Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ne güzel bir topik olmuş, ben de şuraya ilişeyim o zaman merhaba herkese :KK25: bat 11-12 Mart sanırım, bugün de ovulasyonda pik günüm :KK22: hapimize güzel haberler getirsin Mart o zaman :KK36::anneadayı::KK200:

merhaba canım biz seninle aynıyız pazar günü çift pinkti
yanlız dün akşam yaptım son ov testimi 1 tam biride cok az pembişti...sanırım çatladı diye düşünerek değerlendirdik..

Aynı durumu bende yaşadım 3 kez kimyasal gebelik sonuç kan pihtilasmasiymis. Coraspirin kullanıyorum her gün. Hamile kalmayı bekliyorum ama iki aydır olmuyor. Yumurtlama günü hesaplamaktan canim çıkıyor.

canım benim de bir kürtajım war tahliilerde kan pıhtılaşması çıktı 2 dr da gösterdim gebe kalınca coraspiirn başlarız dedi öncesinde başlayayım dedim yok dediler

benimde bat 3mart ins. 9ay gelmez kirmizilar :anneadayı:
klomen cat. ignesi kullandim bugu 11.gunumdeyim 3gundur yumurtladigim yerde bir dolgunluk agirlik hissediyorum acaba neden cok sabirsizlaniyorum:işsiz::işsiz:
idrar testi kacinci gun denesem acaba

benimde bat 3mart ins. 9ay gelmez kirmizilar :anneadayı:
klomen cat. ignesi kullandim bugu 11.gunumdeyim 3gundur yumurtladigim yerde bir dolgunluk agirlik hissediyorum acaba neden cok sabirsizlaniyorum:işsiz::işsiz:
idrar testi kacinci gun denesem acaba

adet gününden en az 2-3 gün geçsin bence canım daha sağlıklı

E elmacikkemikleri Merhaba. Ben de çatlama iğnesi yaptırdım 5.gündeyim, bat 7mart. Bekleyişte olanları listeleyecek misin? Beni de ekleyebilirsin :)
Umutumut82 Umutumut82 benim de iğneden sonra beklediğim bat 7mart ama senin bugün 7. Gününse bat 5mart olmalı. İğneden sonra 14. Gün bat oluyor dye blyrm

Canim 14.gün diye bur netlik yok. Genelde reglu tarihini degistirmiyor. Benim daha onceki kullanimlarimdada hep 17 18 19.günler regli oldum.

Geçen ay gittim bende yumurta için . 19 mm idi gün verdi doktor bize şu tarihlerde ilişki yaşayın diye . Ama ıkimizde çalıştığımız için ne yazıkki olmadi. Subat ayı için umutlandık bizde . 6 mart adet başlangıcı olacak benim. Çok merak ediyorum . Bir an önce gidip kan testi mi yaptırsam çıkar mi diye düşünüyorum.

Insallah olur canim emeklerinin karsiligini alirsin. Benim bu ayda olmadi yumurtam catlamamis kist olmus

merhaba canım biz seninle aynıyız pazar günü çift pinkti
yanlız dün akşam yaptım son ov testimi 1 tam biride cok az pembişti...sanırım çatladı diye düşünerek değerlendirdik..
Canımm benim de dün akşam biraz silikleşir gibi oldu, birazdan yenisini yaparım ama doktor kontrolüm vardı folikül takibi için ovulasyon gerçekleşmiş folikül büzüşmüş dedi :halay:yaşasın o zaman bat kardeşliğiiiii

yani bu durumda çatlamış mı oluyor?:nazar:
Doktorun söylediğine göre evet ama yeni çatlamış sanırım, ovulasyon testi hala pozitif gibi çıktı. Tarih yazmayan üstteki dün akşam, en alttaki az önce

Eklentiler

• 55326E2C-4FC7-4675-9C91-CDCEF41529F7.webp
    55326E2C-4FC7-4675-9C91-CDCEF41529F7.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
Doktorun söylediğine göre evet ama yeni çatlamış sanırım, ovulasyon testi hala pozitif gibi çıktı. Tarih yazmayan üstteki dün akşam, en alttaki az önce

Test çizgisi kontrol çizgisiyle eşit koyulukta ya da daha koyu ise 24-48 saat içerisinde yumurtlama gerçekleşecek demektir.Normalde sende yumurtlama sorunu war mı canım? Yumurtlama gerçekleştikten sonra da bu hormon düşüşe geçer.sanırım o zaman da Bir tam pembe diğeri de yarım pembe çizgi çıkıyor..

mesela ben 26 günde 1 adet görüyorum 27.gün kesin olurum adetlerim düzenlidir. Pazar günü 13.günümdü Takvimim diye bir uygulama var onuda indirdim yumurtlama günü olarak yazıyordu.26 yı 2 ye bölersen 13 çıkar ve 13. gün benim yumurtlama günüm doğrudur yani..12.13.14 günleri değerlendirdim..ve 12.13. günlerde 2 çizgimde çok koyuydu ama 14. gün biri tam biri yarım koyuluktaydı..o zaman bildim ki 13 ile 14 bağlayan günlerde yumurtladım..tabi gerisi artık tevekkül rabbim nasip ederse her şekilde eder..Benim bir önceki düşük yaptığım gebeliğimde ayda bir ilişkide nasip oldu..İnşallah bu seferde bizi çok bekletmez mucizelerimiz:emir_bebek:

Son düzenleme:
Test çizgisi kontrol çizgisiyle eşit koyulukta ya da daha koyu ise 24-48 saat içerisinde yumurtlama gerçekleşecek demektir.Normalde sende yumurtlama sorunu war mı canım? Yumurtlama gerçekleştikten sonra da bu hormon düşüşe geçer.sanırım o zaman da Bir tam pembe diğeri de yarım pembe çizgi çıkıyor..

mesela ben 26 günde 1 adet görüyorum 27.gün kesin olurum adetlerim düzenlidir. Pazar günü 13.günümdü Takvimim diye bir uygulama var onuda indirdim yumurtlama günü olarak yazıyordu.26 yı 2 ye bölersen 13 çıkar ve 13. gün benim yumurtlama günüm doğrudur yani..12.13.14 günleri değerlendirdim..ve 12.13. günlerde 2 çizgimde çok koyuydu ama 14. gün biri tam biri yarım koyuluktaydı..o zaman bildim ki 13 ile 14 bağlayan günlerde yumurtladım..tabi gerisi artık tevekkül rabbim nasip ederse her şekilde eder..Benim bir önceki düşük yaptığım gebeliğimde ayda bir ilişkide nasip oldu..İnşallah bu seferde bizi çok bekletmez mucizelerimiz:emir_bebek:
Yumurtlama sorunum yok da pcos var bende, her ay adet oluyorum normalde ama döngülerim uzun sürüyor. Dediğin gibi tam yarısında olmuyor bende yumurtlama önceden bilemiyorum ama sonraki adete 13-14 kala gerçekleşiyor genelde. Bu ay folikül takibi de yaptırıyorum ona ek ovulasyon testi kullanıyorum.

Testte çok bir silikleşme çok, ama düne var olduğunu söylüyor arkadaşlar, bakalım 10-12 gün donar belli olur kısmetse :anneadayı::KK200:

Benim de 4 yaşında bir kızım var, ikinciyi istiyoruz hayırlısıyla :eek:

Yumurtlama sorunum yok da pcos var bende, her ay adet oluyorum normalde ama döngülerim uzun sürüyor. Dediğin gibi tam yarısında olmuyor bende yumurtlama önceden bilemiyorum ama sonraki adete 13-14 kala gerçekleşiyor genelde. Bu ay folikül takibi de yaptırıyorum ona ek ovulasyon testi kullanıyorum.

Testte çok bir silikleşme çok, ama düne var olduğunu söylüyor arkadaşlar, bakalım 10-12 gün donar belli olur kısmetse :anneadayı::KK200:

Benim de 4 yaşında bir kızım var, ikinciyi istiyoruz hayırlısıyla :eek:

anladım canım...Hayırlısı olsun inşallah:KK200::nazar:

Bu ay bende başlayanlardanım 10 sene aradan sonra 2 düşünüyoruz ovülasyon testine başladım 24-25 değerlendirdim bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum adet tarihim Mart 14 bakalım hayırlısı

Eklentiler

• 2C11BBFA-70B6-4F24-8388-A38482EDBF7F.webp
    2C11BBFA-70B6-4F24-8388-A38482EDBF7F.webp
    43 KB · Görüntüleme: 45
  • 1203ADA2-CB98-4338-AF7C-A1E84B07EE05.webp
    1203ADA2-CB98-4338-AF7C-A1E84B07EE05.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
Bu ay bende başlayanlardanım 10 sene aradan sonra 2 düşünüyoruz ovülasyon testine başladım 24-25 değerlendirdim bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum adet tarihim Mart 14 bakalım hayırlısı

Bugünü de değerlendirin bence ov.testi silik çıkmış çünkü..yumurtanız çatlamış olabilir hayırlısıyla gelsin bebişiniz :emir_bebek:inşallah

Back
X