MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

selam arkadaşlar perşembe günü aşılamam var heyecanla bekliyorum.inşallah hayırlı haberlerle dönerim.aşılama yaptıran aradaşlar yaptırdıktan sonra yatıyomusunuz..dinlenmekmi gerekiyo.bilgilendirirseniz sevinirim..

Hayırlısı olsun canım, 1. gün yatıp 2.günde mümkün olduğu kalkmazsan iyi olur, doktorlar ilk yarım saatten sonra gerek yok diyolar ama yine de dinlenmen daha iyi

canım yaşadıkdıklarımız birebir aynı bana da kısa protokol uygulanıyor inşallah işe yarar sana da moral olur belki de gebelik takiplerinde karşılarıza.s.

İnşallah canim inşallah..Umarim ben tedaviye başladığım sıralarda sen hamilelik müjdeni verirsin.

canım yaşadıkdıklarımız birebir aynı bana da kısa protokol uygulanıyor inşallah işe yarar sana da moral olur belki de gebelik takiplerinde karşılarıza.s.

Sevgili Peluş,
Moral olur diye soylemek istedim. Benim ilk mikro denemem uzun protokol oldu ve negatif sonuclandı. Esimde morfolojik sıkıntıla ben de PKO var. Hemen ardınden kendi kendime gebe kaldım ve o da düştü. ikinci mikromu yeni yaptırdım kısa protokol. Daha kısa zamanda yanıt alıyorsun tedaviden, ve nedense ben cok daha fazla sayıda yumurta cıkardım kısa protokolde.
Dilerim tedavileriniz hayırlı olur ve olumlu sonuclar alırsınız
SEVGİLER

arkadaşlar benimde bugün yumurtalar toplandı bakalım kısmet olursa.perşembeye transfer dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin.

Sevgili Peluş,
Moral olur diye soylemek istedim. Benim ilk mikro denemem uzun protokol oldu ve negatif sonuclandı. Esimde morfolojik sıkıntıla ben de PKO var. Hemen ardınden kendi kendime gebe kaldım ve o da düştü. ikinci mikromu yeni yaptırdım kısa protokol. Daha kısa zamanda yanıt alıyorsun tedaviden, ve nedense ben cok daha fazla sayıda yumurta cıkardım kısa protokolde.
SEVGİLER

yanlış bilgi vermek istemem ama okuduğum bi sitede eğer yumurtalarınız kaliteli ise uzun protokol olması daha iyi sonuç veriyormuş bülent urmanın sitesinde okumuştum dr neyi uygun görüyorsa onun yapılması en doğru olacaktır

arkadaşlar benimde bugün yumurtalar toplandı bakalım kısmet olursa.perşembeye transfer dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin.

jasmin inşallah sende hamiş haberi verirsin bizlere...dualarımızz seninle canım.allah yardımcın olsun.

a.s.

ya arkadaşım umudunu kesme belki olmassın inşallah olmassın bende aşıla yaptırdım bendede var belırti ama yinede umudum var nisanın 4.de belli olacak inşallah hepimiz kavuşuruz:emir_bebek:böyle yaramaz bebeklerimizea.s.

Canım çok teşekkür ederim verdiğin moral için. Aynı zamanda belli olacakmış sonucumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada bu yazıyı yazalı bir gün geçti hala regl olmadım ama belirtiler var belim çok ağrıyor.

kuzi saol canım.bana çatlama iğneside vermedi çarşamba yumurta çatlıcak dedi sadece.acaba çok mu paranoya yapıyorum bizdeki sorun sper sayısının az olması ve ileri hareketliliğin düşük olması yumurtalarda sorun yok belkide ondan gerek görmemiştir die avutuyorum kendimi yarın bu saatlerde yapılmış olacak ama şimdiden içim karardı ümitsizleştim

Sevgili Peluş,
SEVGİLER

CANIM gerçektende moral oldu çok teşekkür ederim inşallah sende çok güzel haberler alırsın.

bence şansın yüksekken niye yapmadı anlamadım,ayrıca çağul gebelik bebklerin kalp oluşumu başlamadan indirgeniyor ve en sağlam kese bırakılıyor.
Onlarca yumurta derken 20? 30 ? dr bunu iğnelere başladığın sonra ilk muanede fark etmedimi, ayrıca yumurtalarını çatlatmadımı,sonuçta şimdi doğol yolla çatlayacaklar,ama ilaç aldığın için ve dışarıdan uyarma gerekiyor.sonra kıstte dönüşme ihtimali çok yüksek.Ayrıca doğal yolla denemendede gebe kalmam ve hatta çoğul olması yüksek ihtimal,bence dr la konuştun mu bu durumu.Seni ne zaman çağurdı,?Biraz şüpheli geldi bana,( ilaçı dozunu düzenleyemedi)

valla benimde kafamda sorular var neden bu kadar çok oldu anlayamadımm... sonuçta zaten yumurtlama problemim yoktu ama yinede gerekiyo dedi iğneleri yaptım şimdide bu sorun....bi daha adet olunca gel bu ay iptal dedi offfff şaşırdım valla..:sm_confused:

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. Sakin Haa.

kuzi saol canım.bana çatlama iğneside vermedi çarşamba yumurta çatlıcak dedi sadece.acaba çok mu paranoya yapıyorum bizdeki sorun sper sayısının az olması ve ileri hareketliliğin düşük olması yumurtalarda sorun yok belkide ondan gerek görmemiştir die avutuyorum kendimi yarın bu saatlerde yapılmış olacak ama şimdiden içim karardı ümitsizleştim

Aynı şekilde bir arkadaşıma takip yapıldı ve iğne verilmedi 5 haftalık hamile şu anda. Ayrıca aşılamada spermde sorun olanlarda daha başarılı olunuyor arkadaşım.

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. Sakin Haa.

Biraz daha açar mısın konuyu? Bu yaz ben de Anatolia'da micro yaptırmayı düşünüyorum.

biliyorsun bizim işimiz sadece yüksek moral.ayrıca yumurtaların belli olgunluktalarsa kendileri de çatlardiye düşünüyorumallah(c.c) yardımcın olsun

Biraz daha açar mısın konuyu? Bu yaz ben de Anatolia'da micro yaptırmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin.:eek:klava:

valla benimde kafamda sorular var neden bu kadar çok oldu anlayamadımm... sonuçta zaten yumurtlama problemim yoktu ama yinede gerekiyo dedi iğneleri yaptım şimdide bu sorun....bi daha adet olunca gel bu ay iptal dedi offfff şaşırdım valla..:sm_confused:

sana görev gibi gelmezse bu dönemi lütfen( 7 gün ) hergün ilişki yaşayın sonra gün aşırı adette 4-5 gün kala bırakın bence şansın yüksek bu dönem değerlendir, önümüzdeki dönem adet olursan ilaçlara yeniden alacasın bakalım dozumu azaltacak mı -başka ilaçmı verecek .
Bu ayı çatlama yöntemine çevire bilirdi, yani sonuçta bol ve yeterli büyüklükte yumurtan var aşılamadan vazgeçti anladık .ama çatlatmaması biraz garip geldi bana .
senin yerinde olsam bir form açardım -aşılamadan vazgeçildi yardım-diye
böylece bunu yaşayan ve fikir sahibi iansanlardan bilği alırdım.

form açamak için tüp bebek ilk sayfasındaforum açma diye sağtarafta sayfaların altında yazıyor bir durumunu ve merkezine yazmanda fayda var.

Kızlar benim yumurta sayısı 2'de kaldı. Biri 14, diğeri 15 mm. Rahim kalınlığı gayet iyi dedi doktor. 2 gün daha iğne yapılacak. Cumartesi günü aşılama planlanıyor. Üçüncü bir yumurta daha varmış ama o da 8 mm'de kalmış. O artık büyümez dedi. doktor.

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim verdiğin moral için. Aynı zamanda belli olacakmış sonucumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada bu yazıyı yazalı bir gün geçti hala regl olmadım ama belirtiler var belim çok ağrıyor.

ya benimde belim agrıyo ablam söyledi geçen gün onun 4 oglu var hamileyken bile bel agrısı olurmuş uzun süre çekersin agrıyı dedi asla umudunu yitirme belki ben senden daha tecrübesizim ama olsuninsanlarda bişi olmamışsa hep bi ümit vardır canım sıkma canını yerimseniben

Arkadaşlar regl oldum dün iptaldim ama bugün iyiyim. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Gelincik çok üzgünüm.

X