MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

NEVROSKY merhaba canım,bende izmirdeyim eşimde egede öğretim görevlisi,sebepsiz infertilite bizimki,egede aşılama prosedürü nedir?ne kadara malolur?memnun musun? biraz bilgi verirsen çok sevinirim.

Merhaba canım.. Aşılama için hastaneye 120 YTL veriyorsun. Bir de ilaçlarının %20'sini ödüyorsun işte. Hastane + ilaç + Git gel 250 YTL oluyor. iğnelere başlayınca 2 günde bir çağırıp yumurta takibi yapıyorlar. şartlar olgunlaşınca çatlatma iğneni yaptırıyosun. sabahtan spermleri alıp hazırlıyorlar. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamanı yapıyorlar. hastanede 4 saat yatırıyorlar aşılamadan sonra. yine birkaç ilaç yazıp gönderiyorlar. 15 gün sonra için kan tahliline çağırıyorlar. çok hasta var tabi orada. çok yakın olmasa da ilgilenebileceklerinin en üst seviyesinde ilgilendiklerini düşünüyorum. çok param olsa özele gitmeyi tercih ederim. ancak çaresizlik değil burası da gayet iyi canım.

Merhaba canım.. Aşılama için hastaneye 120 YTL veriyorsun. Bir de ilaçlarının %20'sini ödüyorsun işte. Hastane + ilaç + Git gel 250 YTL oluyor. iğnelere başlayınca 2 günde bir çağırıp yumurta takibi yapıyorlar. şartlar olgunlaşınca çatlatma iğneni yaptırıyosun. sabahtan spermleri alıp hazırlıyorlar. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamanı yapıyorlar. hastanede 4 saat yatırıyorlar aşılamadan sonra. yine birkaç ilaç yazıp gönderiyorlar. 15 gün sonra için kan tahliline çağırıyorlar. çok hasta var tabi orada. çok yakın olmasa da ilgilenebileceklerinin en üst seviyesinde ilgilendiklerini düşünüyorum. çok param olsa özele gitmeyi tercih ederim. ancak çaresizlik değil burası da gayet iyi canım.

canım benim çok teşekkür ederim beni çokaydınlattın,benim doktorum bana 350 ye yapacak çok fazla birşey farketmiyor o zaman,çokta değmez herhalde,biz egeyi tüp bebek aşamasında düşünmüştük hep,olmazsa ilkini doktoruma yaptırırım sonra egede devam ederim bilmiyorum kafam çok karışık,inşallah güzel haberlerini alırım çok sağol tekrar,yolun açık olsun..

Akdaş, yardımın için sağol canım. Liste kalabalıklaşınca tek başıma zor takip ediyordum.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 1.Aşılama -- 22 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

ebrizm çok sevindim. tebrikler. listeye ekledim ama doğru mu bilmiyorum. umarım bu listenin hepsi böyle dolar

canım benim çok teşekkür ederim beni çokaydınlattın,benim doktorum bana 350 ye yapacak çok fazla birşey farketmiyor o zaman,çokta değmez herhalde,biz egeyi tüp bebek aşamasında düşünmüştük hep,olmazsa ilkini doktoruma yaptırırım sonra egede devam ederim bilmiyorum kafam çok karışık,inşallah güzel haberlerini alırım çok sağol tekrar,yolun açık olsun..

Canım sen özelde yaptırıyorsan 350 sadece doktora ödersin + sperm yıkamaya da 100küsür bi üzret ödersin.
Ben bir defa özel muayenede yaptırmıştım.Doktora 250 ytl vermiştim,spermler bir labaratuvarda 110 muydu neydi ytl ye yıkanmıştı.Eğer senin dr. herşey içinde 350 dediyse olabilir bir rakammış.

Ben daha sonra Üniversite hastanesinde sevkli olarak sadece sperm yıkama üzreti 140 verdim,başkada hiçbir işleme ücret vermemiştim.Tabi ben İzmirde değilim o ayrı.Ama aşılamanın iyi bir merkezde olmasından yanayım.Spermlerin yıkanması çok önemli.Ben yaşadım.Özel muayenede olduğum aşılamada spermleri ildeki tek labaratuvarda yıkattaık.Malesef spermlerin hepsi ölüydü.Aşılamayı boşu boşuna olmuştum o zaman
.Aman dikkat edin mutlaka.Hayırlı olur inşallah aşılaman.

hamileyim arkadaşlarrrrrrr sonuç pozitif geldi

Tebrikler canım,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.:teytey:

canım benim birşey değil.neler yapıyosun benim yarın aşılamam vaaaaar. son olur inşallahhhhhhh

Son olur inşallah Akdascım.Dualarım sizinle canım.

Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım

Canım 2 yumurtayla yapılmıyo mu bu işlem?İlla belli bi sayıda mı olmalıymış?

Hani bazen tek yumurta da tutuyo belli olmaz.
Senin mucizende belki çok yakındır.

canım yabeımde ıkı yumurta olusmustu puregon 75 lık dozajda vurundum kısmetmıs oldu sen moralını yuksek tut

Canım 2 yumurtayla yapılmıyo mu bu işlem?İlla belli bi sayıda mı olmalıymış? Hani bazen tek yumurta da tutuyo belli olmaz.
Senin mucizende belki çok yakındır.

Canım çok sağol desteğin için. Kabul gören en az 4-5 yumurtanın olması gerektiği. Çünkü bazen birkaçı boş çıkabiliyor veya döllenmeyebiliyor. Eğer 2 yumurtanın da kaliteli ve dölleneceğini bilsek micro deneyeceğiz ama yumurtalar toplanınca belli oluyor kalitesi. Yumurtalar toplanınca da 3750 ytl'yi odemek zorundayız merkeze.

canım yabeımde ıkı yumurta olusmustu puregon 75 lık dozajda vurundum kısmetmıs oldu sen moralını yuksek tut

Çok teşekkürler. Canım Allah bağışlasın bebişini. Aşılama mı yapılmıştı sana? Aslında aşılama yapılacak olsa 2 yumurta normal ama biz micro deniyoruz. Ocak ayında da 3 yumurta geliştiği için microdan vazgeçilip aşılama yapılmıştı.

selam arkadaşlar 2. mikro denemesindeyim,transfer yapıldı 3 embriyo 5 nisanda test yapılacak dua edin

kızlar slm uzun zamandır sizleri takip ediyorum başarıp da hamiş kalanları çok tebrik ederim dilerim ki en sağlıklı en kolay bir şekilde yavrularını kucaklarına alırlar.ben 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz daha önce yumurta takibi aşılama ve 1 mikro denedik bugün de 2.micro içn start verdik benim sorunum yumurtalarımın tenbel olması ve ilaçlara yeterince cevap verememesi geçen sefer uzun protokol uygulandı ve yalnız 1 yumurta toplayabildiler bu sefer kısa protokol deniyeceğiz inşallah daha fazla yumurta oluşur ve bu arada ben bu 2 microyu da özel tüp bebek sigortasıyla jinemed hastanesinde dr.teksen çamlıbel ile yapıyorum.:emir_bebek:

arkadaşlar ne yapıyorsunuz yoksa derbiyi mi izliyorsunuz aranızda beşiktaşlı varsa geçmiş olsun ben takım tutmam ama eşim sanki maçın sonucu hayatımız için bir dönüm noktası olacakmış gibi izliyor.CADIARZU

canım benim. biliyorsun ki önemli olan sayı değil. mucizelere en çok burada tanık olmuyor muyuz? ne olur bozma moralini canım. ben de 1 yumurtayla aşılamaya girdim hep. bakalım yarın sağda da yumurta var dedi ama bana da mucize gibi geliyor. belki mucizelerimiz gelir bizim de ....

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey:

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

butterfly hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
X