cevap verin ya heyecandan ölcem buluşma için tam net bişi söleyin..tubik ben gelir alırım seni hastanenin önünnden ...mirandanın arabası var :)
Breezey sen gelebilirsen bana viaport uyar miacim da oradan dr una geciversin
cevap verin ya heyecandan ölcem buluşma için tam net bişi söleyin..tubik ben gelir alırım seni hastanenin önünnden ...mirandanın arabası var :)
5 Nisan cuma
viaport önü
saat 11.30 dan sonra
kabul edenler göbüş atsın
Breezey sen gelebilirsen bana viaport uyar miacim da oradan dr una geciversin
5 Nisan cuma
viaport önü
saat 11.30 dan sonra
tamam canım beni sen aldıktan sonra sorun yok zaten çünkü benim herif bu halimle hayatta otobüse binmemide izin vermz yakında pamuklara sararsa şaşmam:) peki viaporttamı buluşulack?
5 Nisan cuma
viaport önü
saat 11.30 dan sonra
akbilimi basarım ,anında damlarım
ama herhalde o gün de forumdan haberleşmeyeceğiz geldik mi diyeözelden tel no yapalım mı
evet viaport son karırımız bedesten kapısı olsun ana cadde üzerindeki ben seninn saatine yakın çıkarım alırım seni :)
bende atam bari:)
Okis bana uyar ama gelmem 1 bukur galiba test 1 saatte cikio
ben de göbüşümü attım , bi de size tel no mu vereyim
haberleşirik . Rabbim kısmet ederse de buluşuruk...
5 nisan 2013 - Cuma - viaport - bedesten önü
Ya ben telden giriyorum.oEl.msj bulamadim.numarami gondermek icin
Okis bana uyar ama gelmem 1 bukur galiba test 1 saatte cikio
olsun canım bende tubayı alcam zatenanca o saate denk geliriz diye düşünüyorum :)
İviit:) inş bi sorun çıkmazsa buluşurk kızlar....
Evet zaman olarak hepimiz ancak orada o saatte olabileceğiz... Malumm benn taaaaaaaaaaaaaaaaa Ümaniyelerdeyimm
Sabahtan testi veririm , 2 saatte çıkar , eh işte öğleden sonra Mia nın randevusundan önce buluşuruk
canım kızlara telini verdinmi. yaa benimkinide sen verebilirmisin benim özelde sorun oluyo