Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne zaman oldu lekelerin insallah yerlesme lekesidirBenim bugün bat ama olmadım daha önce açık pembe leke geldi sonra kahverengi geldi az. Sol kasığım ve karnımda iğne batmaları gibi oluyo adet zamanı hiç olmuyodu:/
Bugün oldu akşam üstü inşallah öyledir ama bilmiyorum tedirginim çok adet olcam dieAyy ne zaman oldu lekelerin insallah yerlesme lekesidir
İnsallah test yaptin mi hicBugün oldu akşam üstü inşallah öyledir ama bilmiyorum tedirginim çok adet olcam die
Dün yaptım negatifİnsallah test yaptin mi hic
İdrar testlerini genelde adet geçikince yapsan daha iyi diğer türlü açıkcası ben doğru sonuç verdiğine inanmıyorumDün yaptım negatif
Leke bugun geldiyse yeni yerlesmistir blki o yuzden negatif cikmistir insallah regl olmazsın yADün yaptım negatif
İnşallah bu ay olur gerek kalmaz ama gerek olursa laboquick al ben onu kullanıyorum memnun kaldım gerçi başka kullanmadım ama :)çoğu yorumlar bu yöndeBakıcam bu ay da olmazsa ben de kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testin
İnşallah canım ya gerek kalmaz dediğin gibiİnşallah bu ay olur gerek kalmaz ama gerek olursa laboquick al ben onu kullanıyorum memnun kaldım gerçi başka kullanmadım ama :)çoğu yorumlar bu yönde
Bilmiyorum olacak gibiyim ama daha gelen giden yok sadece sol taraf ağırıyo ve batma oluyo bide söylemesi ayıp ishal varLeke bugun geldiyse yeni yerlesmistir blki o yuzden negatif cikmistir insallah regl olmazsın yA
Amin imşallah cnm allah hayırlısını versin durumdan haberdar et bizimerhaba arkadaslar beninde adet tarihim 19 mart kismetse 3.cocugu dusunuyorum pkos oldugum icin dr tedavisi altinda klomen kullanmadan hanile kalamiyorum bu ay ilk denemem dr gittim yanlislikla 5gun kullanmam gereken klomen ilaci 10gun kullandim yanlislikla bakalim yarin tekrar dr gidicem yarina olustugunu yada olusmadigini yumurtanin anlayacagim hayirlisi ins. hepimiz icin
Göğüs hassasiyeti falan var mi ?Bilmiyorum olacak gibiyim ama daha gelen giden yok sadece sol taraf ağırıyo ve batma oluyo bide söylemesi ayıp ishal var
Aşırı derecede vardı ama dün hepsi normale döndüGöğüs hassasiyeti falan var mi ?
Aslinda kan da cikiyor diyorlar kan testi yaptirsan ya keşke yarınAşırı derecede vardı ama dün hepsi normale döndü
Dünkü testi zor aldırdım eşime kan verdirmez hemen ama acayip merak ediyorum şu batma ili hiç böyle belirgin ve fazla olmuyodu tek tarafta hep ama adet olmayıda beklemiyor değilim ne yalan söyleyeyimAslinda kan da cikiyor diyorlar kan testi yaptirsan ya keşke yarın
Hmm peki normalde adetin boyle mi baslar pembe sonra kahverengiDünkü testi zor aldırdım eşime kan verdirmez hemen ama acayip merak ediyorum şu batma ili hiç böyle belirgin ve fazla olmuyodu tek tarafta hep ama adet olmayıda beklemiyor değilim ne yalan söyleyeyim
Direk kan geliyodu cnmHmm peki normalde adetin boyle mi baslar pembe sonra kahverengi
İnsallah umdugumuz gibidir.Direk kan geliyodu cnm