- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Bizde gectigimiz iki ay yumurtlama zamaninda denedik olmayinca bizde erken basladik bakalim hayirlisi rabbim isteyen herkese versin.evet şuan yumurtlama günümdeyim çalışmalara devam bakalım inşallah olur bu ay
Geçen ay sadece yumurtlama gününde çalışma yapmıştık bu ay biraz erken başladık bakalım tutacak mı
Bizde gectigimiz iki ay yumurtlama zamaninda denedik olmayinca bizde erken basladik bakalim hayirlisi rabbim isteyen herkese versin.
Benim de üç gün geçti yumurtlamadan bende de belirti YÖK. Ne zaman başlar kiKızlar benim de 20 mart bakalım yumurtlama günümden üstünden 3 gün geçti bir şey yok şimdilik
Benim de üç gün geçti yumurtlamadan bende de belirti YÖK. Ne zaman başlar ki
Aynen geçen ay o kadar belirti yaşadım ki hamileyim dedim ama işte pisikolojikmiş :/Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve bazen de insanı aldatıyor geçen ay acayip farklı belirtilerim vardı heralde hamileyim diye seviniyodum kendi kendime ama sonuç fos çıktı. bu ay bakalım nolcak şuan tık yok beklemedeyim
Ben bir kimyasal gebelik geçirdim ve onda belirtilerim vardı baya şuan yok nasip ne zaman olursa Rabbim hepimize yaşatsın o güzel duyguları inşallah.Benim de üç gün geçti yumurtlamadan bende de belirti YÖK. Ne zaman başlar ki
Kesinlikle kasık ve bel ağrıları bir de göğüste dolgunluk yeşil damarlar ben böyle anlamıştım hamile olduğumu adet geçikmedenKızlar en erken nasıl bi belirti oluyor fikriniz var mı?
Kesinlikle kasık ve bel ağrıları bir de göğüste dolgunluk yeşil damarlar ben böyle anlamıştım hamile olduğumu adet geçikmeden
Yumurtlamadan 1 hafta sonra ben hissettim bunları canım ama herkeste aynı olmuyor ve benim hamileliğim kimyasaldı canım.Teşekkür ederim cevap için yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmesi lazım bir çocuğum var ama ilkinde yumurtlama günü falan hesaplamadım o yüzden bişey bilmiyorum :) ve sadece mide bulantısı hatırlıyorum belirti olarak inşallah bunda olmaz ama
EVEt bakalım hayırlısıyla inşallah.. ablamda yeni kimyasal gebeliği olduğunu öğrendi vücudu atamamış inşallah kürtaj olmak zorunda kalmaz sana da Rabbim inşallah nasip etsin senin ilk mi olacakYumurtlamadan 1 hafta sonra ben hissettim bunları canım ama herkeste aynı olmuyor ve benim hamileliğim kimyasaldı canım.
2. Çocuk mu düşünüyorsunuz
Bu arada önceki mesajını okudum bat 20 miymiş senin benimde 19 inşallah birbirimize güzel haberler veririzYumurtlamadan 1 hafta sonra ben hissettim bunları canım ama herkeste aynı olmuyor ve benim hamileliğim kimyasaldı canım.
2. Çocuk mu düşünüyorsunuz
Amin aminnn inşallah.EVEt bakalım hayırlısıyla inşallah.. ablamda yeni kimyasal gebeliği olduğunu öğrendi vücudu atamamış inşallah kürtaj olmak zorunda kalmaz sana da Rabbim inşallah nasip etsin senin ilk mi olacak
Amin aminnn inşallah.
Evet canım benim ilk olucak ama bu kimyasaldan sonra ümitsizlik oldu bende. Şımdı de ikinci ayım kimyasaldan sonra geçen ay da olmadı bu ay inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür :)
Hadi bakalım inşallah yumurtlama günümün üstünden 3 gün geçti belirti istiyorum ya
Peki sende belirti falan var mı canım?
Aynen öyle bakalım nasip :)Hiç ümitsizliğe kapılma bi vakti zamanı var Rabbim kimbilir neler hazırlıyor inşallah olucakbenim yum günü salıydı daha yeni bakalım ne belirtiler olacak ama geçmiyecek gibi günler:)
Evet benimde kasık ağrısı yoğun akıntı oluyor ama ben garanti olsun diye ovu testide kullandım canımAynen öyle bakalım nasip :)
Senin yum gününde bir belirtin falan oluyor mu canım benim tam yum günümde kasıklarım da batma ağrı oldu öyle anlıyorum
Bakıcam bu ay da olmazsa ben de kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testinEvet benimde kasık ağrısı yoğun akıntı oluyor ama ben garanti olsun diye ovu testide kullandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?