Benim kandada cikmadi ama hala olmadim.Dun baya agrim oldu tamam oluyorum dedim ogrendin rahatladin ama yok hala yokOff ya ben ne o cizgiyi gorebildim nede adet oldum yarina kadar nasil sabredicem ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kandada cikmadi ama hala olmadim.Dun baya agrim oldu tamam oluyorum dedim ogrendin rahatladin ama yok hala yokOff ya ben ne o cizgiyi gorebildim nede adet oldum yarina kadar nasil sabredicem ya
İlk kan oyle oluyor canim neyse oldun en azindan bidahi aya insallahBen galiba adet oldum simdi tuvalete gittim ve cok cok az kan vardi ama rengi her zmnki gibi kirmizi degil biraz degisikti ama ama yerlesme kanamasi olmasi imkamsizdir cunku testlerim hep negatif
Can hormon testleri 2ci gunde istiyen var 5ci gunde bazi doktorlar icjn farki yok ne zaman istiyorlar gonderiyorlar ama vajinayada bakacaksa adetin bitsin sora gitBu ay doktora gitmek istiyorum bebek istiyorum diyerek ama sizce en uygun gun ne zmn adetin 3. Gunu diyenler var ama dogru mu
Bu ay doktora gitmek istiyorum bebek istiyorum diyerek ama sizce en uygun gun ne zmn adetin 3. Gunu diyenler var ama dogru mu
Sanki biraz erken yapmışsınSizce erken mi yaptım ucuz gebelik testleriyle yapmıştımmoralim çok bozuk
![]()
Teşekkür ederim inşallah canımHayirlisi canlarim kismet degilmish artik nisanda hayirli haberlerinizi aliriz inshAllah![]()
Benim bu ay da boşa geçti boşuna kandırmayım kendimiSanki biraz erken yapmışsın
Benim arkadaşım da böyle olmustu doktor psikolojik olduğunu söylemişti ama sen yine de git istersen belki başka bi şey vardır bilmedigimizHic bu kadar adetim gecikmemisti benimde.Olmayincada olan belirtilwr bi tuhaf hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum nerdeyse ama cikmadi.8.gunde bitiyor 10 gunu gecerse doktora gitsemmi kizlar
Tabiki adetin 3.veya 5.günü gitmek en uygun zamandırBu ay doktora gitmek istiyorum bebek istiyorum diyerek ama sizce en uygun gun ne zmn adetin 3. Gunu diyenler var ama dogru mu
Ben doktordan rica etmiştim 10.ayda çeklmiştm tabi şuan 4.yıla giriyorum hala hamile kalamadımKızlar rahim filmi 1 sene dolmadan çekilmiyor mu ?
Ben doktordan rica etmiştim 10.ayda çeklmiştm tabi şuan 4.yıla giriyorum hala hamile kalamadım![]()
Deger bu sekilde yaziliysa eger var gozukuyor canmmerhaba ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 10000 çıktı doktor ameliyatta oldugu için gösteremedim hamilelik var mı anlayan varsa ve cevap verirse çok sevinirim