- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende oyle yapicam.bundan sonra hep sadece o hafta yapiyorduk 9 marta adet olrsam.sonra hic birakmicam.inss.hepimizin tutarEvet aslinda sadece o gunler denememek lazim sonucta her ay catlama olgunlasma duzenli olmayabilir ben bu ay adet bittikten iki gun sonra basladik adete bi kac gun kalincaya kadar gün aşırı deniycez bakalim bat a 8 gun var daha
Yurtlamaniz gec olmus olablir oyle olunca hemen cikmiyor demislerdi. Bi dr a git istersen belli olsun inss vardirrrBenim bat 4 martti 3 gün oldu gelen giden yok test yaptım negatif. Kan testine gidicem. Kasiklarimda ağrı ve yaa dışında başka bir şeyim yok
Y
Yurtlamaniz gec olmus olablir oyle olunca hemen cikmiyor demislerdi. Bi dr a git istersen belli olsun inss vardirrr
Ya dusunme diyolarda nasil olucak onu soyelmiyolrBende iki ay sadece yumurtlama haftasi yapip sonrada nasıl bir cahilsem :) tutmussa bebegime birsey olmasin diye yapmiyordum daha. Belki bu denememde tutar insallah.isteyen herkesin tutsun insallah.bide gecen iki ay cok istemekten mi kaynaklaniyor bilmiyorum surekli belirtim oluyordu bu ay kendime soz verdim stres yapmicam diye hic bir belirtim yok suan.bakalim allah isterse verir modundayim
Evet yaparlar sonuclari hemen veriyormusunz diye sorarsin inss pozitiftirAks acile gidip kan testi yaptiricam. Calisiyorum gündüz gidemiyorum insallah yaparlar orda test
Evet yaparlar sonuclari hemen veriyormusunz diye sorarsin inss pozitiftir
Ben kitap okumaya bulmaca cozmeye falan basladim yine düşünüyorum ama diger aylar gibi değilYa dusunme diyolarda nasil olucak onu soyelmiyolrben beceremiyorum yani dusunmemeyi
Sonucunu bekliyoruz canım inş hayırlı haberler verirsinAks acile gidip kan testi yaptiricam. Calisiyorum gündüz gidemiyorum insallah yaparlar orda test
Evet canımKan sonucu 0.100 yazıyor negatif demek değil mi bu
İnsallah regl olmazsin.herhangi bir belirtin var mi?Kızlar merhaba, benimde bat bugün yani 7 mart, henüz gelen giden yok bakalım hayırlısı akşama daha var![]()
sadece göğüslerim ağrıyor birde iştahım açık, ama regl zamanı da oluyor bu belirtiler çoğu zaman onun için net bişey söylemek zor, nasip bakalım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnsallah regl olmazsin.herhangi bir belirtin var mi?
İnşallah canım hayırlı sağlıklı versin inşallah rabbimİnsallah bizimde minik ayaklı mis kokulu bebislerimiz olsun![]()
İnş 9 ay gelmezKızlar merhaba, benimde bat bugün yani 7 mart, henüz gelen giden yok bakalım hayırlısı akşama daha var![]()
Ay inşallah canımİnş 9 ay gelmez![]()