Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aşılama yaptırıyorsanız bu şu demek oluyor,bebeğiniz kendi kendine de olabilir aslında.Çok bir sorununuz yok anlaşılan.
1.aşılamayla hemen mikroya geçmeniz bana erken geldi.Yine de siz bilirsiniz tabiki.
Arkadaşlar , bugün 1. aşılamam yapıldı. 08.04.2008'de kan tahlili için çağırdılar. Geri sayım başladı. Heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. İçim kıpır kıpır. Allah İsteyen herkese versin inşallah.
Aşılama yaptıranlar size birkaç soru sorucam. Bana ovitrelle 250 mgr yazdılar monodox ile birlikte. biri antibiyotik biri de o çatlama eiçin vurduğumuz iğne. Anlamadığım çatlatma iğnesini neden yazdılar. Hem de 31.03.2008'de yapılacakmış. Monodox da antibiyotik. Bu işe ne diyorsunuz. Bilgisi olan var mı acaba?
Arkadaşlar , bugün 1. aşılamam yapıldı. 08.04.2008'de kan tahlili için çağırdılar. Geri sayım başladı. Heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. İçim kıpır kıpır. Allah İsteyen herkese versin inşallah.
Aşılama yaptıranlar size birkaç soru sorucam. Bana ovitrelle 250 mgr yazdılar monodox ile birlikte. biri antibiyotik biri de o çatlama eiçin vurduğumuz iğne. Anlamadığım çatlatma iğnesini neden yazdılar. Hem de 31.03.2008'de yapılacakmış. Monodox da antibiyotik. Bu işe ne diyorsunuz. Bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam ilk iğnemi yaptım.(Lucrin). Kendimi buna hazırladığımı düşünmüştüm. Ama meğer hiç öyle değilmiş. Bi korku sardı içimi. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok endişeliyim. Açıklayamadığım bi sıkıntı var içimde. İlacın etkisimidir nedir. Evde terör estirdim akşam. Çok zor işler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabırımızı artısın.Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. Lütfen bol bol dua edin.
Selamslm canım benimde dün aşılama için düğmeye basıldı...hayırlısı bakalım artık bende göbekten iğnemi yaptım ama anlamadığım bişey var benim yurtalarımda bir problem yok neden yinede bu hormon iğnelerini veriyolar bi fikrin varmı....
kızlar merhaba..Ben bu konuda çok yeniyim. Tüp bebek dediler ama henüz tedaviye başlanmadı. Eşimin birkaç test daha vermesi gerek. Benım HSG filmim var. Aslında benım sormak istediğim göbekten iğne felan yaptığınızdan bahsediyorsunuz? Bu ne öğrenebilirmiyim? Yani kendimiz mi yapacağız biz bu iğneleri? Tüp bebek süreci hakkında bilgi verirseniz sevinirim..LÜTFENN