• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart Ayında Gebelik Bekleyenler Diyelim O Hâlde...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin bugun test yapacak olan yada bati bugun olan var mi skintidan bari sizlerinkini haber alayim naptnz
Benim bat 2 gün önceydi test yaptım negatif çıktı yumurtalıklarım ağrıyor gögüslerim iki üç gün çok şişti ağırdı ama bugün hassas değiller ama kasık ağrım var 😏😏

Benim bat 2 gün önceydi test yaptım negatif çıktı yumurtalıklarım ağrıyor gögüslerim iki üç gün çok şişti ağırdı ama bugün hassas değiller ama kasık ağrım var 😏😏
Bende bu sabah yaptım negatıf 6 gun oldu heride gecıkelı sende bıraz bekle tekrarla bakalım belki gec dollnmedır

Merhaba kızlar bende bu ay incir kürü ve hayıt otu tohumu çayı kullandım doktorun önerisiyle bütün günleri değerlendirdık ama hiç belirtim Yok . Bir de dostınex diye bir ilaç verdi kullanan var mı yan etkisi oldumu çok fazla yan etkisi vardı kullanmadım çalışıyorum diye baş dönmesi yapıyormuş araba kullanmada sıkıntı yaratıyormuş omuza doktoruma sorup kullanırım

Merhaba kızlar bende bu ay incir kürü ve hayıt otu tohumu çayı kullandım doktorun önerisiyle bütün günleri değerlendirdık ama hiç belirtim Yok . Bir de dostınex diye bir ilaç verdi kullanan var mı yan etkisi oldumu çok fazla yan etkisi vardı kullanmadım çalışıyorum diye baş dönmesi yapıyormuş araba kullanmada sıkıntı yaratıyormuş omuza doktoruma sorup kullanırım
Adetin ne zaman ilaç hakknda bir bilgim yok canm benfe adet olursam soğan kürü denyecegm hayrlısı olsn hkkmzda

Adetin ne zaman ilaç hakknda bir bilgim yok canm benfe adet olursam soğan kürü denyecegm hayrlısı olsn hkkmzda
Adete 9 gün var ama hiç bir belirtim Yok kesin olmadı gözüyle bakıyorum kontrol için gidecem bakalım adet bittiği gün soğan kürünü de denemek istiyorum ama incir kürüyle birlikte yapılmadığını duydum

Kızlar ben hala adet olmadım kasıklarım ve karnım ağrıyor bide karnım çok şişiyor çok fazla mide gazım oluyor böyle olanlar var mı ?

Back
X