Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün Kızlar dün test yapmıştım negatifti bütün belirtiler kayboldu galiba yine olmadıı bi buçuk yıldır deniyoruz

adetdaşım : ( kendimi psikopat gibi dinlememe rağmen hiçbi belirti yok ve hissiyatımda yok hatta öyleki bugün internetten 30’lu ovulasyon testi satın aldım. sende nedir durumlar???
Günaydın adettaşım.bendede hiç belirti yok.bugün 11.güüm iğnenin.test yaptım gönderebilirsem gönderecem..hiç bir belirtim yok kasıklarım bomboş

Arkadaşlar iğnemin 11.günü.sabah yaptım.geçen ay 10.günde kaybolmuştu.11.günde testi böyle çıkan varmı

Eklentiler

• 20180308_071031.jpg
    20180308_071031.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 74
kızlarrrr benim de bat 13 mart heyecanla bekliyorummmm inşallahhhhh bu sefer gelir mucizem:anneadayı::emir_bebek:

Kızlar günaydın bu sabah uyandım söylemesi ayıp ishal olmuşum, ve midem bulanıyor, hala da geçmedi şimdi çubuk krakerle bastırıyorum, 1 gün günüm geçti ama nasip bakalım

Arkadaşlar iğnemin 11.günü.sabah yaptım.geçen ay 10.günde kaybolmuştu.11.günde testi böyle çıkan varmı
Benim başıma geldi aynısı 11. Gün silinmişti tamamen 14. Gün pozitifti kopkoyu çıkmıştı kan verdim aynı gün ne yazıkki 2.23 çıktı kanda :( nasıl oluyor anlamadım biraz daha bekle iğne çok yanıltıyor 2 kez bu şekilde yanıldım bi hafta geciksin öyle kan ver derim

Benim başıma geldi aynısı 11. Gün silinmişti tamamen 14. Gün pozitifti kopkoyu çıkmıştı kan verdim aynı gün ne yazıkki 2.23 çıktı kanda :KK43: nasıl oluyor anlamadım biraz daha bekle iğne çok yanıltıyor 2 kez bu şekilde yanıldım bi hafta geciksin öyle kan ver derim
Aynen benimde öyle olmuştu gülüm.10.gün 3.90 dı 11.gün 2.70 çıkmıştı ama idrarda silinmişti.

selam kızlar benimde bat 23 mart 3 ay önce kürtaj oldum geçen ay ki denememiz başarısız oldu inşallah bu ay yüzümüz güler :dua:

Daha batına cok varmış yumurtlama donemine girdin mi

evet şuan yumurtlama günümdeyim çalışmalara devam bakalım inşallah olur bu ay :KK48:
Geçen ay sadece yumurtlama gününde çalışma yapmıştık bu ay biraz erken başladık bakalım tutacak mı :işsiz:

Back