MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

Arkadaşlar selam, ben de yeni katıldım aranıza.yazılanları okuyunca bu sıkıntılı yolda yalnız olmadığımı hissettim, moral oldunuz hepiniz.Umarım allah herkesin dualarını kabul eder.

Eşimde sperm sayısı ve hareketliliğinde azlık ve şeklinde bozukluk var. İlk sperm testinden sonra aşılama dedi doktor, sonra yapılan testte sayı daha da düşük çıkınca hemen tüp bebek yapalım dedi. (Bu arada eşimde varikosel var, ikinci testi ürolog istedi) Ben afallayınca iyi o zaman önce aşılamayı deneyelim dedi ve Nisan ayında adetimin 3.günü klomen'e başla dedi. Ama kafam allak bullak oldu, sizce de saçma değil mi, durum ne ise o, ben dedim diye aşılamaya döndü doktor(!), ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşlar, fikrilerinizi paylaşarak bana moral verebilir misiniz, lütfen .....

Canişim aşılama sperm problemi olanlarda çok yeterli bi işlem değil, aşılama ilişkiden çok farklı değil çünkü, o spermlerin yumurtaya kadar ulaşıp dölleyebileceğine ihtimal vermemiştir doktor belki ama varikosel varsa ameliyatla düzelebiliyomuş sperm durumu ameliyat önermedimi ürolog doktor

merhaba akdas benı de tedavı surecındekı arkadasar gıbı mavıyle yazabılırsın cunkı ılaclarımı kullanmaya basladım.sorunum PCO Anadolu saglık merkezındeyım.herkese kolay gelsın

:emir_bebek: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 1.Aşılama -- 22 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

tamamdır yazdım canım. hayırlısı olsun

akdas beni listeye eklermisin.hafta sonu regl olurum büyük ihtimalle pazartesi de ilaçlara başlarım.malum tecrübe kazandık artık 2.aşılama;sperm hareket azlığı,pko,ankara tıp fakültesi

honeybaby, Nurr
sizlerinde Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla tutunurlar inşallaha.s.

teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
bizlerede anne olmayı bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin.....sevgilerimle...

kızlar hepimiz için hayırlısı olsun inş. ya bişey takıldı okurken çoğumuz pco hastası ve eşlerinde sperm azlıgı var.

selam kızlar ben 2.aşılamaya başladım.ve ben radyasyon altında çalışıyorum o yüzden işm çok tehlikeli vebu ayı iyi değerşlendirmem lazım çünkü 7 nisanda izine ayrılıyorum.sanırımo tarihe kadarda aşıalma yapılmış olur.yani aşılamadn sonraki iki hafta izinliyim.çok iyi bi döneme denk geliyo.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.diğertürlü işim çok zor

kızlar hepimiz için hayırlısı olsun inş. ya bişey takıldı okurken çoğumuz pco hastası ve eşlerinde sperm azlıgı var.

çok doğru bi konuya değinmişsin tonyacım.ben pco hastasıyım.eşimin sermi iyi ama morfolojisi kötü....:çok üzgünüm:

canım benide yazarmısın.17.sinde aşılama oldum 1 nisanda kanda test yapılacak.sebebsiz infertiliti..gata

B]kızlar bende 24 ve 26 martta çift aşılama oldum (2ci aşılamam)
merkz : elif tıpmerkezi
sorunumuz sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık)
[/B]
beni listeye ekleyin[/I][/B] :asigim:
inşallah allahımın izni ile meleğim gelir bu defa bana...
allah evlat hasreti çeken tüm bayanlara birer melek göndersin

kızlar dün 2. aşılamam yapıldı hayırlısı artık dua etmekten başka çarem yoooook.sizlerinde duasını bekliyorum.ben ve bütün bebek isteyenler için.

kızlar dün 2. aşılamam yapıldı hayırlısı artık dua etmekten başka çarem yoooook.sizlerinde duasını bekliyorum.ben ve bütün bebek isteyenler için.

fındık 80 hayırlsı olsun canım benimde ikinci aşılamam 24 ve 26 martta oldu
senle hemen hemen aynı zamanlarda sonuç alırız sanırım
dualar ile bekleyelim
inşallah gelir meleklerimiz

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 1.Aşılama -- 22 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

yaptım arkadaşlarrrr... allahım dualarımızı kabul eder de bu listenin hepsi hamiş olur.....

Son düzenleme:
akdaş listeye eklemişsin teşekkürler canım.inşallah liste uğurlu gelir.sen ne yaptın başladın mı ilaçlara?

akdaş hakkında hayırlısı olur inş.
Dünya Hayatı Bir Rüya Gibidir Bizim için
Yolculuğu Sen Yaparsın,Nereye Gittiğini Kader Çizer...

kızlar merhaba ben yeni üye değilim ama epeydir girememiştim,benide listeye ekleyebilirsiniz,nisanın 20 si gibi ilk aşılamam olacak,doktorum kendi muayenehanesinde yapacak,herkese bol şanslar..

NEVROSKY merhaba canım,bende izmirdeyim eşimde egede öğretim görevlisi,sebepsiz infertilite bizimki,egede aşılama prosedürü nedir?ne kadara malolur?memnun musun? biraz bilgi verirsen çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar benimde çocuk olmuyor
1,5 sene oldu
dr. sorun yok diyor ama 2 ayada bir regl oluyorum ne yapmalıyım

X