Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec dollenme ola bilir sen testi tekrarla ama sabah ilk idrarinla yap testi inshAllah hamishsin)))olmasan bile hic bir problem olmayan gecikmeler yani stressden ola gecikmeler 7gunu gecmiyor geliyor inshAllah gelmez❤

Sagol cnmm
15 yildir adet gordugumu dusunursem lise yillarinda en son 1 hafta gecikmisti :)))
Ben kimyasal düsunuyorum o da canimi cok sıkıyor

Çizgilerin ikisi de kopkoyu olacak canım öyle mi eğer öyleyse gebelikten şüphe duyulabilir normalde lh sürekli pozitif çıkar ilki koyu diğeri daha açık olur ?
Çizgilerin ikisi de kopkoyu olacak canım öyle mi eğer öyleyse gebelikten şüphe duyulabilir normalde lh sürekli pozitif çıkar ilki koyu diğeri daha açık olur ?

Ben bitkisel macun kullanıyorum canım. Birde progestan . İlac birince yumurta akı.gibi bi akıntım geldi ondan sonra yumurtam mı çatladı acaba diye test yapdim . Yoksa ovulasyon testi yapmıyorum normalde. Doktora gittim yumurtlama döneminde deilsin dedi bana.

Merhaba kızlar ben de bat imi bekliyorum gelen giden yok 14 martti geçti idrar testi negatif her ay böyle beklemek çok Zor Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin

Benim de 14 martti bende halen olmadim sende belirti falan var mi
Bi hafta önce kasiklarda batma çekilme vardı ama sonra kesildi ve göğüslerim şişti ve ucu acıyordu o da dün kesildi bunlar olunca ben 1 haftadır adet bekliyorum adet belirtileri diye yok test yaptım tertemiz yani negatif adetim gelse ilaca başlayacağım adetimde gelmiyor sende var mı belirti canim

Bi hafta önce kasiklarda batma çekilme vardı ama sonra kesildi ve göğüslerim şişti ve ucu acıyordu o da dün kesildi bunlar olunca ben 1 haftadır adet bekliyorum adet belirtileri diye yok test yaptım tertemiz yani negatif adetim gelse ilaca başlayacağım adetimde gelmiyor sende var mı belirti canim
Bel agrisi var canim bide iki saattir baş ağrısı var suan baska hic bise yok gogus hassasiyeti hep oluyor zaten o yuzden onu söylemiyorum

Kizlar bi umut soruyorum ama aslinda adet olacagimi biliyorum
Adetim hic gecikmez
6 gun gecikti
Ama bugun bende adet oncesi gelen kahverengi akintim oldu gebelikte olmaz normalde de mi
Adet olacagim ondandir
Gebelikte de olabiliyor canım sana ümit vermek istemem ama bebek yerleştikçe kahverengi akıntı gelebiliyor ara ara. Test yapmadın mı?

Bel agrisi var canim bide iki saattir baş ağrısı var suan baska hic bise yok gogus hassasiyeti hep oluyor zaten o yuzden onu söylemiyorum
Bide belirti aramak zor oluyor adet mi yumurtlama mi hamilelik belirtisi mi hepsi olabilir Allah yardımcımız olsun:KK200:

Evet bende hergun kendime oyle diyirom)))Rabbim bir zaman yazmish o zamana kadar beklememiz gerekir sana bishey tavsiye ede bilirik incir havuc kuru ben oyle hamile kalmishdim ben daha yapamiyorum prolaktin sorunu cikdi bendede ama sende boyle sorunlar yoksa yapa bilirsin ilac filan bosh sheyler bir catlatiyorki yumurtayii
Tavsiyelerin için çok sağol canım inşallah bu ay sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin.

Ben bitkisel macun kullanıyorum canım. Birde progestan . İlac birince yumurta akı.gibi bi akıntım geldi ondan sonra yumurtam mı çatladı acaba diye test yapdim . Yoksa ovulasyon testi yapmıyorum normalde. Doktora gittim yumurtlama döneminde deilsin dedi bana.
Adetinin kaçıncı günü peki şimdi?

Bide belirti aramak zor oluyor adet mi yumurtlama mi hamilelik belirtisi mi hepsi olabilir Allah yardımcımız olsun:KK200:
Evet ya bende normalde saati bile şaşmaz duzenli olurum ama yarinda olmazsa pazartesi kan tahlili yaptiririm .gec yumurtlayinca adette gec oluyormuş diye duymustum ama iste hic gecikme olmazdi

Bendede 2defa 5gun gecikmishdim biz azeriyiz bize dedilerki oyle olunca hamile kaliyorsun bunye kendinj hazirliyor hamileliye oylede oldu 3cuye hamile kaldim inshAllah shimdi hamishsin ama diyilsende nisana kesin kalacaksin
Ev
Bendede 2defa 5gun gecikmishdim biz azeriyiz bize dedilerki oyle olunca hamile kaliyorsun bunye kendinj hazirliyor hamileliye oylede oldu 3cuye hamile kaldim inshAllah shimdi hamishsin ama diyilsende nisana kesin kalacaksin
Evet bende duymustum bunu hayirlisi bakalim ne zmn olursa artik ..

Bikac gun once yaptim negatifti testi atmamistim bikac saat sonra baktigimda ikinci cizgi var gibiydi.ama sonradan ciktigi icim dikkate almadim yarin sabah regl olmamissam idrar testi yapacagim
Anladım canım tekrarla mutlaka ve bize hayırlı haberlerini ver

Back