- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
Bebek yarın tam yedi haftalık olacak benim kasiklarima hala ara ara sancı giriyor. Bir de akıntının normale göre fazla. Belirti olabilir, hadi inşallahcanlarim çok mutlu oldum adiniza insallah saglikla gelir bebisleriniz M meryemfth ve S Sevoato
Kızlar bi sorum olacak size akıntı çok geliyor ve kasiklarimda şiddetli ağrı oluyor ikisinde de. tek sefer yum. günü iliskiye girdik. sizce belirti olabilir mi? 6 gün oldu bu arada. çok da erken sanki bilemedim.
Canım gittin mi doktora nasıl geçti, çok heyecanlı değil miMaşallah canım çok sevindim senin adına ☺ Ben de çarşamba günü gidicem kısmetse inşallah bizim de sağlıkla ilerliyodur
Yumurtlama geçsede her kadında az miktarda LH hormonu kalır. Yumurtlama olmuş bitmiş anlamına gelir. Silik çıkan ikinci çizgiler yumurtlama demek değilmiş.Kızlar ben şimdi bugün de ovu testi yaptım ..silik çizgi var ...yumurtlama geçince de mi böyle silik çizgi oluyo?
Hiç üzülme benim ilk iki gebeliğim kürtajla sonuçlandı. Hiç kafama takmadım peşinden 1 doğum yaptım. 9 yaiında oğlum var. Şimdi ikinci için çalışıyorum...Uff ilk cocugum kurtajla alinincane bileyim herseyden medet Umar oldum
umarım bu grup uğurlu gelir...
Gittim canım evet gidene kadar stres de vardı şükür bir sorun yok keseyi de gördük bebişi de kalp atışını da gördük haftaya çarşamba kalp atışını daha iyi duymak için gidicez nasipse. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaCanım gittin mi doktora nasıl geçti, çok heyecanlı değil mi
Belirtiler (bulantı hariç) adet belirtileri ile aynı. İnşallah gebelik vardır. Ama eğer yoksa 39 gün adet döngüsü normal değil. Polikistik over var muhtemelen. Bence bir doktora git muane ol testlerini yaptır. Yeni evli olduğun için (yaş önemli tabiki) tedavin pko üzerine olabilir. Ovülasyon testleri ile yumurtlama takibi yapabilirsin.Selam kızlar 6 aylık evliyim evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyor adet döngüm 39 gün her iki günde bir ilişkiye giriyorum batım 29 mart ama son on gündür acayip şekilde bel ağrım ve kasık ağrım var birde sabahları mide bulantım oluyor 15 martta kahverengi akıntı gelmişti sizce bu ay alır mıyım güzel haber ❤
Geçen ay eşimde bende testlerimizi yaptırdık doktorlarımız hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.Belirtiler (bulantı hariç) adet belirtileri ile aynı. İnşallah gebelik vardır. Ama eğer yoksa 39 gün adet döngüsü normal değil. Polikistik over var muhtemelen. Bence bir doktora git muane ol testlerini yaptır. Yeni evli olduğun için (yaş önemli tabiki) tedavin pko üzerine olabilir. Ovülasyon testleri ile yumurtlama takibi yapabilirsin.
Adet döngünüz neden bu kadar uzunmuş peki? Herhangi bir sorun olmamasına sevindim tabiki ama merak ettim? Ovülasyon testi kullanmanızı öneririm gebelik yoksa bu ay.Geçen ay eşimde bende testlerimizi yaptırdık doktorlarımız hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.
Ben neden diye sorduğumda doktorum artık yediklerimiz içtiklerimiz o kadar hormonlu ve sağlıksız ki hiç olamayan kadınlar var dedi acaba farklı doktora da gitmelimiyim hormon testleriminde hepsi normal değerlerde çıkmıştıAdet döngünüz neden bu kadar uzunmuş peki? Herhangi bir sorun olmamasına sevindim tabiki ama merak ettim? Ovülasyon testi kullanmanızı öneririm gebelik yoksa bu ay.
35 günden sonrası normal değil diye biliyorum. Polikistik over değil de polikistik over sendromu yaşıyor olabilirsin. Yani sadece belirtilerini yaşıyor olabilirsiniz. Doktordan iyi bilecek değilim tabiki ama bazı doktorlar da gözden kaçırabiliyorlar. Zaten testlerde bu tanı konulmuyor. En büyük belirtisi adetin düzensiz olması örneğin 35, 40,45 günde bir adet görmek gibi. Ultrasonda foluküllerin fazla miktarda olması. Kıllanmada artış, sivilcelenme ve kilo artışı özellikle bel çevresi, ve insilün direncinin artışı gibi. Benim araştırmalarım ve doktorlardan dinledikleri böyle. İsterseniz başka bir doktora gidin en azından teyit ettirmiş olursunuzBen neden diye sorduğumda doktorum artık yediklerimiz içtiklerimiz o kadar hormonlu ve sağlıksız ki hiç olamayan kadınlar var dedi acaba farklı doktora da gitmelimiyim hormon testleriminde hepsi normal değerlerde çıkmıştı
Canım ümitlendirmiş gibi olmayım ama benden de kahverengi akıntı gelmişti bir damla kadar ve sonrasında gebe olduğumu öğrendim belirtilerin var umarım hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz bize de haber ver olur muSelam kızlar 6 aylık evliyim evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum ama olmuyor adet döngüm 39 gün her iki günde bir ilişkiye giriyorum batım 29 mart ama son on gündür acayip şekilde bel ağrım ve kasık ağrım var birde sabahları mide bulantım oluyor 15 martta kahverengi akıntı gelmişti sizce bu ay alır mıyım güzel haber ❤
İnşallahCanım ümitlendirmiş gibi olmayım ama benden de kahverengi akıntı gelmişti bir damla kadar ve sonrasında gebe olduğumu öğrendim belirtilerin var umarım hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz bize de haber ver olur mu
test yaptın mı canım?İnşallahteşekkür ederim sonuç ne olursa olsun paylaşacağım.
Hayır yapmadım canm adetime 5 gün var negatif görmekten korkuyorum o yüzden beklemedeyim ama bel ve kasık ağrım hiç geçmiyor.test yaptın mı canım?
hadi hayırlısı meraktayım :)))Hayır yapmadım canm adetime 5 gün var negatif görmekten korkuyorum o yüzden beklemedeyim ama bel ve kasık ağrım hiç geçmiyor.
Neden msjima cvp veren olmadiEki Görüntüle 2249340 sabah yapmistim evden cikmam gerekiodu gece baktgmda boleydi silik bi czgi var gbi sabah ilk baktgmda yoktu sanirim
Canım çok silik bi çizgi görünüyo gibi, bende 2 gün önce yaptım bu şekildeydi. Bugün tekrar yaptım koyulaşmış, benim bat 25-26 mart gibi. Senin ne zaman? İnşallah vardırNeden msjima cvp veren olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?