Yok canim ben siskinlik ile fark ettim durumu ama hormon testi ile belli oluyor var mi yok mu dieGuatr belirtileri nasil canim yani nasil anlasildi testle mi tespit ediliyor
Anladim.insallah hormonlarin duzelmistir de sende guzel haberi verirsin :)Yok canim ben siskinlik ile fark ettim durumu ama hormon testi ile belli oluyor var mi yok mu die
Anladim.insallah hormonlarin duzelmistir de sende guzel haberi verirsin :)
Önümüzdeki ay yeni umutlar artik üzülme canım.Ahh ahh keske keşşkeee. lavoboya gittim gitmez olaydimbu kadar belirtiye bu olur muydu yaaa
Bu kadar belirti de neyin nesiydi onu düşünüyorum ya gecen ay da belirti vardi ama bu kadar degildi bu sefer kesin hamis kalırım diyordum ama kismet olmadiÖnümüzdeki ay yeni umutlar artik üzülme canım.
Ya cok istedigimiz icin o belirtiler oluyor ben denedigimiz ilk iki ay okdar belirti yasiyodum ki kesin hamileyim diyordum.bu ay cok takmadim o yuzden hic belirtim olmadi.biraz rahat birakmaliyiz kendimiziBu kadar belirti de neyin nesiydi onu düşünüyorum ya gecen ay da belirti vardi ama bu kadar degildi bu sefer kesin hamis kalırım diyordum ama kismet olmadi
1.5 yıllık canım peki sen ?Kaç yıllık evlisin cnm
Inşallah canımBnde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım inş hayırlı sonuçlar alırız
Doğru söylüyorsun ama bu belirtiler de göz ardi edilemiyor kismet degilmis demek önümüzdeki aya bakacaz artkYa cok istedigimiz icin o belirtiler oluyor ben denedigimiz ilk iki ay okdar belirti yasiyodum ki kesin hamileyim diyordum.bu ay cok takmadim o yuzden hic belirtim olmadi.biraz rahat birakmaliyiz kendimizi
Ben 4yıllık evliyim tüp bebek yaptrdm daha önce düşük oldu bakalım çatlatma iğnesi hiç yptrmamıştım inş vesile olur1.5 yıllık canım peki sen ?
Yap tabii 3 gündür yükselmiştir hcg bebek varsaMerhaba kizlar testte cikmamisti 1 gun gecikmisti 4 gun oldu bugun hala olmadim tekrar test yapmali miyim sizce ?
Canim insan kendi kendine kuruyor piskolojik oluyor bu belirtler kendini tamamen sakinleshdirsen bakacaksinki hic bir belirti yok)hayirlisi inshAllah nisan hepimiz guzel haberlerimizi paylashiriz inshAllahBu kadar belirti de neyin nesiydi onu düşünüyorum ya gecen ay da belirti vardi ama bu kadar degildi bu sefer kesin hamis kalırım diyordum ama kismet olmadi
Yap bence 2tane al aksham 1ni yap sabah ilk idrarinla bir daha yap))inshAllah cikar)Merhaba kizlar testte cikmamisti 1 gun gecikmisti 4 gun oldu bugun hala olmadim tekrar test yapmali miyim sizce ?
Yap bence varsa çıkar hemenMerhaba kizlar testte cikmamisti 1 gun gecikmisti 4 gun oldu bugun hala olmadim tekrar test yapmali miyim sizce ?
Yinede pazartesiye kadar olmazsan bi kan verYaptim kizlar yok galibaa emin oldum artık gec olcam adet demekki
Evet oyle duusnuyorm bende sali 1 hafta olcak cunkuYinede pazartesiye kadar olmazsan bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?