İki gün sonra gibi yumurtlama takibi hiç yapmamıştım erken mi geç mi emin olamadım.Elimde fazla test olsaydı her gün yapacaktımPeki adet bitiminden sonrami başladınız teste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra gibi yumurtlama takibi hiç yapmamıştım erken mi geç mi emin olamadım.Elimde fazla test olsaydı her gün yapacaktımPeki adet bitiminden sonrami başladınız teste
Evet evet o)))))))))))ne guzel ifade etmishsin))))yumurtluyorsundur dikkat etmemishsindir dikkat etsen gorursun)))doktora gitmedinmi hic yumurtlayip yumurtlamadigina baktirmadinmi???Uzayan akinti falan diyorlar ben onu anlayamiyorum iste yada yumurtlamiyor muyum acaba oyle uzayan birsey gormedim uzuyormu diye bakmadim da bu ay dikkatli bakacağım![]()
Afedersin ilishki sonrasi oluyor yaa oyle bi akintiUzayan akinti falan diyorlar ben onu anlayamiyorum iste yada yumurtlamiyor muyum acaba oyle uzayan birsey gormedim uzuyormu diye bakmadim da bu ay dikkatli bakacağım![]()
Hayir henüz doktora gorunmedimEvet evet o)))))))))))ne guzel ifade etmishsin))))yumurtluyorsundur dikkat etmemishsindir dikkat etsen gorursun)))doktora gitmedinmi hic yumurtlayip yumurtlamadigina baktirmadinmi???
Kac aylik evlisin?)))Hayir henüz doktora gorunmedim
Vajinal akintim oluyor yumurtlama zamaninda bide regle yakin seffaf ve beyaza yakin oluyor.iste uzayana dikkat etmedim bu ay gözüm üzerinde olacak onun :)Afedersin ilishki sonrasi oluyor yaa oyle bi akinti![]()
7 aylik evliyim 3aydir deniyoruzKac aylik evlisin?)))
Bu ay kalirsin sen inshAllah)))cunku vucut 6aya kadar kendini hazirliyor 6aydan sonraki denemeler tutuyor))))7 aylik evliyim 3aydir deniyoruz
Ayy insallah hep çoğul yani herkese dua ediyorum rabbim isteyenlere versin tez zamanda cunku gercekten cocuk cok guzel birşey yeğenlerim var kendi çocuğum gibi seviyorum onlari dusunuyorum demekki benim cocugum olsa ne kadar severim sevmekten ölürüm heraldeBu ay kalirsin sen inshAllah)))cunku vucut 6aya kadar kendini hazirliyor 6aydan sonraki denemeler tutuyor))))
Laboquick kullanıyorum canım 30 ovülasyon+5 gebelik testini 35 tl ye aldım ve hemen geldi tavsiye ederim bende n11den aldımSağol canim n11 den sipariş verecegim.sen hangi marka kullaniyorsun
Aynısını sepete ekledim canım işe yarar umarımLaboquick kullanıyorum canım 30 ovülasyon+5 gebelik testini 35 tl ye aldım ve hemen geldi tavsiye ederim bende n11den aldım
Aynısını sepete ekledim canım işe yarar umarım
insallah bizdede yararyarar bende ilk çocucugumu bu testle ilk denemede tutturdum
Inşallah canım peki problem olarak neyi gösteriyorlar doktorlar?Ben 4yıllık evliyim tüp bebek yaptrdm daha önce düşük oldu bakalım çatlatma iğnesi hiç yptrmamıştım inş vesile olur
4 gün önce yaptım negatifti ama bugün geçen adetin den sonraki 30 gün 28 günde bir oluyorum genelde ama bazen 30 günde birde olabiliyorum 5 gündür ped le oldum olacam diye geziyorum şancim çok oluyor arada eğer bugünü geçirirsem asıl günüm geçmiş oluyor ben testi çok erken yaptım eğer günüm geçerse birkac daha sabredip öyle yaparımInshAllah olmazsin))))test yapmishmiydin?
InshAllah canim sanci cekip adet olmamana gore deyerlendiriyorum bende))))cunku bende gebeliyimde adet sancisi cekdim 2gun ama adet olacagim gun sanci kesilmishdi inshAllah sen hamishsindir onun sancisjni cekiyorsundur)))4 gün önce yaptım negatifti ama bugün geçen adetin den sonraki 30 gün 28 günde bir oluyorum genelde ama bazen 30 günde birde olabiliyorum 5 gündür ped le oldum olacam diye geziyorum şancim çok oluyor arada eğer bugünü geçirirsem asıl günüm geçmiş oluyor ben testi çok erken yaptım eğer günüm geçerse birkac daha sabredip öyle yaparım
insallah bizdede yarar