Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben galiba adet oldum simdi tuvalete gittim ve cok cok az kan vardi ama rengi her zmnki gibi kirmizi degil biraz degisikti ama ama yerlesme kanamasi olmasi imkamsizdir cunku testlerim hep negatif

Ben galiba adet oldum simdi tuvalete gittim ve cok cok az kan vardi ama rengi her zmnki gibi kirmizi degil biraz degisikti ama ama yerlesme kanamasi olmasi imkamsizdir cunku testlerim hep negatif
İlk kan oyle oluyor canim neyse oldun en azindan bidahi aya insallah

Bu ay doktora gitmek istiyorum bebek istiyorum diyerek ama sizce en uygun gun ne zmn adetin 3. Gunu diyenler var ama dogru mu

Bu ay doktora gitmek istiyorum bebek istiyorum diyerek ama sizce en uygun gun ne zmn adetin 3. Gunu diyenler var ama dogru mu
Can hormon testleri 2ci gunde istiyen var 5ci gunde bazi doktorlar icjn farki yok ne zaman istiyorlar gonderiyorlar ama vajinayada bakacaksa adetin bitsin sora git

Benim batım da cumartesi, pazar ya da pazartesi 28 ile 30 gün arasında değişiyor hiç bir belirtim olmamasına rağmen bu gun gebelik testi yaptım ama hiç bir şey çıkmadı :mad::mad::mad:

Sizce erken mi yaptım ucuz gebelik testleriyle yapmıştım :110:moralim çok bozuk :mad:

Hic bu kadar adetim gecikmemisti benimde.Olmayincada olan belirtilwr bi tuhaf hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum nerdeyse ama cikmadi.8.gunde bitiyor 10 gunu gecerse doktora gitsemmi kizlar

Hic bu kadar adetim gecikmemisti benimde.Olmayincada olan belirtilwr bi tuhaf hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum nerdeyse ama cikmadi.8.gunde bitiyor 10 gunu gecerse doktora gitsemmi kizlar
Benim arkadaşım da böyle olmustu doktor psikolojik olduğunu söylemişti ama sen yine de git istersen belki başka bi şey vardır bilmedigimiz

merhaba ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 10000 çıktı doktor ameliyatta oldugu için gösteremedim hamilelik var mı anlayan varsa ve cevap verirse çok sevinirim

Yani bende psikolojiktir diyodum dun sonucuda alinca ama ne bilim zaten daha ilk denememiz illa olsunda demiyodum tabiki insan merak ediyo ama hayirlisiysa olur dedim hep. Asiri takinti psikoloji olmadi ama ne bilim ya
merhaba ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 10000 çıktı doktor ameliyatta oldugu için gösteremedim hamilelik var mı anlayan varsa ve cevap verirse çok sevinirim
Deger bu sekilde yaziliysa eger var gozukuyor canm

Back