Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK51:
günde geldi leke leke 8 gu sür
Hangi ilaci kullaniyorsun???ben duphaston icmishdim cok guzel ilac tedavi sheklindede yaziyor doktorlar hamish kalsan bebeye iyi geliyor kalmasanda adetini getiroyor ben hamishkende icmishdim shimdiyse 1hafta icdim 5gun sonra mens geldi bide bu defa yarina icdim cok pis bulanti yapiyor sevmedim hemde korunma ilaci oldugundan cox sevmedim

:KK51:

Hangi ilaci kullaniyorsun???ben duphaston icmishdim cok guzel ilac tedavi sheklindede yaziyor doktorlar hamish kalsan bebeye iyi geliyor kalmasanda adetini getiroyor ben hamishkende icmishdim shimdiyse 1hafta icdim 5gun sonra mens geldi bide bu defa yarina icdim cok pis bulanti yapiyor sevmedim hemde korunma ilaci oldugundan cox sevmedim

Progestan

hormonlardan gecikmeler oluyor bende hormonlardan sana doktor nedenini soyledimi?

Pko hastasiyim ben çocuk düşündüğümüz için adet gorduruyor hamile deilsem hamileysem düşüğu önlüyor. Yumurtlama gününden sonra ovulasyon testi yapdim ayın 21 de hastaneye gidicem iste kan vermeye

Pko hastasiyim ben çocuk düşündüğümüz için adet gorduruyor hamile deilsem hamileysem düşüğu önlüyor. Yumurtlama gününden sonra ovulasyon testi yapdim ayın 21 de hastaneye gidicem iste kan vermeye
Evet benim dedim duphastonda oyle ilac oyleyse iyi)))inshAllah iyi olur))

Bende çok var iltihap doktor antibiyotik verdi. Kullandığım macununda iltihap sökme özelliği var. Adet gibi 4 5 gün iltihap geldi ped kullandım baya yoğundu şimdi normale döndü. Bakalim 10 güne ne olacak ? Bizde gün aşırı ilişkiye giriyoruz bende yapmıyorum ovulasyon testi bakalim neler olacak. Çok hevesleniyorum . 7 aydır deniyoruz.

Canım bu iltihap ne kullanınca söküldü biraz ayrıntılı bilgi verme şansın var mı. Sanırım bende de iltihap var :KK43:

Kızlar bugün karnımın alt kısmında ağrılar ve kasıklarım da batmalar var süreklilik oldu bu akşama doğru sırtımda da ağrılar oluyor adetime de 4 gün var hamilelik olabilir mi Sizce?

Kızlar bugün karnımın alt kısmında ağrılar ve kasıklarım da batmalar var süreklilik oldu bu akşama doğru sırtımda da ağrılar oluyor adetime de 4 gün var hamilelik olabilir mi Sizce?
Umutlandirmak istemiyorum ama en six olan belirtiler bunlar)))

InshAllah canim))))yap bizede haber ver)))
Tabi :)
Canım birde ben bir kimyasal gebelik geçirdim ve onda hamilelik belirtilerim hepsi vardı özelikle göğüste ağrı dolgunlaşma ama bu ay da bütün belirtiler var sadece göğüs dışında illaki olamalı sence yoksa her gebelik aynı olmaz mı bir bilgin var mı

Tabi :)
Canım birde ben bir kimyasal gebelik geçirdim ve onda hamilelik belirtilerim hepsi vardı özelikle göğüste ağrı dolgunlaşma ama bu ay da bütün belirtiler var sadece göğüs dışında illaki olamalı sence yoksa her gebelik aynı olmaz mı bir bilgin var mı
Hayir canim ayni deyil bazilari hicbishey hiss etmiyor ben hamishken adetime 3-4gun kala adet sancisi cekdim 2gun kalmosh kesildi sora hamish oldugumi oyrendim

Back