Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Breezey sen gelebilirsen bana viaport uyar miacim da oradan dr una geciversin

cevap verin ya heyecandan ölcem buluşma için tam net bişi söleyin..tubik ben gelir alırım seni hastanenin önünnden ...mirandanın arabası var :)

tamam canım beni sen aldıktan sonra sorun yok zaten çünkü benim herif bu halimle hayatta otobüse binmemide izin vermz yakında pamuklara sararsa şaşmam:) peki viaporttamı buluşulack?

tamam canım beni sen aldıktan sonra sorun yok zaten çünkü benim herif bu halimle hayatta otobüse binmemide izin vermz yakında pamuklara sararsa şaşmam:) peki viaporttamı buluşulack?

evet viaport son karırımız bedesten kapısı olsun ana cadde üzerindeki ben seninn saatine yakın çıkarım alırım seni :)

Okis bana uyar ama gelmem 1 bukur galiba test 1 saatte cikio

Ya ben telden giriyorum.oEl.msj bulamadim.numarami gondermek icin

Okis bana uyar ama gelmem 1 bukur galiba test 1 saatte cikio

olsun canım bende tubayı alcam zaten anca o saate denk geliriz diye düşünüyorum :)

İviit:) inş bi sorun çıkmazsa buluşurk kızlar....

Evet zaman olarak hepimiz ancak orada o saatte olabileceğiz... Malumm benn taaaaaaaaaaaaaaaaa Ümaniyelerdeyimm

Sabahtan testi veririm , 2 saatte çıkar , eh işte öğleden sonra Mia nın randevusundan önce buluşuruk

Evet zaman olarak hepimiz ancak orada o saatte olabileceğiz... Malumm benn taaaaaaaaaaaaaaaaa Ümaniyelerdeyimm

Sabahtan testi veririm , 2 saatte çıkar , eh işte öğleden sonra Mia nın randevusundan önce buluşuruk

erken gel burda yaptırak testi kız blki burası daha bir ugurlu gelir :) hem bizim burda 1 saatee çıkıyorrrr nabeeerrrrrrrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…