Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Allah yardimcin olsun, iki cide vucut daha hazir oluyomus diye duymustum..insallah guzel sonuclar alirsin..

sağol canım benim inşallah :KK17:
drumda dedi 2.den sizden umutluyum diye
inşallah RABBİM banada isteyen herkese de anne olmayı nasip eder
:KK49:

aminn inşallah..ilk denememde kese görmüştük kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştum..o yüzden tedirginim inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum..

Amin insallah, hepimizin kotu deneyimleri var ama kotu dusunmeyelim, bebislerimize de yazik biZim stresimizi onlar cekiyo :) hersey iyi olacak insallah...

miamaya canım inşallah bende bu denemem de pozitifi alırım
elimde değil ya olmassa korkularım var dondurulmuşumda olmadı
geçen sefer 5. güne gidildi 2 embriyom kaldı ikisini vermişlerdi orta kalite :KK43:

tuuuuuba tşk ederim cnm inş bende sizin gibi pozitifi alırım
elimde değil korkuyorum ama ümidimi yitirmedim 8 yıldır sabırla bekliyorum :KK49:

canım ya üzme kendini bu kadar yıpratma ...dua et inşallah bunda güzel sonuçlarla döneceksin ben inanıyorum herşey çok güzel olacak seninn içinde ve şunu unutma 8 yılın belki cok zor geçti ama bebeğini kucağına aldığında o sekiz yılı hatırlamayacaksın bile ve bebeginin aslında ne kadar çabuk büyüdügünü birlikte nice yıllar geçirdiğinizi gördükçe sen bile inanamayacaksın rabbim hayırlısını versin inşallh ....

merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür ama çook güzel haberler aldım sizden çook mutlu oldum..cumartesi bende kan tahlilinde öğrendm hamile olduğumu:))..dünde kesemizi gördük çok şükür Kalp atışını görmeyi bebeğimizi görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

gözünaydın canım inş hepimiz hayırlı sağlıklı şekilde meleklerimizi kucağımıza aldığımz günleri görürz...

Aminn canım inşallah..4+1 de vajinal ultrasonda gördüm keseyi ama çok küçüktü o yüzden haftaya tekrar kontrolüm var..

ayyy canım ya darısıda bize inşallah zaten çok minnakmış saklanmıştır o annesi :) haftaya gidince sana hareket yapcak ultrasondan ne bakıyonuz be diye :KK70:

kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim maşallah yaaa :KK16:

negatif olanlar üzülmesinler inş bizde alıcaz pozitifii..

ben bişey sormak istiyorum sizlere

pozitif alanlar 2. tedavimiydi herkesin

ben aralıkta negatifi aldım mayıs ta tekrar denemeyi düşünüyorum ve çok korkuyorum

2.denemelerde şans daha yüksekmiş galiba :KK17:

Benim 2 denememdi canım 2 .de pozitifi gördüm çok şükür umarım sizlerde bu duyguyu bir an önce yaşarsınız ...

canım ya üzme kendini bu kadar yıpratma ...dua et inşallah bunda güzel sonuçlarla döneceksin ben inanıyorum herşey çok güzel olacak seninn içinde ve şunu unutma 8 yılın belki cok zor geçti ama bebeğini kucağına aldığında o sekiz yılı hatırlamayacaksın bile ve bebeginin aslında ne kadar çabuk büyüdügünü birlikte nice yıllar geçirdiğinizi gördükçe sen bile inanamayacaksın rabbim hayırlısını versin inşallh ....

Ne güzel yazmışın canım benim gözlerim dolu dolu okudum
inşallah nasip eder RABBİM bol bol dua ediyorum
RABBİM kabul eder inşallah
ah bi gelse ah gelsee bütün herşey unutulacak inanıyorum inş gelir bitanem:KK19:

Benim 2 denememdi canım 2 .de pozitifi gördüm çok şükür umarım sizlerde bu duyguyu bir an önce yaşarsınız ...

inşallah canım benim :KK19:

görüyorum ki 2. denemelerde pozitif alan çok ve umut doluyor içime

bende geçen yıl kimyasal gebelik geçirdim normal yolla hamile kalmıştım

Ne güzel yazmışın canım benim gözlerim dolu dolu okudum
inşallah nasip eder RABBİM bol bol dua ediyorum
RABBİM kabul eder inşallah
ah bi gelse ah gelsee bütün herşey unutulacak inanıyorum inş gelir bitanem:KK19:

canımsın üzme kendini söz veriyorum hep dua etcem sana beni bulamazsan özelden bile olsa mutlaka bilgilendir beni senin için dua edicem ve hepimiz için ...kuzum hangi şehirdesin ve nerde tedavi oluyorsun yada şimdikini nerde olcaksın ?

ayyy canım ya darısıda bize inşallah zaten çok minnakmış saklanmıştır o annesi :) haftaya gidince sana hareket yapcak ultrasondan ne bakıyonuz be diye :KK70:

Aminn canım inşallahh:)hep beraber keseleri kalp atımlarını o minicik ellerini ayaklarını görelim sonrada allahın izniyle kucağımıza alalım inşallah

Aminn canım inşallahh:)hep beraber keseleri kalp atımlarını o minicik ellerini ayaklarını görelim sonrada allahın izniyle kucağımıza alalım inşallah

inşallah canım benim inşallah gelsin mıncırcam heryerini babası görmeden :))

Eki Görüntüle 669344

çok mu silik çizgi sizce blast embriyo 8. gün..

tebrikler canım 8. güne göre çok belirgin bence kan testi gününü bekle artık umarım onda da güzel bir değer karşılar seni. benim 3. gün embriyosu 8 hücreli 1 kalite dediler bugün 11. günüm evde idrar testi olduğu halde yapamıyorum lekelenmem oldu çünkü. korkuyorum negatifi görmekten.

Gunaydin kani verdim geldim haber vercegiz dediler, Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin...3. gun 2 embriyo kaliteli demislerdi ama kac hucre falan bilmiyorum...leke icin dr ara lutfen canim ben aradim corapsin iciyodum onu kestiler lekede kesildi...adet olacakmisim gibiyim ben de ama bu belirtiler oluyomus....

kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..

tebrik ederim canım. darısı başıma. konuşmaz olurmuyum doktorumla coraspin i kestirdi bana da. geçmişti ama dün akşam 1 damla kırmızı kan geldi :KK43: çok üzüldüm ama birdaha da gelmedi temiz şuanda anlamadım bir türlü. yarın da benim için büyük gün.

canımsın üzme kendini söz veriyorum hep dua etcem sana beni bulamazsan özelden bile olsa mutlaka bilgilendir beni senin için dua edicem ve hepimiz için ...kuzum hangi şehirdesin ve nerde tedavi oluyorsun yada şimdikini nerde olcaksın ?

sağol bitanem ALLAH razı olsun
haberleşelim canım benim ben ist dayım canım ben
duaların için çk sağol sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş :KK19:

sağol bitanem ALLAH razı olsun
haberleşelim canım benim ben ist dayım canım ben
duaların için çk sağol sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş :KK19:

inşallah sende bu kez bebişini kucagına alacagın gğnleri saymaya başlarsın canım ..ikincide olma ihtimali çok yüksek seninnde dediğin gibi birde benim doktorum adetime 10 gün kala çagırdı beni rahim içine küçğk çizikler atıldı ...tutunmayı kolaylastırsın diye gideceğin merkezde bunuda bir sor ben onunnda faydası oldu diye düşünüyorum ..

kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........

kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........

canım hayır uğurlu olsun inşallah değerlerin kat kat artsın inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)ne güzel haberler ya maşallah

Tebrikler canim gözün aydin Allah sağlıklara kucağına almayı nasip eder insallah

X