Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 500 mg bi antibiyotikdi adını bilmiyorum. İbni sinanın bi tarifi çocuk olmasi içinde macun. Aktara yaptırdım birsürü bitki var içinde.

Teşekkür ederim canım bunu her aktar bilir mi acaba. Ben antibiyotikleri düzenli kullanamadığım için hiç kullanmıyorum ama macun iltihap söküyorsa kesinlikle kullanmalıyım

Teşekkür ederim canım bunu her aktar bilir mi acaba. Ben antibiyotikleri düzenli kullanamadığım için hiç kullanmıyorum ama macun iltihap söküyorsa kesinlikle kullanmalıyım

Canım her aktar bilirmi bilmiyorum be tavsiye üzerine gittim . Yediğim macunun intihap sökme özelliğide var . Normalde çocuk olsun diye kullanılıyor.

Kızlar bende dün gece ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm bu ay tutar inşallah :)
Bende hic kullanmadim nasil kullaniliyor hic bilmiyorum onuda yapsam delirecem herhalde zaten haftda 3kez hamishlik testi yapiyorum))))))))))ben yumurtladigimi hiss ediyorumo_O:KK71:

Bende hic kullanmadim nasil kullaniliyor hic bilmiyorum onuda yapsan delirecem herhalde zaten haftda 3kez hamishlik testi yapiyorum))))))))))ben yumurtladigimi hiss ediyorumo_O:KK71:
Bende hissediyorum aslinda yumurtladgimda kasik agrim ve mide bulantim oluyor yanılmıyorsam o arada yumurtluyorum

Bende hissediyorum aslinda yumurtladgimda kasik agrim ve mide bulantim oluyor yanılmıyorsam o arada yumurtluyorum
Bense akintimdan biliyorum bir cok kishi boyle hissediyor sende dikkat etsen goreceksinki yumurtlama gununde coooook akintin geliyor beyamzimsi))))))

Bense akintimdan biliyorum bir cok kishi boyle hissediyor sende dikkat etsen goreceksinki yumurtlama gununde coooook akintin geliyor beyamzimsi))))))
Uzayan akinti falan diyorlar ben onu anlayamiyorum iste yada yumurtlamiyor muyum acaba oyle uzayan birsey gormedim uzuyormu diye bakmadim da bu ay dikkatli bakacağım ;)

İnsallah.bu ay bende kullanacagim sabah ilk idrarda mi yapıyorsun
Ben de ilk kez bu ay yaptım.Buradan birinden öğrendim ve o tam oldu.Sabah 7 gibi uyanıp ilk idrarı yapıp uyuyorum 11 gibi kalkıp o idrarla yapıyorum demişti.Ben de bir kez böyle yaptım,olmuştu.

Back