Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bir sene denedik geçen ay doktora gittik tedavide ikinci ayımdı doktorum üç aylik deneme yaparız demişti olmazsa rahim filmi çektiririz demişti. Ister istemez stres yapıyorum böyle olunca da.neyse hayırlısı artık

Biraz bekleyeyim dedim eşim de dün geceden gidelim dedi. Ama hala adet olma hissi var korkuyorum dün akşamda silik çıktı heyecandan sabaha kadar uyuyamadık.
Canim silik çıkmış iste bekleme bence hemde doktorlar tavsiyelerde falan bulunur folik asit verir

Biz bir sene denedik geçen ay doktora gittik tedavide ikinci ayımdı doktorum üç aylik deneme yaparız demişti olmazsa rahim filmi çektiririz demişti. Ister istemez stres yapıyorum böyle olunca da.neyse hayırlısı artık
Seni çok iyi anlıyorum bana imkansız gelmeye başlamıştı artık çift çizgi görmek. Şimdi gördüm korkularım hala devam ediyor heyecan sevinç korku stres hepsini aynı anda yaşıyorum.

Seni çok iyi anlıyorum bana imkansız gelmeye başlamıştı artık çift çizgi görmek. Şimdi gördüm korkularım hala devam ediyor heyecan sevinç korku stres hepsini aynı anda yaşıyorum.
Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin ınsllh canım bizim için de dua et

Merhaba arkadaşlar benimde adetim 27 Mart test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sürekli negatif görmekten yapmak istemiyorum insallin bu ay vardır rabbim isteyen herkese versin onların içinde bana da versin

Back