Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

herkese merhaba 6 martta benim transferim oldu. artık gün sayıyorum. benim derdimi ancak gün sayanlar anlar. gelin birbbirimize destek olalım. tecrübelerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım..

merhabalar

siteye yeni üye oldum. benimde 6 martta transferim gerçekleşti .2 bebicik konuldu inşhh tutarr ben de çok heyecanlyım 17.martta sonucu alıcazz. günlerr geçmiyor

herkese merhaba 6 martta benim transferim oldu. artık gün sayıyorum. benim derdimi ancak gün sayanlar anlar. gelin birbbirimize destek olalım. tecrübelerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım..

canım ikimizn de aynı gün olmuş transferi inşallah güzel haberlerimizi arka arkaya veririz....

ayyy inşhh güzel haberleri srayla veriririz :)

arkadaşlar

transferden sonra iğne ve ilaç kullandınız mı ? yada kulllanıyormsunuz hala ? doktor göbekten ve kalçadan 2 çeşit iğne ve hap verdi . umarım bun ların faydasını görürüz

arkadaşlar

transferden sonra iğne ve ilaç kullandınız mı ? yada kulllanıyormsunuz hala ? doktor göbekten ve kalçadan 2 çeşit iğne ve hap verdi . umarım bun ların faydasını görürüz
Evet ben kullanıyorum.progesteron iğne, clexsan iğne, progesteron fitil, 2tane tane de hap kullanıyorum

Evet ben kullanıyorum.progesteron iğne, clexsan iğne, progesteron fitil, 2tane tane de hap kullanıyorum

Bende claxan, crinone jel ve östrojen bant kullanıyorum.
Keşke progesteron hapta mı verseydi diyorum. Size extra iğnesini vermişler çünkü. Kalçadan hergün mü yapılıyo iğneler?

Benimde 9 martta transferim oldu. 4. Gündeyiz. Aramıza hoşgeldin canım
Burada hiç kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz, dertleşiyoruz, ağlaşıyoruz..
İnşallah 8 gün sonra birbirimize güzel haberleri veririz.
Ben şahsen film izliyorum, dizi izliyorum vs bişekilde geçiyor zaman
Bu arada sende de var mı bilmiyorum ama bende transferden bir gün sonra 4 kez olan kramp şeklinde karın ağrısı oldu.
Adet sancısı gibi ama kramp tarzı. Çok korkunç acaba rahmim mi kasılıyor
Bazen de kasık ağrım oluyor

Bende claxan, crinone jel ve östrojen bant kullanıyorum.
Keşke progesteron hapta mı verseydi diyorum. Size extra iğnesini vermişler çünkü. Kalçadan hergün mü yapılıyo iğneler?
Evet canım.her gün kalcadan yaptırıyorum.ben bu progesteron iğneye transferden 3gün önce başlamıştım

evet cnm gürganda yaptırdım sgk karşılamıo bana toplam 5 milyara patladı bütün ilçlar onlardandı dün transferim yapıldı şimi bekliorum 2 tane trasfer oldu

ilk tüp denemem ...4 martta 1 embriyo konuldu 3 hap ve progestan kapsül kullanıyorum. Transferden sonra göğüsde aşırı hasasiyet,kasıkda bazen batma,ve gaz problemim oldu.16 martta sonucu merakla bekliyorum..

ilk tüp denemem ...4 martta 1 embriyo konuldu 3 hap ve progestan kapsül kullanıyorum. Transferden sonra göğüsde aşırı hasasiyet,kasıkda bazen batma,ve gaz problemim oldu.16 martta sonucu merakla bekliyorum..

ayyy çok heycanlı canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..sen transferden sonra ne yaptın hep yattınmı lekelenmen kanaman oldumu hiç

merhabalar

siteye yeni üye oldum. benimde 6 martta transferim gerçekleşti .2 bebicik konuldu inşhh tutarr ben de çok heyecanlyım 17.martta sonucu alıcazz. günlerr geçmiyor

selam canım hoşgeldn benimde transferim yarın inşallh. bana tecrübenizden bahsedin lütfen nasıl geçti ağrı acı oluyomu ne kadar sürüyo ne bileyim azcık heyecanlıyımda :))

selam canım hoşgeldn benimde transferim yarın inşallh. bana tecrübenizden bahsedin lütfen nasıl geçti ağrı acı oluyomu ne kadar sürüyo ne bileyim azcık heyecanlıyımda :))

hayırlı olsun cnm mrk etme 5 dkkalık bişi hiç bi acısı yok..benimde dün yapıldı

kızlar mbilfiğiniz gibi 10.gün değerim 22,20 çıkmıştı ben çok ümitlenmemiştim.bi öncekinde kimyasal geçirdiğim için.amam hastaneyi aradığımda hemşireler bizim için önemli olan değerinin 10 ve yukarısı olması ve katlanarak artması demişlerdi.12.gün tekrar test yaptır dediler ve bugün 12.gün sonucum 53.80......çok şükür Allahıma bu günleri de gördüm.

canımmm çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah valla çok gzel moral oldun

kızlar bişey sorucam geçen perşembe transferim oldu bu cuma kanda test baktırsam sonuç verir mi sizce?

benimde martın 11 inde transferim yapıldı yani daha iki gün oldu bende heyecanlıyım biraz bel ve kasık ağrım var doktorumu aradım ama sorun yok dedi böyle bişeyle karşılaşanınız varmı birde bebek tutunurken de kasık ağrısı oluyormuş acabamı diyorum ama çokta umutlanmak istemiyorum rabbim herkese kalbindekinin en hayırlısını versin inşallah

Bak canım ben sana demiştim yükselir diye.çoook mutlu oldum.Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Sen şimdi hamilesin duan kabul olur.bize dua etmeyi unutma olur mu? Yarın benim belli olcak

Selam kızlar benim 2 martta transferim oldu
Yarın test günüm
Belirtilerim valla. Adet belirtileri ama hiç kötü düşünmüyorum biraz önce
Adet oldum dedim gittim wc ye sarı akkıntı foşşş diye geldi
Hayırlıısı hepimizz için

transferden sonra öğretmen olduğumdan yarım gün dinlenip çalışmaya devam ettim lekelenmem olmadı umarım bebeğim içerde tutunmuştur hakkımızda hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…