Haberini bekliyoruz cnmBikac gun once yaptim negatifti testi atmamistim bikac saat sonra baktigimda ikinci cizgi var gibiydi.ama sonradan ciktigi icim dikkate almadim yarin sabah regl olmamissam idrar testi yapacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberini bekliyoruz cnmBikac gun once yaptim negatifti testi atmamistim bikac saat sonra baktigimda ikinci cizgi var gibiydi.ama sonradan ciktigi icim dikkate almadim yarin sabah regl olmamissam idrar testi yapacagim
Dayanamdim testi yaptim ama negatifti. Erken gebelik testi olsaydi çıkardı galiba...Hayırlısı olur inşAllah.Regl kanaması değildir umarım
Yaptım yine negatif çıktı.Haberini bekliyoruz cnm
Herşeyi hayırlısı olsun canım umutlar bi dahaki aya inşallahYaptım yine negatif çıktı.
İnsallahHerşeyi hayırlısı olsun canım umutlar bi dahaki aya inşallah
Benim de bat bugündü ama daha olmadım , olacak gibi ağrım olurdu önceden o da olmadı inşallah hamileyimdir yaBayağı belirti var gibiydi onlar da kayboldu sanki , biraz o ümitsizliğe düşürüyor beni
![]()
İnsallah kimse kırmızı kart görmez:)İnş kızlar bakalım kimler kırmızı kart görecek kimler sevinecek hep beraber bekleyelim bakalim
InshAllah canimbu ay sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.
Canim bende ilacla regl oluyorum 2aydir 1ci kez duphastonla 2ci kez yarina 2sindede ilac bitdikden 5gun sonra regl oldum bittikden sonra 1hafayi gecmiyor merak etme❤ce 1 hafta 10 gün içinde hastalanmam
Canim bende ilacla regl oluyorum 2aydir 1ci kez duphastonla 2ci kez yarina 2sindede ilac bitdikden 5gun sonra regl oldum bittikden sonra 1hafayi gecmiyor merak etme❤