Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde bat 19 mart. Nasip olursa ikinci gebeligim olacak. Elimde miratech erken gebelik testi var cok merak ediyorum. Bir tarafimda bekle diyor. Ilk gebeligimde 1 gün oncesinde normal test ile öğrenmiştim. Kafam cok karışık o yüzden. Miratehc guvenilir midir acaba kullanan var mı?

3 yıl önce miratech ile adet olmam gereken günde yapmştım ve çift çizgi çıkmış.Ben memnun kalmıştım.Gecikme beklemeden çıkmıştı

Normalde boyle gecikmem pek olmazdi o yuzden 5 gun gecerse kan testi yaptiriyim diyorm olsa cikardi diyorum sonra testte kafamda deli sorular

testte kafamda deli sor
Bendede 2defa 5gun gecikmishdim biz azeriyiz bize dedilerki oyle olunca hamile kaliyorsun bunye kendinj hazirliyor hamileliye oylede oldu 3cuye hamile kaldim inshAllah shimdi hamishsin ama diyilsende nisana kesin kalacaksin

Selam kızlar biz de bebek isteyenlerdeniz bizim 13. Ayımiz eşimde de bende de hiç sorun yok ama hamile kalamıyorum doktor bu ay klomen verdi şansı arttıralım diye bekliyorum bat 23 mart. Psikolojik olarak çok yıprandım yoruldum adet yaklaştıkça korku sardı bu ay ilk kez tedaviye başladık. Biraz merak da var. Doktor kontrole çağırmadı bu ay yumurtam çatladı mı bilmiyorum yoğun akintim olurdu bu ay olmadı. Ovulasyon testi de yapmadım .

Hanımlar. Adetime kaldı 1 hafta ara ara kasıklarımda sancılarım oluyor. Göğüslerim hassaslaşdi. 2 gün üstü üste ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiler cikdi doktoruma sorduğumda ovulasyon döneminde deilsin . Neden olduki böyle dedi. 1 hafta sonraya gün aldım 21 randevum var bakalim ne diyecek kan sonucum ne çıkacak

Hanımlar. Adetime kaldı 1 hafta ara ara kasıklarımda sancılarım oluyor. Göğüslerim hassaslaşdi. 2 gün üstü üste ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiler cikdi doktoruma sorduğumda ovulasyon döneminde deilsin . Neden olduki böyle dedi. 1 hafta sonraya gün aldım 21 randevum var bakalim ne diyecek kan sonucum ne çıkacak
Çizgilerin ikisi de kopkoyu olacak canım öyle mi eğer öyleyse gebelikten şüphe duyulabilir normalde lh sürekli pozitif çıkar ilki koyu diğeri daha açık olur ?

yumurtam çatladı mı bilmi
Her shey zaten stressden kaynaklaniyor ben 1ay kafama takmadim dushundumki olmuyacak o ayda hamile kaldim sonu gelmesede stress yapma bizde 13aylik evliyim 4aydi korunuyorduk artik yavash yavash umudumu kaybediyorum Allaha gunah gitmesin

Her shey zaten stressden kaynaklaniyor ben 1ay kafama takmadim dushundumki olmuyacak o ayda hamile kaldim sonu gelmesede stress yapma bizde 13aylik evliyim 4aydi korunuyorduk artik yavash yavash umudumu kaybediyorum Allaha gunah gitmesin
Insan düşündükçe stres yapıyor ister istemez düşünmeden olmuyor da .

Sen hormonlarina bakdirdinmi benim arkadashimda 1yilda hamish kalamiyordu doktorunu deyishti yeni doktor hormon testi yaptirdi prolaktin cikti
Evet canım bakıldı hiç sorun yok sadece rahim filmi kaldı doktor klomenden sonra olmazsa çekelim dedi. Ben de artık karamsar oldum 1.5 yıllık evliyim 13 aydır deniyoruz her ay umut et ama adet olunca yıkılıyorum. Sorun yoksa neden olmuyor diye düşünüyorum. Kısmeti var onunda Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak onu da biliyorum ama yine de insanız üzülüyoruz.

Rabbim ne zaman ol derse o zaman ol
Evet bende hergun kendime oyle diyirom)))Rabbim bir zaman yazmish o zamana kadar beklememiz gerekir sana bishey tavsiye ede bilirik incir havuc kuru ben oyle hamile kalmishdim ben daha yapamiyorum prolaktin sorunu cikdi bendede ama sende boyle sorunlar yoksa yapa bilirsin ilac filan bosh sheyler bir catlatiyorki yumurtayii

Bide bugun oyrendim her aksham oda sicakliginda 2tane ceviz icini 1bardak suda koyuyoruz agzi bagli sabah ackarina iciyoruz mensin ilk gununden 14gun devam ediyoruz ben azeriyim bizde bunu cok yapiyorlar bugun biri bana yazmishdiki 7yildan sonra bu yontemle hamile kalmish bende nisanda adet olsam bashdiyacam

Kizlar bi umut soruyorum ama aslinda adet olacagimi biliyorum
Adetim hic gecikmez
6 gun gecikti
Ama bugun bende adet oncesi gelen kahverengi akintim oldu gebelikte olmaz normalde de mi
Adet olacagim ondandir

Back