- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
senin bat ne zaman canımİnş 9 ay gelmez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bat ne zaman canımİnş 9 ay gelmez![]()
İnşallah canım senin ne zaman batHadi baklm ins sirayla hic birimizin gelmezzzz
9 mart cnm.az kaldiiİnşallah canım senin ne zaman bat
İnşallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız bu ay burda, ben bugüne kadar hiç takmıyordum kafaya dr mümkün değil normal yolla dedi ya tüp bebek için bekliyordum, ama hala gelen giden olmayınca acaba demeye başladım belli de olmaz tabi akşama olabilir9 mart cnm.az kaldii
Canım neden normal yolla mümkün değil dediİnşallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız bu ay burda, ben bugüne kadar hiç takmıyordum kafaya dr mümkün değil normal yolla dedi ya tüp bebek için bekliyordum, ama hala gelen giden olmayınca acaba demeye başladım belli de olmaz tabi akşama olabilir
Canım sayamadım desem :)) 2016 mayısta 2. için yola çıktık ama henüz olmadı nasip bakalımKizlar kacıncı denemeniz
Canım bende çikolata kisti var, en son geçenlerde gittim yeni bir doktora serüveni anlattım sana yapılacak herşey yapılmış birtek ameliyat kalmış onu da önermem dedi, eşimde varikoselden ameliyat oldu o tahlil verecek nisan ayında ameliyat sonucu için sonuçlar iyiyse aşılama yada tüp bebek dene dedi, ben aşılama yaptım 1kez tutmadı, heralde tüp bebeğe doğru gidecek gibiCanım neden normal yolla mümkün değil dedi
Allahin isi bilemeyiz ki insallah bu ay tutar tup bebege gerek kalmaz.ilk cocugunda bekletti mi seniCanım bende çikolata kisti var, en son geçenlerde gittim yeni bir doktora serüveni anlattım sana yapılacak herşey yapılmış birtek ameliyat kalmış onu da önermem dedi, eşimde varikoselden ameliyat oldu o tahlil verecek nisan ayında ameliyat sonucu için sonuçlar iyiyse aşılama yada tüp bebek dene dedi, ben aşılama yaptım 1kez tutmadı, heralde tüp bebeğe doğru gidecek gibi
yok canım korunmayı bıraktığım 2. ay oldu, 4 aylık evliydim daha ama bu küçük sıpa bekletiyor nasip bakalım rabbim beteriyle imtihan etmesinAllahin isi bilemeyiz ki insallah bu ay tutar tup bebege gerek kalmaz.ilk cocugunda bekletti mi seni
adetdaşım : ( kendimi psikopat gibi dinlememe rağmen hiçbi belirti yok ve hissiyatımda yok hatta öyleki bugün internetten 30’lu ovulasyon testi satın aldım. sende nedir durumlar???Selam kızlar benimde martın 14.çatlatma iğnesi oldum 9.günü.hiç bir belirtim yok.kasıklarım bile bomboş![]()
Bence adet gecikmedikce gebelige yormamak lazım belirtileriBen artık çoğu belirtiyi birbirine karıştırıyorum adet mı hamilelik belirtisini diye psikolojim iyice bozuldu
Geç evlendim yaş 40 olunca hemen olsun istiyor insan hayırlısı inşaallahBence adet gecikmedikce gebelige yormamak lazım belirtileri