Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzayan akinti falan diyorlar ben onu anlayamiyorum iste yada yumurtlamiyor muyum acaba oyle uzayan birsey gormedim uzuyormu diye bakmadim da bu ay dikkatli bakacağım :KK66:
Evet evet o)))))))))))ne guzel ifade etmishsin))))yumurtluyorsundur dikkat etmemishsindir dikkat etsen gorursun)))doktora gitmedinmi hic yumurtlayip yumurtlamadigina baktirmadinmi???

Bu ay kalirsin sen inshAllah)))cunku vucut 6aya kadar kendini hazirliyor 6aydan sonraki denemeler tutuyor))))
Ayy insallah hep çoğul yani herkese dua ediyorum rabbim isteyenlere versin tez zamanda cunku gercekten cocuk cok guzel birşey yeğenlerim var kendi çocuğum gibi seviyorum onlari dusunuyorum demekki benim cocugum olsa ne kadar severim sevmekten ölürüm heralde

Son düzenleme:
Selam kızlar benımde bat 25 mart birkaç gün değişebiliyor ovülasyonda çift çizgi gününü değerlendirdim sonrasını degerlendiremedim hayırlısı inşallah.

InshAllah olmazsin))))test yapmishmiydin?
4 gün önce yaptım negatifti ama bugün geçen adetin den sonraki 30 gün 28 günde bir oluyorum genelde ama bazen 30 günde birde olabiliyorum 5 gündür ped le oldum olacam diye geziyorum şancim çok oluyor arada eğer bugünü geçirirsem asıl günüm geçmiş oluyor ben testi çok erken yaptım eğer günüm geçerse birkac daha sabredip öyle yaparım

4 gün önce yaptım negatifti ama bugün geçen adetin den sonraki 30 gün 28 günde bir oluyorum genelde ama bazen 30 günde birde olabiliyorum 5 gündür ped le oldum olacam diye geziyorum şancim çok oluyor arada eğer bugünü geçirirsem asıl günüm geçmiş oluyor ben testi çok erken yaptım eğer günüm geçerse birkac daha sabredip öyle yaparım
InshAllah canim sanci cekip adet olmamana gore deyerlendiriyorum bende))))cunku bende gebeliyimde adet sancisi cekdim 2gun ama adet olacagim gun sanci kesilmishdi inshAllah sen hamishsindir onun sancisjni cekiyorsundur)))

İnş öyledir ama ne bilim ya sanki içimde heran adet olacakmışım hamile değilim gibi hissediyorum yani bide bikac gün önce test yaptım ve negatif çıkınca ümidim bitti.Ben üşütmüş olabileceğimi ve sancılarımin bundan bu ay çok olduğunu düşünüyorum şuan nedense ama inş hayırlı haberdendir

Back