- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 34
- Konu Sahibi Fitanneaday
özelden bilgilerimi yazıyorum.Hangi şehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden bilgilerimi yazıyorum.Hangi şehir
Bana bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi 36 demedi ama 36. Saati forumda çok duydum kafam karıştıBende 21 inde iğnemi oldum..doktor 36 saat sonra ilşki dedi,,siz nasl yaptınız size ne söyledi
15 gün sonra genelde test yapın diyorlar bence hala dönme ihtimali varKizlar merhaba. Ben adetimin 3.gunu itibari ile 1er adet klomen kullandım 5 gün. Ayin 12sinde ovitrelle çatlatma ignesi vurundum.14ünde de aşılamam yapildi. Bugün 10.gün sabah kaset test yaptım ve negatif çıktı. Sizce pozitife döner mi? Erken mi yaptım?
Umarım döner, 15.gunu bekleyip tekrar test yapacağım15 gün sonra genelde test yapın diyorlar bence hala dönme ihtimali var
Erken..15.günü bekleKizlar merhaba. Ben adetimin 3.gunu itibari ile 1er adet klomen kullandım 5 gün. Ayin 12sinde ovitrelle çatlatma ignesi vurundum.14ünde de aşılamam yapildi. Bugün 10.gün sabah kaset test yaptım ve negatif çıktı. Sizce pozitife döner mi? Erken mi yaptım?
İğnenin 14.günğ kan testi verin adet olmazsanız eğer bence kan testi daha netKizlar merhaba. Ben adetimin 3.gunu itibari ile 1er adet klomen kullandım 5 gün. Ayin 12sinde ovitrelle çatlatma ignesi vurundum.14ünde de aşılamam yapildi. Bugün 10.gün sabah kaset test yaptım ve negatif çıktı. Sizce pozitife döner mi? Erken mi yaptım?
Adetinizde gecikme oldu mu pekiKızlar geçen ay klomen kullandığım için 5 cm kistim olmuştu adetin ikinci gününde yapılan muayenede. 13. Gününde yapılan muayenede gittiğini gördük. Bu kistler hamile kalmaya engel değilmiş. En basit kist olarak görülüyormuş. Bilgilendirme amacı ile paylaşıyorum
Evet 3 gün gecikti.Adetinizde gecikme oldu mu peki
Benim de bugün 4. Günüm bağırsaklarım bozuk gibi ama tam da değil. Midem’den bir problem yaşamadım amaOvitrelle 5. Gün ama hala bağırsaklarım sürekli hareket halinde,midem tuhaf,bu iğne etkisi 10 gün sürüyormu acaba böyle
Umarım güzel haberlerini alırsın canımMerhaba kızlar bende daha önce 2 ay klomen ve ovitrelle deneyip negatif sonuç görenlerdenim bu ay hem klomen kullandım hemde menapur iğne vuruldum bugün kontrole gittim 3 yumurta oluşmuş iyi dedi aşılama yapsak mı yapmasak mı başta doktor kararız kaldı çoğul gebelik olabilir diye ama sonra daha yaşın 30 bile değil yapalım dedi bu gece ovitrelle olucam Çarşamba günü aşılamam yapılcak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar son durumlarınız nedir?