Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün bat ama olmadım daha önce açık pembe leke geldi sonra kahverengi geldi az. Sol kasığım ve karnımda iğne batmaları gibi oluyo adet zamanı hiç olmuyodu:/

merhaba arkadaslar beninde adet tarihim 19 mart kismetse 3.cocugu dusunuyorum pkos oldugum icin dr tedavisi altinda klomen kullanmadan hanile kalamiyorum bu ay ilk denemem dr gittim yanlislikla 5gun kullanmam gereken klomen ilaci 10gun kullandim yanlislikla bakalim yarin tekrar dr gidicem yarina olustugunu yada olusmadigini yumurtanin anlayacagim hayirlisi ins. hepimiz icin

İnşallah bu ay olur gerek kalmaz ama gerek olursa laboquick al ben onu kullanıyorum memnun kaldım gerçi başka kullanmadım ama :)çoğu yorumlar bu yönde
İnşallah canım ya gerek kalmaz dediğin gibi :KK200:

Leke bugun geldiyse yeni yerlesmistir blki o yuzden negatif cikmistir insallah regl olmazsın yA
Bilmiyorum olacak gibiyim ama daha gelen giden yok sadece sol taraf ağırıyo ve batma oluyo bide söylemesi ayıp ishal var

merhaba arkadaslar beninde adet tarihim 19 mart kismetse 3.cocugu dusunuyorum pkos oldugum icin dr tedavisi altinda klomen kullanmadan hanile kalamiyorum bu ay ilk denemem dr gittim yanlislikla 5gun kullanmam gereken klomen ilaci 10gun kullandim yanlislikla bakalim yarin tekrar dr gidicem yarina olustugunu yada olusmadigini yumurtanin anlayacagim hayirlisi ins. hepimiz icin
Amin imşallah cnm allah hayırlısını versin durumdan haberdar et bizi

Aslinda kan da cikiyor diyorlar kan testi yaptirsan ya keşke yarın
Dünkü testi zor aldırdım eşime kan verdirmez hemen ama acayip merak ediyorum şu batma ili hiç böyle belirgin ve fazla olmuyodu tek tarafta hep ama adet olmayıda beklemiyor değilim ne yalan söyleyeyim

Dünkü testi zor aldırdım eşime kan verdirmez hemen ama acayip merak ediyorum şu batma ili hiç böyle belirgin ve fazla olmuyodu tek tarafta hep ama adet olmayıda beklemiyor değilim ne yalan söyleyeyim
Hmm peki normalde adetin boyle mi baslar pembe sonra kahverengi

Back