Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

bende özel klinikte yaptırdım bana da öyle birsey yapılmadı ama aşı olayını televizyondan duymuştum özellikle cok düşügü olan bayanlarda yapıldıgını hatırlıyorum

benim ilk denemem hiç düşüğümde olmadı timur hoca her hastasına yapıo bu aşıyı..inşallah faydası olur çok heycanlıyım.emriologa bizim çocuklara iyi bakın dedim mrk etmeyin ikisinede gözümüz gibi bakıoruz dedi.yrn kavuşcam bakaalım inşallah beni hiç bırakmazlar.inşallah sizinkilerde sizi hiç bırakmaz.hepimizin amacı aynı

benim ilk denemem hiç düşüğümde olmadı timur hoca her hastasına yapıo bu aşıyı..inşallah faydası olur çok heycanlıyım.emriologa bizim çocuklara iyi bakın dedim mrk etmeyin ikisinede gözümüz gibi bakıoruz dedi.yrn kavuşcam bakaalım inşallah beni hiç bırakmazlar.inşallah sizinkilerde sizi hiç bırakmaz.hepimizin amacı aynı

insalllah canım allah gönlüne göre versin

slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.esila canım senin sonucun için de çok sevindim.gözün aydın.hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allahım yüzümüzü güldürsün

kızlar bu arada bana 2 embiryo transfer edildi.biri 8 diğeri 9 hücreli.2.kalite ve 3.gün embiryosuydu.

kızlar ben progestan fitil kullanıyorum transferden beri . bugünlerde fitili yerleştiriken vajene elime krem gibi bulaşıyor ,iççamışıramada leke bırakıyor tuvaletimi yaparken de geliyor sizlerde de böyle şeyler oluyor mu sizce bu normalmi???

kızlar ben progestan fitil kullanıyorum transferden beri . bugünlerde fitili yerleştiriken vajene elime krem gibi bulaşıyor ,iççamışıramada leke bırakıyor tuvaletimi yaparken de geliyor sizlerde de böyle şeyler oluyor mu sizce bu normalmi???

evet canım normal

Aynı şey bende de oluyo.her gün 3kere kullana kullana birikti heralde :)

Kızlar bugün transferimin 5. günü inanılmaz bel ağrısı çekiyorum 2 gündür sizinde oluyor mü? Ben adet öncedide ilk tüp bebektede hiç böyle ağrı hissetmemiştim.birde kan testlerinizi kaçıncı gün yaptıracaksınız bilgi verirseniz sevinirim...

senden de Allah razı olsun canım inşallah yaa o kdr acı eziyet çekiyoruz inşallah hepimiz mükafatını alırız..bugün 3 iğne oldum bide kan aldılar 4 kere delindim yani:KK43:artık çok acıyo valla:KK43:

Allah emeklerini boşa çıkarmasın kimsenin ben kullandığın iğneleri merak ettim canım ne için kullanıyorsun isimleri neler? ben de transfere 3 gün kala progestan iğnesine başlicam.

hepinizin transferi hayırlı olur inşallah..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..benim transferim yarın yapılcak.embriologun bana sölediği 2 tane çok iyi embrio elde ettik dedi..bugün gebelik aşısı yapıldı..yarında transfr..bakalım vakit nasıl geçcek..hepimiz sonuçlarımızı yaşadıklarımızı belirtileri anlatalım birbirimize

kızlar benim tedavimi yapan dr yurtdışında bir grup drla bu aşıyı bulmuş.dünyada kabullenilmiş bi aşı ve türkiyeyede ilk getiren oymuş.ben özelde gördüm tedaviyi devlet hastanesinde yapmıo olabilirler belki

gürgan klinik te mi yaptırdın canım? başka yapan yok diye biliyorum bu aşıyı. sen sgk dan yararlandın mı yoksa herşeyi özel mi yaptırdın? bu gebelik aşısı denen şey kaça mal oluyor ?

Kızlar bugün transferimin 5. günü inanılmaz bel ağrısı çekiyorum 2 gündür sizinde oluyor mü? Ben adet öncedide ilk tüp bebektede hiç böyle ağrı hissetmemiştim.birde kan testlerinizi kaçıncı gün yaptıracaksınız bilgi verirseniz sevinirim...

Canım, benim transferim perşembe günü yapılcak açıkçası bilgim yok :KK43:( doktorunu ara istersen bu ağrı normal miymiş bende öğrenmiş olurum..bu arada transfer sonrası nasıldın yani ağrı falan var mıydı yeni mi oldu?

canım benim de ilk denememde 4 ve 5. günlerde inanılmaz bel ağrılarım olmuştu sonuç pozitif oldu ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. tutunma ile alakalı olabilir ümitlendirmek istemem seni ama ağır iş yapma ayakta durma yat ve belini dinlendir. sonra benim bıçak gibi kesilmişti tüm belirtilerim. sadece göğüslerim den anlamıştım tuttuğunu. cumartesi 2. transferim yapılacak.

canım benim de 7.günüm ben de bel ağrısı var...ilk günler çok yatmaktan oluyordu heralde ama şimdi neden bilemiyorum...ben 9.gün test yaptırcam belki çıkmaz ama olsun deneyeceğim şansımı....inşallah güzel haberleri alırız canım.....

Pazartesi günü transferim var kızlarr..dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. İlk denememiz inşallah yazarım bende size .. Beklemek çok zor bide
Transfer yapılırken çok ağrı oluyor muu

Pazartesi günü transferim var kızlarr..dondurulmuş 5. Gün embriyosu.. İlk denememiz inşallah yazarım bende size .. Beklemek çok zor bide
Transfer yapılırken çok ağrı oluyor muu
Canım simdiden hayırlı olsun.transferden korkma hiç ağrı falan olmuyo.daha önce aşılama yaptırdıysan onun aynısı oluyo.yalnız idrara sıkışık olarak yapıyolar.benim icin tek sıkıntı oydu.çok aşırı sıkışmışım :)

merhabalar aranıza yeni katıldım ve bundan dolayı çok memnunum öncelikle yalnız olmadığımı bilmek beni daha huzurlu kılıyor.9 martta transferim yapıldı hummalı 2.bekleyişteyim :KK43:(umarım güzel sonuçlar bizleri bekler.

arkadaşlar 9 martta transfer oldu o ilk denememdeki gibi ümitlenmeden herşeyi oluruna bırakarak bu günleri geçirmek istiyorum ama olmuyor:KK43:yaptırdığım e2 ve progestron testlerini tek tek internetten incelemekten yoruldum:KK43:19 mart a kadar nasıl dayanırım bilemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhabalar aranıza yeni katıldım ve bundan dolayı çok memnunum öncelikle yalnız olmadığımı bilmek beni daha huzurlu kılıyor.9 martta transferim yapıldı hummalı 2.bekleyişteyim :KK43:(umarım güzel sonuçlar bizleri bekler.

hoşgeldin canım aramıza benim de 6martta oldu transferim. çok stres yapmamaya çalış desem de olmuyor biliyorum ama kafanı dağıtacak şeylerle uğraş canım inşallah yüce rabbim bizlere de tatlı bebişler verir.....

arkadaşlar 9 martta transfer oldu o ilk denememdeki gibi ümitlenmeden herşeyi oluruna bırakarak bu günleri geçirmek istiyorum ama olmuyor:KK43:yaptırdığım e2 ve progestron testlerini tek tek internetten incelemekten yoruldum:KK43:19 mart a kadar nasıl dayanırım bilemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin insallah test günün göz aşıp kapayıncaya kadar gelir merak etme biz vakit nasıl geçecek derken günüm cok az kaldı persembeyi bekliyorum

X