Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar belirti de neyin nesiydi onu düşünüyorum ya gecen ay da belirti vardi ama bu kadar degildi bu sefer kesin hamis kalırım diyordum ama kismet olmadi :mad::mad:
Ya cok istedigimiz icin o belirtiler oluyor ben denedigimiz ilk iki ay okdar belirti yasiyodum ki kesin hamileyim diyordum.bu ay cok takmadim o yuzden hic belirtim olmadi.biraz rahat birakmaliyiz kendimizi

Ya cok istedigimiz icin o belirtiler oluyor ben denedigimiz ilk iki ay okdar belirti yasiyodum ki kesin hamileyim diyordum.bu ay cok takmadim o yuzden hic belirtim olmadi.biraz rahat birakmaliyiz kendimizi
Doğru söylüyorsun ama bu belirtiler de göz ardi edilemiyor kismet degilmis demek önümüzdeki aya bakacaz artk

Merhaba kizlar testte cikmamisti 1 gun gecikmisti 4 gun oldu bugun hala olmadim tekrar test yapmali miyim sizce ?

Bu kadar belirti de neyin nesiydi onu düşünüyorum ya gecen ay da belirti vardi ama bu kadar degildi bu sefer kesin hamis kalırım diyordum ama kismet olmadi :mad::mad:
Canim insan kendi kendine kuruyor piskolojik oluyor bu belirtler kendini tamamen sakinleshdirsen bakacaksinki hic bir belirti yok)hayirlisi inshAllah nisan hepimiz guzel haberlerimizi paylashiriz inshAllah

Valla artık bende neysem belli olsun istiyorum ya kızlar sabahtan beri geçmeyen sancı çekiyorum defalarca tuvalete gittim durdum hastalanmadimda

Back