- Konu Sahibi Fitanneaday
Benim de klomenle yumurtam fazla büyümedi çok dirençli büyümüyor dedi doktor önümüzdeki ay farklı ilaç verip iğne yapicak bu ayı değerlendirin yine de dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 martta vuruldum ovitrelle sonucunMerhaba kızlar. Ben de bugün ovitrelle vuruldum inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Ben iki ay klomen ve çatlatma ignesi oldum o aylar olmadi gebelik. Diger ay klomen ve igne kullanmadan hamile kaldım. Bilmiyorum belki etkisi devam mı etti. İkiz gebelikti ama 7.haftada kalpleri durdu. İnşallah bu kez olur beklemek cok yıpratıcı çünkü
Canim dün kahve leke geldi adet baslayacak galiba daha hic test yapmadim korkudanBende 3 martta vuruldum ovitrelle sonucun
Senin durum nasılBende 3 martta vuruldum ovitrelle sonucun
Benimde tek taraflı kasık ağrılarım var hafif ilk catlama iğnesi vuruldum bende heycanla bekliyorumCanim dün kahve leke geldi adet baslayacak galiba daha hic test yapmadim korkudan
Normalde 18 mart regl günüm ama benim hep düzensiz adet oluyorum 10 günü geçiyordu doktor igneden 14 gün adet görürsen gel dedi artık bekliyorumSenin durum nasıl
Bende de kasik agrisi mide yanmasi var ama adet olacagim diye cok korkuyorum canim bugün 16.gun test yap istersenBenimde tek taraflı kasık ağrılarım var hafif ilk catlama iğnesi vuruldum bende heycanla bekliyorum
Cnm senın kaçıncı gün bugunBende de kasik agrisi mide yanmasi var ama adet olacagim diye cok korkuyorum canim bugün 16.gun test yap istersen
İğne günü hariç 16 canim. Dun kahve leke geldi regl olacagim galibaCnm senın kaçıncı gün bugun
İnşallah yerleşmedir cnmİğne günü hariç 16 canim. Dun kahve leke geldi regl olacagim galiba
Dün yaptım çıkmadıBende de kasik agrisi mide yanmasi var ama adet olacagim diye cok korkuyorum canim bugün 16.gun test yap istersen
Bir iki gün daha bekle canim eger adet gelmezse kan tahlili yaptir canım. İnsallah gebelik vardırDün yaptım çıkmadı
Maalesef adet oldumBir iki gün daha bekle canim eger adet gelmezse kan tahlili yaptir canım. İnsallah gebelik vardır
Ben de adet oldum canimMaalesef adet oldum
Hangi şehirkızlar elinizde fazla ovitrelle 250 var mı?