Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çift çizgiyi 11 martta gördüm benım 21 aylıkm kızım var 2 çocuk istiyorum 3 yıllık evliyim ama yaşım 33 olunca acele ettim çocuk için
Benim de 3 yaşında oğlum var.Yanına arkadaş kardeş istiyorum.Oysaki tek çocuk yeter diyordum :olamaz:

Merhabalar benim de 8 gün kaldı adetime ama hiç bir belirtim yok genelde hamile kalanlar 10 gün öncesinde bel ağrısı yaşamışlar ama ben de hiç belirti yok sanirim yine önümüzdeki aya kaldı :110:

Merhabalar benim de 8 gün kaldı adetime ama hiç bir belirtim yok genelde hamile kalanlar 10 gün öncesinde bel ağrısı yaşamışlar ama ben de hiç belirti yok sanirim yine önümüzdeki aya kaldı :110:

hiç umudunu kırma benım ilk gebeliğimde öyle belirgin birşey olmamıştı hayırlısı olsun benım 25 mart bat.

Canim sende durumlar nasl
Ben dün gece gördüm çift çizgiyi canım dün sabah ve bu sabah değerlendirdik bakalım akşam da test yapacağım çiftse hala ya da silikse yarın sabah ya da bu gece de değerlendirip bırakacağım artık hayırlısı :)

Ben dün gece gördüm çift çizgiyi canım dün sabah ve bu sabah değerlendirdik bakalım akşam da test yapacağım çiftse hala ya da silikse yarın sabah ya da bu gece de değerlendirip bırakacağım artık hayırlısı :)
Anladım canim hadi hayirlisi inşallah bebisin tutunur ama bemce birakma gun asiri yine devam et 21. Gunune kadar

Anladım canim hadi hayirlisi inşallah bebisin tutunur ama bemce birakma gun asiri yine devam et 21. Gunune kadar
Bugün 14.gün 13.günde çift çizgiyi gördüm canım fazla olmaz mo 21.güne kadar ? Yine de gün aşırı deneyelim doğru söylüyorsun

Kızlar çok sık tuvalete çıkıyorum ilaçla adet görüyorum 1 hafta doldu hastalanmadım. En geç 10 gün içinde diyordu çarşamba günü 10 gün olacak randevum var . 3 4 gündür de devam ediyor çok sık tuvalete çıkma olayım. 15 dk bi bazen 1 saatte bi. Ovulasyon günüm olmamasına rağmen çift çizgi gordum . Kaşık ağrım yok belimde ağrımıyor . Bugün dune kadar vardı. Sasirdim kaldım ya of of bi an önce çarşamba olsa

Kızlar çok sık tuvalete çıkıyorum ilaçla adet görüyorum 1 hafta doldu hastalanmadım. En geç 10 gün içinde diyordu çarşamba günü 10 gün olacak randevum var . 3 4 gündür de devam ediyor çok sık tuvalete çıkma olayım. 15 dk bi bazen 1 saatte bi. Ovulasyon günüm olmamasına rağmen çift çizgi gordum . Kaşık ağrım yok belimde ağrımıyor . Bugün dune kadar vardı. Sasirdim kaldım ya of of bi an önce çarşamba olsa
Gebelik testi olsa keşke yapsan eczaneden alamaz Mısın ?

Eklentiler

• Screenshot_20180313-164950.png
    Screenshot_20180313-164950.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 43
Şimdi var mı elinde ovulasyon testi

Yok kuzum.
Ben bu testi çok şeffaf yumurta akı gibi bi akıntım geldi. Ondan sonra acaba yumurtam mı çatladı diye düşündüm. İlk defa yapdim o günleride değerlendirdim . Ertesi gün doktora gittim ovulasyon gününde deilsin niye böyle cikdiki dedi. Ama ertesi gün gebelik testi yapdim cikmadi.

Back