Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Miamayaaaaaaaaaaaaaa seni bulduummmm kacak seniiiiii :))))))
nasılsın umarım herşey yolundadırrrrrr hamilelik nasıl gidiyooorrrr

Breezey haklı mesela bana bak ben hiç kullanmıyorum onları kuzum ben napim şimdi hiç kullanmadım diye üzeyimmi kendimi :KK43: bebişide yazık ne güzel işte ilaç kullanmana gerek yokmuş herşey güzel ilerliyor demekki

Allah razı olsun canım yaaa :)) birde benim sağ kasığımda sürekli ağrı var sizde varmı ? doktora sordum normal dedi ama insan telaşlanıyo

evet miacım mayacım kuzum , çoooooook haklısınn...:KK19: bu arada saat 14.00 oldu hatta biraz da geçiyoooo:KK30:

transferden önce , tüp bebek merkezinde karşılaştığım diğer anne adayları , bana bir sürü iğne ilaç kullanacağımı söylemişlerdi... hatta eve gelecek bir iğneci bile ayarlamamı söylediler. ama ben transferden sonra kullana kullana 1 ecopirin , 1 jel , 1 folik asit kullandım. ben de düşündüm aslında niye bu kadar az diye... ama gördüm ki ben gerçekten normalim... hormon değerlerimde gerçekten sorun yok... sırf yaşım 42 diye tüp bebeğe yönlendirdiler beni... ama tüpte kaçak çıktı , tutunamadı benim bebişler:KK37:

ayrıca doktoruna ulaşabilmelisin... cep numarasını iste...sana ihtiyacın olduğunda doğru bilgiyi verecek tek kişi o.. :KK49:

çok sağolun kızlar içimi rahatlatsınız :)

Miamayaaaaaaaaaaaaaa seni bulduummmm kacak seniiiiii :))))))
nasılsın umarım herşey yolundadırrrrrr hamilelik nasıl gidiyooorrrr

Canım benim hoşgeldin diğer topik çok canlı değildi :KK43: o yüzden buradayım hergün senide bekleriz :) hamilelik zor geçiyor benim kuzum ya bulantılarım çok fazla birde grip oldum üstüne :KK43: sen nasılsın testine daha varmı ? Ben gizliden takip ediyorum arada bir seni :)

Allah razı olsun canım yaaa :)) birde benim sağ kasığımda sürekli ağrı var sizde varmı ? doktora sordum normal dedi ama insan telaşlanıyo

Senden de razı olsun Rabbim kuzum benimde oluyor o ağrılar normal yani korkma kuzum ... Şimdi yeniden gitcez bizde saat 4 te randevumuz var sorar sanada söylerim yeniden

Kapsınlar gıcık zaten :KK43:((( bi dahaki ne ben alcam randevuyu bu ne ya offf :KK43:

bir dahakine elbette sen al ama acık sakin kuzummm...:KK19:

puffycimin doktor ne demişti... onları asıl besleyen senin enerjin ve moralin... buna benzer bir şeyler işte... :KK49:
sinirle besleme torunlarımıı:KK20::KK1:

Canım benim hoşgeldin diğer topik çok canlı değildi :KK43: o yüzden buradayım hergün senide bekleriz :) hamilelik zor geçiyor benim kuzum ya bulantılarım çok fazla birde grip oldum üstüne :KK43: sen nasılsın testine daha varmı ? Ben gizliden takip ediyorum arada bir seni :)

Canım benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda grip senden uzak dursun))))
evet o topik canlı değil bende gezinirken seni gördümmmm:))))))9
bende dün test yaptım idrar testi Predictor erken gebelik testi ve ikinci çizgi ilk 10 dk. cıkıtıı git gide pembe renk oldu yanı koyulaştı
Miamaya çok çok sevinemyorum acaba gercekten hamilemiyim diye 18 nisan test günü inş. bende hamile olurumda burda sizlerin muhabbetlerine katılırım .....

Canım benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda grip senden uzak dursun))))
evet o topik canlı değil bende gezinirken seni gördümmmm:))))))9
bende dün test yaptım idrar testi Predictor erken gebelik testi ve ikinci çizgi ilk 10 dk. cıkıtıı git gide pembe renk oldu yanı koyulaştı
Miamaya çok çok sevinemyorum acaba gercekten hamilemiyim diye 18 nisan test günü inş. bende hamile olurumda burda sizlerin muhabbetlerine katılırım .....

Hamile olmadanda katılırsın dicem sana ama sen hamişsin :) çünkü burda biz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz kuzum ... Bence keşke gidip birde kan verseydin biliyorsun benimki 7 ci gün çıkmıştı kuzum :) bence pozitif olcak sonucun bekliyorum mutlu haberini teste de bişey kalmamış zaten :) ayyy heyecanlandım valla :)

Rabbim hep böyle güzellikler nasip etsinn...
Ben değer artışlarından anlamam ama anladığım şudur... Maşallah Subhanallah canım benim:KK19:
amin canım sağolasın
beezeyciğim, idrar testini sabah 9 da yaptım, maalesef negatif, bugün 10.gündü... hayırlısı diyelim, kafamıza takmayalım,,,

nursencim, değerlerin güzel, 1,5 veya 2 katı artması gerekiyor, senin de öyle olmuş, gözün aydın...

sağol canım ya içimi rahatlatıyosunuz
inşallah senden de güzel haberler alırız bugün

Hamile olmadanda katılırsın dicem sana ama sen hamişsin :) çünkü burda biz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz kuzum ... Bence keşke gidip birde kan verseydin biliyorsun benimki 7 ci gün çıkmıştı kuzum :) bence pozitif olcak sonucun bekliyorum mutlu haberini teste de bişey kalmamış zaten :) ayyy heyecanlandım valla :)

canım inş. hamişimdirrr kan testine cevremdeki herkes yasakladı 18 nisani bekleyeceksin dediler :))))
acaba bu testte yanılma payı varmı 15 TL verdim yani :))))) gizli aldım eşim kızıyor doktorun dediği gün yapıcaksın diyorrr
Allahım inş. hamileyimdiirrrrr

canım inş. hamişimdirrr kan testine cevremdeki herkes yasakladı 18 nisani bekleyeceksin dediler :))))
acaba bu testte yanılma payı varmı 15 TL verdim yani :))))) gizli aldım eşim kızıyor doktorun dediği gün yapıcaksın diyorrr
Allahım inş. hamileyimdiirrrrr

Kuşum benimki ucuz olan 3 liralık testendi onda çıkıyorsa seninkindede çıkar merak etme sen bence hamilesin bekle zaten 2 gün kaldı :)

Biz banyoya girip randevumuza gitmek için hazırlanıcaz ... Şimdilik kaçıyoruz gelince yazarım mutlaka :) dua edin bize sizi çok seviyoruz Kemal Çağatay ve Ceylin İdil sizleri çok öpüyor :))))

miamaya canım eğer hamile olayım sana bir tatlı ısmarlayayım burdan yollarım yersin :))))))

Nerdesin ki kuzum :) tatlı sevmiyorum ben kuzum ya şimdi iyice tiksindim çikolata bile görmek istemiyorum :KK43: benim yerime sen yeğenime yedirirsin kurban olurum onu verene ben :)

X