- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi için çok erken yapmışsın ama adetin hafta gecikmesinde sonra anca belli oluyormuşBenimde bugün Kızlar dün test yapmıştım negatifti bütün belirtiler kayboldu galiba yine olmadıı bi buçuk yıldır deniyoruz
Napim sabırsızımİdrar testi için çok erken yapmışsın ama adetin hafta gecikmesinde sonra anca belli oluyormuş
Günaydın adettaşım.bendede hiç belirti yok.bugün 11.güüm iğnenin.test yaptım gönderebilirsem gönderecem..hiç bir belirtim yok kasıklarım bomboşadetdaşım : ( kendimi psikopat gibi dinlememe rağmen hiçbi belirti yok ve hissiyatımda yok hatta öyleki bugün internetten 30’lu ovulasyon testi satın aldım. sende nedir durumlar???
canım sanki yok gibi.Arkadaşlar iğnemin 11.günü.sabah yaptım.geçen ay 10.günde kaybolmuştu.11.günde testi böyle çıkan varmı
Benim başıma geldi aynısı 11. Gün silinmişti tamamen 14. Gün pozitifti kopkoyu çıkmıştı kan verdim aynı gün ne yazıkki 2.23 çıktı kandaArkadaşlar iğnemin 11.günü.sabah yaptım.geçen ay 10.günde kaybolmuştu.11.günde testi böyle çıkan varmı
Aynen benimde öyle olmuştu gülüm.10.gün 3.90 dı 11.gün 2.70 çıkmıştı ama idrarda silinmişti.Benim başıma geldi aynısı 11. Gün silinmişti tamamen 14. Gün pozitifti kopkoyu çıkmıştı kan verdim aynı gün ne yazıkki 2.23 çıktı kandanasıl oluyor anlamadım biraz daha bekle iğne çok yanıltıyor 2 kez bu şekilde yanıldım bi hafta geciksin öyle kan ver derim
Balım iyi baktımmı ikinci çizgi var hafiften.canım sanki yok gibi.![]()
kuzum kan testi en güzeli...kalk hemen dr git.Balım iyi baktımmı ikinci çizgi var hafiften.
Ahh balım ya baktımda geçen iğnenin 10 günü kanda 2.70 e düşmüş.şimdi baktım sonuçlara 9.günde 3.60 mış.ben karıştırmışım.ame benim 10.günden itibaren idrarda da hiç çizgim yoktu.kuzum kan testi en güzeli...kalk hemen dr git.![]()
Acayip sinir bozucuuAynen benimde öyle olmuştu gülüm.10.gün 3.90 dı 11.gün 2.70 çıkmıştı ama idrarda silinmişti.
Aynen benim geçen ay psikolojim bozuldu.19.günde sıfırlanmıştı..doktora ağlaya ağlaya girdimAcayip sinir bozucuu
Olur insallah.hic doktora gorundun muGeç evlendim yaş 40 olunca hemen olsun istiyor insan hayırlısı inşaallah
Daha batına cok varmış yumurtlama donemine girdin miselam kızlar benimde bat 23 mart 3 ay önce kürtaj oldum geçen ay ki denememiz başarısız oldu inşallah bu ay yüzümüz güler![]()
Ayyy insallah bu ay hepimizin bebisi olsunDaha batına cok varmış yumurtlama donemine girdin mi
Daha batına cok varmış yumurtlama donemine girdin mi