Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi farkettim tuvalete gidince vajinal yumusaklik ne zamanlar olur adette oluyor mu

different human different human senin ne oldu cnm sadece pembe leke olarak mı kaldı yoksa adet oldun mu
Adete döndü canım ya Kısmet değilmiş bu ayda.zaten oyle gebelik belirtim falan yoktu.sadece adetim bu ay da az uc aydir korunmuyorduk uc aydir da adetlerim azaldi yogun geçmiyor eskisi gibi.bunun için doktora gorunecegim adetim tam sökülmüyor stres yapiyorum

Adetle aynı belirtiler hep ara ara kasık ağrısı midemide kötü oluyor işte sürekli bide bembeyaz akıntı geliyor bu kadar çok böyle bir alıntım olmazdı başkada şimdilik bişey yok gibi
Bende akinyi yok ama kafa da iyi degil bazen gidici oluyor bide sol kasikta sanci var

Adete döndü canım ya Kısmet değilmiş bu ayda.zaten oyle gebelik belirtim falan yoktu.sadece adetim bu ay da az uc aydir korunmuyorduk uc aydir da adetlerim azaldi yogun geçmiyor eskisi gibi.bunun için doktora gorunecegim adetim tam sökülmüyor stres yapiyorum
Üzüldüm canim senin icin ya . Günlerce bekle sonra da regl ol insan çok kötü oluyor duygusal olarak ama sen iyi ol canim hastalığın bittikten sonra bolca dua et ve Rabbimden iste insallah hamile kalirsin. gelecek ay senden güzel haberler duyariz

Aslinda sende belirtiler var))))))yine sen ilishkide ol 1gun arayla belki yumurtluyorsun)))doktorlara o kadarda kulak verme)))))

O iki günü değerlendirdik ama tahriş olduğu için devam.edemedik son 2 gündür. 5 gün kaldi bakalim ilaca göre adet olmama normalde 1 hafta ama en geç 10 gün yazıyordu bakıcaz. Artik

thlWIF.jpg

Bak canım bu 5 dk içinde olan
Pozitif inşallah canım hayırlı olsun tebrik ediyorum. Çok mutlu oluyorum böyle görünce Rabbim bir gün bize de nasip eder inşallah .

Pozitif inşallah canım hayırlı olsun tebrik ediyorum. Çok mutlu oluyorum böyle görünce Rabbim bir gün bize de nasip eder inşallah .
Çok teşekkür ederim :)
İnşallah bu mutluluğun hamileliğinlede katlanır:KK200:

Senin adetim geçmedi daha 3 gün var adetime :))
Ve dün 4 gün varken yaptım normal testte çıktı baya şaşırdım
Aaaa çok ilginç en son ne zaman adet oldun bir de adet döngün kaç gün çok soru soruyorum kusura bakma benim ki de yaklaştı o yüzden bir de bizim sorun olmamasına rağmen 13 aydır olmuyor bu ay ilk kez klomen kullandım o yüzden biraz umutluyum ?

Ya erken gebelik tir yada çoğul gebeliklerdede böyle olabiliyormuş hayırlısı neyse artik:21:

Aaaa çok ilginç en son ne zaman adet oldun bir de adet döngün kaç gün çok soru soruyorum kusura bakma benim ki de yaklaştı o yüzden bir de bizim sorun olmamasına rağmen 13 aydır olmuyor bu ay ilk kez klomen kullandım o yüzden biraz umutluyum ?
Seni çok iyi anlıyorum sorun yok merak etme ne istersen sorabilirsin bilgim yeterince cevaplarım.
Ben en son 18 şubatta adet oldum ve 30 günde bir olurum 5 martta benin yumurtlama günümdü ve o günleri değerlendirdim hep ben canm benimde bir kimyasal gebeliğim oldu ocak ayında şubatta da denedik ama olmadı nasip heralde bu ayamış inşllah bu da sağlıklı bir gebelik olur

Seni çok iyi anlıyorum sorun yok merak etme ne istersen sorabilirsin bilgim yeterince cevaplarım.
Ben en son 18 şubatta adet oldum ve 30 günde bir olurum 5 martta benin yumurtlama günümdü ve o günleri değerlendirdim hep ben canm benimde bir kimyasal gebeliğim oldu ocak ayında şubatta da denedik ama olmadı nasip heralde bu ayamış inşllah bu da sağlıklı bir gebelik olur
Inşallah canım sağlıklı hayırlı bir şekild e bebeğini kucağına alırsın. Gerçekten de erken belli olmuş demek 12 gün sonra falan idrarda kendini belli ediyor. Peki belirtilerin var mıydı ?

Inşallah canım sağlıklı hayırlı bir şekild e bebeğini kucağına alırsın. Gerçekten de erken belli olmuş demek 12 gün sonra falan idrarda kendini belli ediyor. Peki belirtilerin var mıydı ?
İnşallah canın benin Rabbim de sizlerin yüzünü güldürü umarım.
İşte dediğim gibi benim yum. 5 marttı ve o gün ilişkimiz oldu ve yum.dan 1 gün önce olmuştu beraberlik ve yum.dan 1 hafta sonra hafif baş dönmeleri mide bulantıları çok hafif bir şekilde ama ben hep göğüsüme baktım çünkü 1 defa kimyasal gebelik yaşadım onda çok ağrıyordu göğüsüm bu ay hiç yaşamdım göğüs hasssiyeti burdan da anlayabilirsiniz her gebeliğiniz de aynı belirti olmazmış ve adetime 10 gün kala sırt ağrılarım kasıklarımda batma iştahım arttı ve ayaklarım buz gibiydi hep ve bu 3 gündür gaz problemim ve midem de yanma vardı karnımda davul gibi olmuştu hala da öyle aslında karnımın alt kısımı çok ağrılar oldu özllikle bende söz verdim kendime adetim geçince test yapicam ama dayanamadım bu ağrı normal değil deyip normal testlerden yaptım 1 dk içinde çok az silik çıktı 5 dk içinde de resimdeki gibi işte adetime 4 gün varken normal testte çıkması şaşırttı beni de.

Back