Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde dün sandım olmuyordu belki hastalanma derdimde bugün aynen devam hala adet olmadım batim bugün ama bilemiyorum ya

Şuan hiç ama hiç ağrim yok ama bugün adet olmazsam umutlanmak çünkü batımı 28 gün olacaksan hesapladım bazen 30 günde birde olabiliyorum umarım adet olmamda umudum olur

Bende sanirim ilk duzensizligim baslicak heralde çünkü adet oncesi karin agrisina benzettigim bi agri geliyor ara sira

Benim de bat bugündü ama daha olmadım , olacak gibi ağrım olurdu önceden o da olmadı inşallah hamileyimdir ya :dua: Bayağı belirti var gibiydi onlar da kayboldu sanki , biraz o ümitsizliğe düşürüyor beni :(

Benim de bat bugündü ama daha olmadım , olacak gibi ağrım olurdu önceden o da olmadı inşallah hamileyimdir ya :dua: Bayağı belirti var gibiydi onlar da kayboldu sanki , biraz o ümitsizliğe düşürüyor beni :KK43:

Insallah olmayiz canim olunca insan cok üzülüyor :mad:
Buraya güzel şeyler guzel haberler yazmak istiyorum gelecek ay ayni stresi yasamak istemiyorum ben yaa
Rabbim isteyen herkese verir insallah :dua::dua:

Kızlar benin de 20martbekliyorum ama birandanda ümitlenmek istemiyorum ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu sadece adet günüm gecince anladım suanda 4 gün var ama sadece şeffaf akıntım var ve 2gün önce sol yumurtalıgımda agrı vardı gecti oda bide bir iki sefer bogazıma sivri bisey batarmış gibi oldu ve hafif mide bulantısı beraberinde inşallah allah kalbimize göre versin

Canim bende ilacla regl oluyorum 2aydir 1ci kez duphastonla 2ci kez yarina 2sindede ilac bitdikden 5gun sonra regl oldum bittikden sonra 1hafayi gecmiyor merak etme❤

Ben 4 aydır kullanıyorum geçen ay 10 günde geldi leke leke 8 gu sürdü. Bu ay nasıl.olacak bilmiyorum

Back