye budefa 12.gun kantestine gitmedim bekliyorum bakalım kısmet..

ne umutluyum nede umutsuz..

kızlar benımde buun aşılamanın 15.gunu hala bekliyorum adet olcak gbia hafi ağrılarım ve karın şişliğim var sanırım yine olmadı :çok üzgünüm:
ilk aşılamamda aşılamanın17.gunu adet Olmuştum ozaman kan sonucu kötü olunca çok ağladım diye budefa 12.gun kantestine gitmedim bekliyorum bakalım kısmet..

ne umutluyum nede umutsuz..

ze_nannn hiç ümitsizliğe kapılma her seferinde aynı şeyler olmaz.Bende bazı arkadaşlar bilir hep adet ağrısı çektim ama mutlu son oldu korkma seninde tutar inşallah.Kendini iyi yada kötü diye hiç birine kaptırmaa.s.

ze_nannn hiç ümitsizliğe kapılma her seferinde aynı şeyler olmaz.Bende bazı arkadaşlar bilir hep adet ağrısı çektim ama mutlu son oldu korkma seninde tutar inşallah.Kendini iyi yada kötü diye hiç birine kaptırmaa.s.

saol cnm cevp için
işte dedim ya ne umutluyummmm nede umutsuzzzzz
bakalım şey diyorum idrar testş yapsam yarın sabah çıkarmı eğer varsa
çünkü aşılamanın 16.gunu oluyor...
:1no2:
gerçi geçen ayki aşılmamda 17 .gun adet olmuştum benneyaptımki

saol cnm cevp için
işte dedim ya ne umutluyummmm nede umutsuzzzzz
bakalım şey diyorum idrar testş yapsam yarın sabah çıkarmı eğer varsa
çünkü aşılamanın 16.gunu oluyor...
:1no2:
gerçi geçen ayki aşılmamda 17 .gun adet olmuştum benneyaptımki

en son idrarda belli olur gebelik bence sen kan testi yaptır (b-hcg) daha kesin sonuç olur.Hadi bakalım seninde iyi haberini alırız inşalllah:dance:

en son idrarda belli olur gebelik bence sen kan testi yaptır (b-hcg) daha kesin sonuç olur.Hadi bakalım seninde iyi haberini alırız inşalllah:dance:

inşallah cnm saol
ozamn 17.gune kadar beklim aet olmzssam kan testine giderim :)

inşallah cnm saol
ozamn 17.gune kadar beklim aet olmzssam kan testine giderim :)

:eek:Canım sen niye yaptırmıypsun testini bence bugün yaptırmalısın çünkü zamanıdır 17.günü beklendiğini hiç zannetmiyorum bence hemen yaptır
bana dr 14.gün yap belli olur dedi boşuna strees yapıyosungit yaptır ve kurtul...a.s.

:eek:Canım sen niye yaptırmıypsun testini bence bugün yaptırmalısın çünkü zamanıdır 17.günü beklendiğini hiç zannetmiyorum bence hemen yaptırbana dr 14.gün yap belli olur dedi boşuna strees yapıyosungit yaptır ve kurtul...a.s.

canım haklısın ama benım geçen ayki aşılamamda adetim aşılamanın tam 17.gununde geldi bende şimdi Hüsrana uğramim 17.gune kadar beklim yine adetim gelmezse Doruuu kan tesitne :)) 15.gündeyim kaldı 2 gun

Canişim aşılama sperm problemi olanlarda çok yeterli bi işlem değil, aşılama ilişkiden çok farklı değil çünkü, o spermlerin yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebileceğine ihtimal vermemiştir doktor belki ama varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyomuş sperm durumu ameliyat önermedimi ürolog doktor

kuzi merhaba uzun zamandır girmediğimden görmedim mesajını. cevap verdiğin için teşekkürler. şimdi başka bi doktora daha gidiyoruz, o da tahliller istedi falan. bakalım çarşambaya sonuçlar çıkmış olacak ve görüşeceğiz, ne diyecek bu seferki doktor bilimiyorum.ama hayırlısı artık.

çok rahat umutsuzluğa düşülecek bir süreç bu süreç, allahtan herkese güç ve kuvvet diliyorum. umarım hepimizin dileği gerçek olur..

kuzi merhaba uzun zamandır girmediğimden görmedim mesajını. cevap verdiğin için teşekkürler. şimdi başka bi doktora daha gidiyoruz, o da tahliller istedi falan. bakalım çarşambaya sonuçlar çıkmış olacak ve görüşeceğiz, ne diyecek bu seferki doktor bilimiyorum.ama hayırlısı artık.

çok rahat umutsuzluğa düşülecek bir süreç bu süreç, allahtan herkese güç ve kuvvet diliyorum. umarım hepimizin dileği gerçek olur..

İnşallah canım Allah isteyen hepimize nasip etsin hayırlısıyla, inşallah güzel şeyler söyler doktorun

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite..Dualarınızı eksik etmeyin
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ELİF78 VE ECETUNA tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. listemiz kabarıyor inşallahhhhhh daha da büyüyecek.
@yshen tarihini değiştirdim canım. hatırlat o tarihten sonra kızartalım.

BEBİŞKO seni de ekledim. hayırlısı olsun.inşallah listenin mor kısmına geçersin:))

X