Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 mart cnm.az kaldii
İnşallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız bu ay burda, ben bugüne kadar hiç takmıyordum kafaya dr mümkün değil normal yolla dedi ya tüp bebek için bekliyordum, ama hala gelen giden olmayınca acaba demeye başladım belli de olmaz tabi akşama olabilir

İnşallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız bu ay burda, ben bugüne kadar hiç takmıyordum kafaya dr mümkün değil normal yolla dedi ya tüp bebek için bekliyordum, ama hala gelen giden olmayınca acaba demeye başladım belli de olmaz tabi akşama olabilir
Canım neden normal yolla mümkün değil dedi

Inss canlarr yaa benm daha 2. Ayim yani 4 yillik evliyim.ama vajinusmustan sonra 2. Denememiz daha:KK48:

Canım neden normal yolla mümkün değil dedi
Canım bende çikolata kisti var, en son geçenlerde gittim yeni bir doktora serüveni anlattım sana yapılacak herşey yapılmış birtek ameliyat kalmış onu da önermem dedi, eşimde varikoselden ameliyat oldu o tahlil verecek nisan ayında ameliyat sonucu için sonuçlar iyiyse aşılama yada tüp bebek dene dedi, ben aşılama yaptım 1kez tutmadı, heralde tüp bebeğe doğru gidecek gibi

Canım bende çikolata kisti var, en son geçenlerde gittim yeni bir doktora serüveni anlattım sana yapılacak herşey yapılmış birtek ameliyat kalmış onu da önermem dedi, eşimde varikoselden ameliyat oldu o tahlil verecek nisan ayında ameliyat sonucu için sonuçlar iyiyse aşılama yada tüp bebek dene dedi, ben aşılama yaptım 1kez tutmadı, heralde tüp bebeğe doğru gidecek gibi
Allahin isi bilemeyiz ki insallah bu ay tutar tup bebege gerek kalmaz.ilk cocugunda bekletti mi seni

Allahin isi bilemeyiz ki insallah bu ay tutar tup bebege gerek kalmaz.ilk cocugunda bekletti mi seni
yok canım korunmayı bıraktığım 2. ay oldu, 4 aylık evliydim daha ama bu küçük sıpa bekletiyor nasip bakalım rabbim beteriyle imtihan etmesin

Merhaba kizlar benimde 17 si benimde 3 yasinda bi kizim var 2. Dusunuyoruz bu ay 3. Ay denememiz bakalim kismet umarim bebislerimize kisa zamanda kavusuruz :)

Selam kızlar benimde martın 14.çatlatma iğnesi oldum 9.günü.hiç bir belirtim yok.kasıklarım bile bomboş:mad::mad:
adetdaşım : ( kendimi psikopat gibi dinlememe rağmen hiçbi belirti yok ve hissiyatımda yok hatta öyleki bugün internetten 30’lu ovulasyon testi satın aldım. sende nedir durumlar???

Benimde 9 mart 5 ay önce kimyasal gebelik oldu hâlâ bekliyorum hayırlısı Rabbimden birbirimize dua edelim

Ben artık çoğu belirtiyi birbirine karıştırıyorum adet mı hamilelik belirtisini diye psikolojim iyice bozuldu

15 mart kızlar imi yıldır istiyoruz 3. Ayımız tedawide bakalım inşallah bu ay uğurlu gelir bize :KK200:

Back