- Konu Sahibi Fitanneaday
14 gün test böyle acaba geç döllenme olabilirmi sonradan pozitif gören oldumu lütfen bişey yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 11.günde erken gebelik testi yapıp negatif sonuç aldım. Yarın aşilamanin 15. günü catlatma ignesinin 17. günü. Yarin sabah kan testi vereceğim
Evet kan testi verdim çıkmadı tarlusal verdi doktor
Ben çatlatma iğnesi hiç olmadım ama öyle olduğunu duydum canım. Ben her ay yumurtlamamı hissederim. Bıçak batması gibi olur. Ben de klomen kullandım 3 yumurta oldu. İkisi istediğimiz boyuta gelemedi. Biri çatladı ama olmadı.Kızlar merhaba. 9 Mart da adet oldum geçen ay klomeni günde 1 kullanmıştım bu ay ikiye çıkardı doktor günde 2 kullandım. İlaç bittikten sonra kontrole gittiğimde sadece sağda bir yumurtamın olduğunu ve çok yavaş büyüdüğü söyledi doktorum. Sürekli takip etti en son geçtiğimiz pazar günü 16.18 mm olmuş salı günü de yani dün 22 ye çıktığını söyledi ve çatlatma iğnesi verdi hemen vurdur. Geceden beri de sanki kasıklarımda rahmimde bi ağrı var sancı gibi değişik bişey böyle olan oldu mu acaba normal şeyler mi yaşıyorum ilk defa yaşayınca heyecanlandım :)
Ben çatlatma iğnesi hiç olmadım ama öyle olduğunu duydum canım. Ben her ay yumurtlamamı hissederim. Bıçak batması gibi olur. Ben de klomen kullandım 3 yumurta oldu. İkisi istediğimiz boyuta gelemedi. Biri çatladı ama olmadı.
İnşallah busefer olur cnmMerhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesi oldum. Bekleyip yaşayacağız ne yaşayacaksak. İnsallah hepimizin hakkinda hayırlısı olsun
10. Günde değilim salı günü iğneyi vuruldum. İki gün geçti üzerinden sık sık olmamakla beraber kasığıma belime garip bi ağrı giriyor benimde. Ama akıntım aşırı değil açıkçası normal bi şekildeKızlar iğneden sonra 10.günde hala kasık bel ağrısı akıntı yaşayan varmı?
Bende ayrıca sırt ağrısıda olmuştu, belim fıtık olmuşçasına hunharca ağrıyodu....Kızlar iğneden sonra 10.günde hala kasık bel ağrısı akıntı yaşayan varmı?
Benimde cuma günü ikinci aşılamam yapıldı, ilkinde ağrım vardı tutmadı, bukez belirtim yok sadece ilk 4 gün kabızlık problemim vardıBende ayrıca sırt ağrısıda olmuştu, belim fıtık olmuşçasına hunharca ağrıyodu....
İnşallah canım. Benim de bu ay olmazsa film cekinmeyi düşünüyorumİnşallah busefer olur cnm
Rabbimin izniyle
Bnde yarın rahim filmi çekılcem