Biraz bekleyeyim dedim eşim de dün geceden gidelim dedi. Ama hala adet olma hissi var korkuyorum dün akşamda silik çıktı heyecandan sabaha kadar uyuyamadık.Canim hayırlı olsun hemen kan testi yaptır :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bekleyeyim dedim eşim de dün geceden gidelim dedi. Ama hala adet olma hissi var korkuyorum dün akşamda silik çıktı heyecandan sabaha kadar uyuyamadık.Canim hayırlı olsun hemen kan testi yaptır :)
Olur canım elbet bir gün inşallah benim 13. Ayda oldu hiç bir sorun yokken. Nasip kısmet o zamanını bekliyor kaç ay oldu senin ?Ben de bu sabah kırmızıları gördüm bu ay da olmadi malesef![]()
Canim silik çıkmış iste bekleme bence hemde doktorlar tavsiyelerde falan bulunur folik asit verirBiraz bekleyeyim dedim eşim de dün geceden gidelim dedi. Ama hala adet olma hissi var korkuyorum dün akşamda silik çıktı heyecandan sabaha kadar uyuyamadık.
9 aydır folik asit kullanıyorum zaten canım olmadı pazartesi gideyim ben de gidince keseyi direk görelim diye bekleyeyim demiştim.Canim silik çıkmış iste bekleme bence hemde doktorlar tavsiyelerde falan bulunur folik asit verir
Seni çok iyi anlıyorum bana imkansız gelmeye başlamıştı artık çift çizgi görmek. Şimdi gördüm korkularım hala devam ediyor heyecan sevinç korku stres hepsini aynı anda yaşıyorum.Biz bir sene denedik geçen ay doktora gittik tedavide ikinci ayımdı doktorum üç aylik deneme yaparız demişti olmazsa rahim filmi çektiririz demişti. Ister istemez stres yapıyorum böyle olunca da.neyse hayırlısı artık
Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin ınsllh canım bizim için de dua etSeni çok iyi anlıyorum bana imkansız gelmeye başlamıştı artık çift çizgi görmek. Şimdi gördüm korkularım hala devam ediyor heyecan sevinç korku stres hepsini aynı anda yaşıyorum.
Inşallah canım sağolasın ediyorum sürekli zaten .Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin ınsllh canım bizim için de dua et
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Günaydın kızlar bugünkü test sonucum adet günüm.İki gün önce de çok az silik görmüştüm yazmıştım hatta.
Hayirli olsun canim))))))))sen stress yapma kotu dushunceleri at aklindaOlur canım elbet bir gün inşallah benim 13. Ayda oldu hiç bir sorun yokken. Nasip kısmet o zamanını bekliyor kaç ay oldu senin ?
Çok sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.![]()
Amin canim)))Çok sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Hayirli olsun canim))))))))sen stress yapma sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bat 31i canım bekliyoruz testler elimizdeGünaydın kizlarr siz nasilsiniz durumlar nasill
Benim adetim geceli tam 7 gun oldu goguslerim tas gibi dokunamiyorum galiba hamileyimBat 31i canım bekliyoruz testler elimizdesen nasılsıın
Test yapmadın miiiiBenim adetim geceli tam 7 gun oldu goguslerim tas gibi dokunamiyorum galiba hamileyim